COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 18, 2011

Tak Sabar Nak Pakai.. Tapi Biler... dan Di Mana?


Ingat tak pada ENTRY NIE?

DSC_0579 copy
TQ very  much to si cantik manis Chenta Zetty!

DSC_0580 copy
terlipat rapi di dlm kotak!

DSC_0581 copy
Vavavavavavavava!!!
Seriously tak sabar nak pakai.. tapi nak pakai biler? nak pegi mana? eerrrmmm.. nie yg nak kene plan out for candle light dinner ngan en. teman nie... hehehe... but aku ade satu masalah kat sini.. aku takkan lah nak pakai dress tu caamgitu jerk... so now aku kalau boleh nak carik top inner yg skin color yg nipisss cam skin socks tuu.. korang tahu tak kat mana ade jual??? kalau sapa2 tahu tolong roger2 kat aku yek... kalau dah dpt inner tu baru lah boleh akuu posing2 ngan baju nie!  heeeeeeeeeeeeeeeeee.... :D

29 comments:

Shu Shinju said...

waaaaaaaaaaaa....cantik2...

Fieza Areyza said...

cantik la dress ni.. sungguh!

ratusiput said...

cantik beb cutting dress ni.mmg tambah cantik kalau ko yg pakai.cepat pakai aku nk tgk... :)

Salmia said...

suka! cantik dress tu..
:)

aLeen aVriL said...

kak klu pkai dgn cardigan kat lua pon ok gak..

cardigan pendek tuh

my everything said...

cantikknyee!! u pakai lagi super cantik!! ni kalau i pakai takat peha jela hahahh yang lain sume tesangkut hahahah

mizzura said...

hmmm. tak de idea..kalo inner2 skin tu kat stall2 tudung/bj kat dalam shoppin mall byk gak jual..tp cam kureng jerk..apakata g tempah je..cari satu kain nipis or kain net yg shining2 ke buat inner..

Mimy Hamid said...

neena dress ni mengancam dah la merah..pada pendapt aku...ko tak yah pakai inner...ko pakai cardigan pendek...or lawa lagi ko pakai shawl...just cover je....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah dear....meletop kan baju nie...cun gilos hoke....xsabar nak tengok hasilnya nanti....

Dee said...

candlelight dinner di restoran berputar kl tower..wow..pasti romantik..

stardust. said...

kak neena!!! cantiknya baju~!!

Kaseh said...

harus kamu ke BALI lagiiii ..bercandle lite dinner berdua2an..di meja yg berkelambu..ditemani cahaya bulan dan lilin...perghh...

MiYOKO SuKi said...

waaa...mmg cntik...tenganga ku melihatnyee...

eLLy said...

fuyooo merah tuuu .. cantik !

NeenaAnuar said...

Shu:
thanks dearr!! muaaahss!!

NeenaAnuar said...

Fieza:
TQ sweetie! muahh muahh!

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hahaha.. sabauu beb.. lom dpt cover part ataih tu lagi! heee.. btw thanks yeah.. nanti dah pakai akan ku sharing2 kat sini! ;D

NeenaAnuar said...

Salmia:
thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

aLeen:
Thanks dear for your opinion.. nanti akak pi cari cardigan tu yer! ;)

NeenaAnuar said...

my everything:
ehh.. lom cuba lagi.. tak tahu suai ke tak.. hehe.. btw thanks yeah! ala.. you pun comeey apa! :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
haa.. ade gak terpikir nak pi tempah.. hehe.. ok2.. thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
ha'ah kan beb.. shawl pun ok kan... ok ok.. thanks yea beb! muahss!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
heeeeeee... sabauuu yer beb! btw thanks yeaa!! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
perrgghhh!! terbaeek! haha.. kene mintak en. teman bawak nie! heeeee... :D

NeenaAnuar said...

stardust:
hehe.. TQ darlingg!! muaahss!!

NeenaAnuar said...

Kaseh:
vavavavaaaaaaaaaaaaaa.. I loikkeeee your idea beb! hahaa.. nie yg nak kene gosokk en. teman nie! hehehee... :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
huhuhuuuu... tQ lallingg.. :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
hee.. thanks sis! aaauuummmmm!!!! :D

Just Call Me Bitt said...

wottt wwooottt...cantik tauk...lagi teserlah kegonjengan bergaya bersama dress itu..hehe serius cantik...cuba pakai jek dengan inner hitam ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails