COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 16, 2011

Memenuhi Undangan Majlis Perkahwinan Adinda Wai Di Melaka!


After check out from Philea.. we ollzz (together with my BIL family) bertolak ke umah Wai  bagi memenuhi jemputan perkahwinan adik dia...

Sampai2 just nice utk makan tengahari.. memang memasing pun tengah lapauuu kedaungg.. tanpa berlenggahh.. terus zaaasss ke meja buffet! :p

akak gonjeng dah tak sabauu nak saannntapp!  excited tak leh control kekdahnye.. :p *pic by Wai*

dlm pada eksited nak kaih nasik sendirik... tetiba adik2 comel nie dtg menyerbu... so ahkak gorjes tak leh jadik gonjeng.. dia kene maintain gorjes ngan layan adik2 comel tu dulu ngan kaih kan nasik ke dlm pinggan diaorg dulu.. rasa cam layan anak2 sendiri plak! :p  *pic by Wai* 

lauk puak memang Da Bombbb!!! Daging masak apa tak ingat and masak lomak cili api rebung! phewww memang power tahap kepedasan masak lomak tu! sumpah sedapp gilerrrrr!!!  *pic by iphong*

teringin nak makan beradap lagi! tapi kali nie ngan cara gejoloh! hahaha... *pic by Wai*

bukti makan sangatt sedap!  tolong focusss pada pinggan2 yg berada dihadapan pasangan gorjes gonjeng tu!  serious hilang gorjess weeii time ni.. tapi aku pedulik apaaaaaaaaa!! hahahaha... :p

DSC_0508 copy
perot dah mantop.. baru leh gediksss gedisss santai..

DSC_0511 copy
Wai akak sokak sama baju kamoo... merahh menyalaaaaaa... aaauuumm!!

DSC_0513 copy
Si jejaka-jejaka tampan dengan 'pump-gun' masing2!

DSC_0515 copy
terkenang kat lauk rebung! hahaha... kenduri dah nak hampir tamat... tapi kami masih setia menanti.. sbb nak jumpa pengantin!

DSC_0517 copy
Ok.. baru dpt jumpa perantin perempuan yg merangkap kepada adik ipar Wai!

DSC_0520 copy
comel adik ipar wai kan! mude lagi tau.. baru 23 tahun! :D

DSC_0551 copy
ini bukan Yanie.. tapi ini adelah adik kepada Yanie!  Terjumpa ngan adik Yanie yg bernama AghNia kat kenduri Wai hari tu.. terkezutt gak memula tuu.. cam mana dia leh ade kat situ.. tapi lepas sessi soal selidik... rupe2nyer husband Nia merupakan kawan baik kepada adik lelaki Wai yg jadik pengantin on that day tu... haha.. again what a small world! :D

then before pulang.. sempat gie gediks2 ngan perantin kat atas pelamin!  *pic by my BIL*

DSC_0562 copy
gedik lagi... actually aku geram ngan en teman time nie sbb dia tak bawak flash so gambar jadik agak kurang cahaya..

DSC_0563 copy
tapi tak kire.. gelap2 pun gelap lah.. aktiviti menggedikkss tetapp diteruskan! hahaha...

DSC_0566 copy
pasangan pengatin dlm 3 versi! :p

DSC_0571 copy
Dear Wai... TQ so muchh for your invitation.. kenyang giler akak gorjes gonjeng kamoo makan lauk puak kenduri yg sedapp menggilezz hari tuu.. nanti kalau Wai lak kawin.. make sure masak lauk pauk yg sama yek... hehehe.. btw, tak lupa jugak tq bery berryy much for the tapauu masak lomak cili api rebung tu! tak menahan biler balik bawak plastic beg kuning! ahahahahaha...

22 comments:

ratusiput said...

lawa baju pantin pompuan..ehehe...eh lauk pantin lain dr yg lain ekk...tak pnh jumpa lg kt jb ni...

-oP_ida- said...

pengantin pompuan tuh coMeLL sangat...pipi dia mahaL>....eheheh

akak, masak lOmak cili api rebOng...yuhuuuuuuuuu sedap tuh....Glurpppp

atty's said...

lawa pengantin perempuan ..

mesti sedapkan masak rebung tu..tu yg sampai tapau tu ..

terliur dgr rebung ni ..

-oP_ida- said...

mcm BOYFREND si irine nadia jaa yg sorang tuh.....

yerkeeee

azzey said...

best pegi umah org kawen nih..:)

Wahidah said...

most welcome kak oi...actually terharu sgt2 sbb korang usdi dtg memeriahkan majlis adik wai..


confirm lepas ne kalo majlis wai..korang la my official photgrapher..:P

btw,umo adik ipar tu kak neena up kan 3 thn eik..tak per2..i likes..:P

pesal lauk plastik kuning tu,ala no hal la kak..small matter je..

thanks ye kak..jgn lupa kalo ade gmbr goddies bag tag wai kay..:P

ChocolateSwiss said...

wah..cun melecun...

akak...llki yg bju putih tu, bkn org yg sama ke dgn yg ni

http://irinenadia.blogspot.com/2011/02/misi-mencari-cincin.html

NeenaAnuar said...

ratusiput:
tu lar.. lauk tu cam masakan kampung la.. bestt deh! :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hehe.. memang dia chomel kan.. masakan tu semua pun comel2 gak! hahaha...

NeenaAnuar said...

atty:
memang pun kak... teringat-ingat sampai skg nie hah! huhuhu...

NeenaAnuar said...

oP_ida:
yup yup.. betoi2... hehehe.. tapi irene nadia tak do time nie... :D

NeenaAnuar said...

azzey:
memang syiok.. makan non stop! haha..

NeenaAnuar said...

Wahidah:
no problemo sista! insyallah kalau ade rezeki next time kiteorg dtg lagi kenduri Wai plak yek! hehehe...

Uiks! haha. sorry.. terlupaa sudaa umur sebenar dia.. rasa cam confident jer yg dia 23 thn! haha..

aramakkk.. baru teringat kat goodies.. lupa lagi nak amik gambo.. huhu. ok ok.. nanti akak amik.. will tag you kat FB yek! sorry sangat!

NeenaAnuar said...

ChocolateSwiss:
yup! dia boypren Irine Nadia! :D

A D I A said...

pic last tu, gaya posing tu teringat makcik ieda purple punya trademark hehe.

Kaseh said...

lawaa pengantin dia beb...

Mimy Hamid said...

banyaknya kebetulan ko ni...semua in a small world...hehehe yg sorang tu kusangka kan yanie..rupanya adik yanie..sama kan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapkan masak lemak rebung tue beb...

NeenaAnuar said...

A D I A :
hehehee.. sib baik tak pakai baju pepelll kannn! :D

NeenaAnuar said...

Kaseh:
kannn.. kannn... comeyy!! :D

NeenaAnuar said...

Mimy :
haa tu lah pasal.. hehee... ha'ah.. yanie ngan adik dia yg nie seiras gilerrr!!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
memang mabelessssssssssssssssss beb! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails