COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 14, 2011

5th W.A. > 3rd Trip to Philea Resort & Spa @ Mandi Manda Bersama!


Kalau dah ade swimming pool.. adelah tidak wajar kalau tak pegi 'jamah' walaupun hakikatnyer pool adelah pool... ko pegi lah berendam kat dlm pool mana pun.. rasa dia tetap sama jerk kan? in case kalau korang terjumpa pool yg ajaib.. jgn lupa roger2 kat aku yek! :p

DSC_0214 copy
terasa seperti dok kat pool villa lak.. coz nan ado org kat area pool time nie.. so sangat best tuk pi terjun secara berduaan!

DSC_0281 copy
sebelum terjun.. sempat "model Speedo" tak berbayar wat roadshow jap! :p

DSC_0286 copy

DSC_0283 copy

DSC_0288 copy

DSC_0291 copy
dah.. dahh!! cepat dah tak sabauu daahh nak gedebuuusshh niee...

DSC_0298 copy
:D

DSC_0297 copy
suke! tapi mana en. teman nie?

DSC_0300 copy
eh dok senggeh lah dia kat atas tu! ceepatttt la Beee!!!

DSC_0306 copy
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......... :p

DSC_0317 copy
ceeeaaaa.... photographer sedang bersantai!

DSC_0315 copy
Haahahahhaa... Bee comell gilerrrrrrr laaaa kat dlm gambar nie!  dpt mandi pool cam kanak2 ribena jerk sampai siap terpejam2 mata! hehehe...

24 comments:

InaAchik said...

part mandi2 ni aku suka. ader unsur2 18sx kan kekdahnya... hahahhahaa~

"empangan yg telah dibuka, manakan mampu ku tahan airnya... "
hahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

ratusiput said...

waaahhhh...berendam berdua2 an ye....

melora78 said...

Neena,

i pegi last week Philea Hotel, I rasa service dia tak 5 star sangat la.. macam tak worth it for money pun ada jugak, untuk harga 5ratus lebih semalam i rasa macam terlalu mahal la untuk tempat ni... lepas tu i paling benci sebab i jumpa katak terbang ...:(

Queen said...

gambar 3 dari belakang tu...macam

"ini saya punye sorang je..org laintakleh amik.."

hehhehe...sweet...=)

Dee said...

memang berenang pakai spek ke Bee u tu? ahaks!

-oP_ida- said...

comeLLLnya.......

akak suka pic akak ngan abgnuar tuh......tgk terus melekat kat dada....pappppp...ehehehehhe

eLLy said...

akak setakat berendam boleh la .. klu berenang hurmmm hampehhh

MiYOKO SuKi said...

phewwiittt...romantiknye couple niii

aDieyZa said...

gambar sgt cantik!!

yatt said...

sweett :-)

sLEEping BEauty said...

pewitttt ...

pasangan yg cantik ..

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. weii.. aku memang tak tahannn lah ngan statement tuu.. haruuuuuuuu!!!!! :))

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehehee... gitu lah nampaknyer bebbb... :D

NeenaAnuar said...

melora:
hehee.. to my opinion berbaloi bayar dengan harga promotion for resort jerk yg ade ciri2 5 star.. coz resort tu lain dari yg lain.. but yet i tak nafikan the front people yg bahagian reception.. dining.. still need more training... they need to learn lots more on their PR..

katak terbang? hihi.. I guess kat dlm hutan camgitu memang banyak katak kot... tapi I pegi hari tu ok la.. so far so good.. :)

NeenaAnuar said...

Queen:
hahahaaa.. tau takpeeeeeee!!! :p

NeenaAnuar said...

Dee:
hahahaaaa... dia tak rendam kepala lagi.. dia pakai lah 'google' dia tu.. kalau dah rendam kepala... baru di cabutnyer! :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
ngagagagaaaaaaaaa... thanks dear!! :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
hehehee.. ok jerk kak kalau nak berendam2.. :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
heeeeeeeeeeeeee.. TQ darlinggg!! :D

NeenaAnuar said...

aDieyZa:
TQ so muchhh dear! :)

NeenaAnuar said...

yatt:
thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

sLEEping BEauty:
hheheheee.. TQ sweettiee!! :D

Mimy Hamid said...

boleh pegang pegang..boleh mandi sama ...kerna anda pasangan halal...eceh ceh...weewit..auwww

NeenaAnuar said...

Mimy:
ngagagaggaaaaaaa.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails