COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 4, 2011

5th W.A. > 3rd Trip to Philea Resort & Spa @ Malam Yang Hangat!

.

DSC_0460 copy
I know that it's late....
And, maybe, I shouldn't be so into you.....
It's just that, tonight....
I am so taken; I've fallen for you....
When I look in your eyes, I can see....
A million possibilities.....

DSC_0466 copy
Come a little bit closer...
Let me hold you, baby...
I will be good to you......

DSC_0468 copy
Dah.. dahh.. korang tunggu apa?? nak tengok apaa haaaaaaaa??? :p

Yeeaaa... Walaupun hakikatnyer kat sana dingin dikala malam.. tapi tetapp aku nak kata ianyerr tersangatt lahhhhhhhhhh 'hangatttttttttt'...ngagagagagaga......  ambooiii korang..... tersenyumm2 simpulll aku nampak tu hah.. suke korang yek! hehehe...

DSC_0055 copy

Ok.. sapa yg dah lama mengikuti blog aku nie.. mesti perasan kann... aku kalau pie bercuti kat mana2 hotel.. kalau ade bende alah nie... mesti aku tak missed utk bergedikss ngan bathrobe nie... yelaa.. dah bayar mahal2.. tak pakai segala menatang yg ade ke dlm resort tu.. rugi lerr kekdahnye kann.. hehehe.... 

Biasanyer bathrobe yg diaorg bagi nie sangat lah selesa utk diguna pakai.. aku suke.. ingat nanti umah baru nak beli lah satu.... skg aku dah ade dah.. tapi tak de 1 set.. en. teman yg nan ado... takpe2.. tunggu umah baru leh pasang aircond.. so baru best nak pakai bathrobe camgini.. heeeeeeeeeeeeee... :D

 

22 comments:

Shu Shinju said...

suka pic no.2....ehehehe...oppsss...:P

InaAchik said...

ko nampak tak aku senyum ni???
bergegar minda aku...
rase nak ajak achik blk umah skrg jugak! hahahahhaha~

MiYOKO SuKi said...

phewwiitttt....

soooo romantik....

akak, amik award kt blog sy ye.. :)

ratusiput said...

huh bikin hati panasssssssss je ni.cik kitolllllllllll....esok g bli tiket flight!

atty's said...

kty pun senyum2 je tgk gambar neena nie..

Dee said...

tetiba teringat banana cheese..hahaha...

Eri-chan said...

nganganga...yelah lepas dah gantung bathrobe tu kira dah "abisss" laaa kan..hahahaha

mekchu said...

honestly, dah lama tnggal entry coti2 kat resort.. sbb kalo kat opis tak bleh view.. nk tggu on lappy kat rumah.. tp paham2 lah kalo online kat rumah.. sibuk menepis tangan budak kecik tu..

meleleh air liur tgk semua gmbr.. semua adalah sgt cantik.. model sgt pandai memainkan peranan.. hehehe..

nak ke sana? ermmmmm.. ermmmm... tp seriously aii tergoda...

mizzura said...

hahaha... bukan main hubby wifey ni berposing..buat drama gitu...anw..gambar2 korang memang tak menghampakan..cantiklah tempat tu..saya pun belajar pakai bathrobe g hotel dari sis..sbb teringat last time sis g HRH penang pakai bathrobe..hehehe..

anw..sis dah kena tagged..(tak tau la dah buat ker blum..jemput2lah buat..)

NeenaAnuar said...

Shu:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :p Thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

InaAchik:
haahahahahahaha... ko memangggg gelojohhhh ngekkkkkkk!! :p

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hehe.. TQ dear... alrite.. nanti akak amik yer! :)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hahahahahahaaa.. aku harap en. kitol dengarr lah jeritan batin ko tu beb! ngagaga.. :D

NeenaAnuar said...

atty:
heheheheeheheeeeeeeee.... :D

NeenaAnuar said...

Dee:
hahahahahahaaa.. adoii laa kak dee woiiii!!! *gelak guling2*

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
ngagagagagagagaaaaa... :p

NeenaAnuar said...

mekchu:
alahaii.. sian lah kat mekchu.. takpe2 bile budak kecik tu tido.. curik2 lah terjah okk.. hehhee

heeeee... pegi lah mekchu.. gerenti tak nyesal! but make sure grab it during promotional price ok baru berbaloI! :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
hehehee.. thanks dear! haa.. bagus2. kalau pegi tempat yg ade bagi macam2 tu.. pakai jerk amik feel.. coz semua tu kire dah dibayar.. so biar diaorg wat cucian dobi.. if not kite rugi! hahahaa..

owh.. ok dear.. thanks! will go and get it from your blog ok! ;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

nicee!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

eLLy said...

Ehem ehem.. teba rasa sexy la ;)

NeenaAnuar said...

WEIYDAWEINGWAFFA:
hehehe.. thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

eLLy:
ngagagagaga... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails