COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 21, 2011

FreshLook Contact Lens! Tetibaa Jerk Lepas 5 Tahun Hati Meronta-Ronta Nak Bermata Palsu Kembali!


Entah kenapa... sejak akhir2 nie.. tetiba jerk diri nie gedikksss betoi nak ber-contact lens bagai!  Pertama & terakhir kali aku pakai waktu aku kawin 5 tahun yg lalu... lepas pada tu memang aku tak penah pakai pun contact lens!

End up gelodak di jiwa tak mampu ku tahan lagi... hehehe.. so apa lagi.. 3 warna pilihan hati berada di gengaman kini! Heeeeeeeeeeee.. :p

DSC_0382 copy
Brown, Amethyst & Gray!
Amethyst aku penah pakai waktu aku kawin dulu... suke ngan colour tu... and now for the first time aku nak cuba Brown & Gray!  Ade colour blue and green.. tapi serious aku lom berani nak pakai colour2 yg agakk daringg camgitu.. hehe.. tapi biler tengok org pakai cam lawaa jerk pulak! haha.. actually waktu nak beli warna Gray tu pun aku dah macam risauu semacam.. takot cam obvious sangatt warna tu and takot tak sesuai ngan mata aku... coz aku kalau boleh nak yg more to natural look laa... and en. teman pun camgitu gak.. dia lagi lah... tapi setelah mendapat kelulusan dari en. teman.. dia kata ok warna Gray.. so aku pun beli lah...  FreshLook standard promotion.. Buy 2 Free 1.. sekotak tahan for 30 days = 1 month!

Kotak pertama yg aku dah rasmikan adelah warna Gray!  tak sabar nak tengok camne rupe aku dlm warna Kelabu Mata Hitam ku!... :p 

DSC_0305 copy
Ok tak lens colour kelabu ni on me??

DSC_0308 copy
Aku rasa cam ok.. not bad huH?

DSC_0331 copy
en. teman pun suke... Heeeeeeeeeeee... :D

DSC_0302 copy
rasa cam bestt jerk nak jeling2... :p

DSC_0303 copy
paling tak tahannn adelah waktu nak pakai contact lense... sometimes sampai juling-julinggg bijik mata ku!  Haha.. mula2 tak biasa memang camgitu...
So ade sapa2 nak recommend colour apa yg sesuai ngan aku tak? kalau ade silakan.. nanti lepas abis yg 3 colour nie.. leh aku beli colour lain lak! :D

28 comments:

Shu Shinju said...

mmg masuk sgt gray ngan mata akak...nampak sexy...:)

kak...cuba try lens yg diorang jual online punya...quite ok... shu selalu gak order...nak besarkan bijik mata hitam pon boley....hehe..

^*NaNa*^ said...

comelnyer...:)

-oP_ida- said...

chantik sangat-sangat akak.....
lagik mengoda Bila JELING TUH.....

EHEHEHHEHE

lady XOXO said...

peewittttt .. mmg hot n spicy MCD lor.. ehehhe

cantek akak.. kak try purple.. purple yg soft tu.. mmg lg pergh kot.. ehehhe.. tapi look nice u pakai sis..

as usual hot

Dee said...

sebijik dh mcm kajol..eh..brown tu lagi mcm kajol kot...

sW33tdARLiNG said...

chomel... me dah pernah pakai semua kaler tu.. cuma kalau ngan brown i tak sesuai sbb kaler mata i tak pure hitam, jadi bila dah cantum ngan brown nampak cam merah

ratusiput said...

grey ni mmg top kale la utk lens.cantik.tp aku..aku lg ske kale brown ke hazel ke...nampak skit mmg pakai lens.aku pun lama tak pakai ni.yg ade skang lens grey yg besarkan mata hitam tu.

syaima' said...

3 color yang akak beli tu sume fav colors sy. kalau balik kelantan, sure sy beli kat KB Mall, murah je freshlook ni kat sana, RM45 je sekotak. :)

eLLy said...

Dik nanti cari warna Honey.. cantik memang sesuai untuk kulit mcm kita nie ;) klu ko pakai mesti mcm Kajol ;p

InaAchik said...

aku dh brape kali gedix nak beli lens...
duk pk beli tak beli tak...
tp bila tgk ko menggedix sakan ngan lens ni, terpengaruh ni gonjeng syg oi! sebab btol2 cun! nangis kalo KAJOL tgk gambar ko ni! hehheee

Eri-chan said...

aku pasni nak cuba biru ke hijau ke..hehehe..isk brp dapat beli?

NeenaAnuar said...

Shu:
thanks sweetie!

owh.. yg online punyer yer.. ok nanti akak survey2 yer.. tapi akak punyer mata daa besar.. cam takot lak nak besauu kan lagii... heeeee... :D

NeenaAnuar said...

NaNa:
TQ darling!! ;D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
heheheheeee... TQ dearyy!! ;D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
TQ so muchh dear! memang akak dah beli dah satu lens yg warna purple.. memang akak bekenan ngan colour tu! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
ngagaga... ye ke kak Dee? Thanks! ok ok nanti neena try yer yg brown tu pulak! :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
ooo dia leh jadik camgitu yek! btw thanks yeah! ;)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
tu lah.. aku first time pakai pun cam dah minatt dah ngan warna gray nie.. so lepas nie leh beli lagi.. hehe..

NeenaAnuar said...

syaima:
hehe.. memang cantik2 kan colour tu.. akak pun suke gak! owh.. kalau 3 kotak nie dibahagikan harganye pun lebih kurang RM40 sekotaK! :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
owh ye ke kak? hari tu dah tengok dah warna honey tu.. tapi tak terasa nak amik.. ok lepas nie akan ku cuba! thanks yea! ;)

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahahahahahaaa... so apa lagi ngekk.. harus lah ko mempoloww sifooooooooo mu yg gorjes lagi gonjeng nie kannnnnn!! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
huhu.. tu la.. aku dah tengok dah hari tu... warna biru & hijau tuu... nak pakai.. tapi si nuar tak kasik.. dia kata takot aku jadik incredible hulk katanyer! hahahaa...

kat focus point aku beli 3 kotak RM120! :D

my everything said...

cantiknyeeeeeeeeee terus teringin nak pakai jugak :-P

nairaariaa said...

color gray mmg sesuai untuk mate...nampak cantik n tak terlalu daring.slalu sy pom gune calor gray.tp nnt nak beli yg besarkan mata,all black..cam best je...hee~

♥MAMASYAZA♥ said...

skali tengok gambar ni, neena cam kajol aje, cute sgt
anyway salam ziarah dari akak

Mimy Hamid said...

mata kajol nok...huyooooooooo....aku lak rabun warna ni

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xbrani aku nak pakai lens beb...rasa cam nak cucuk biji mata sendiri jerk..uwaaaaaaaaaaa jadi kasim selamat aku kang...awkakakakakka...dah la mata ku dah cukup besar..klu pakai lens..kang ada terjojol mata ku nie kang

Just Call Me Bitt said...

hazel or brown ;) kompem kajol gonjeng..uikhss kajol jgn marah arrrrr heheehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails