COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 4, 2011

Contest 'Aku & Buaian'


Thanks my gorjes ngokngekk coz ingatt plakk dia yg aku ade gamboo atas buaian!  Meh sini nak polokkkkk sampaiii lemas meh! hehehe...

Okk... jom tengok syarat2 contest yg dianjurkan oleh adik Nana
nie....


1. tak wajib follow - suka ati korang la nk follow ke x
2. wat satu entry tajuk : contest 'aku & buaian' ltk banner tu dalam entry & linkback ke entry ni
3. upload 1 saje pic korang dengan buaian, xkira la buai apa pun buai kat taman menan ke buai anak korang ke hahah..xkan la kot..kang putus buai anak korang...(pic korang yea..xmau anak korang..) contest ni utk orang besar hehe..
4. dah siap entry bagi link korang dlm entry ni
5. tarikh tutup 06.03.2011
6. gambar yang menarik dia lah pemenangnye, xde guna random2 ok.
 Kalau nak tahu lebih lanjut.. leh jer terjahh entry adik Nana nie yer...

buaian paling besauu yg penah akak gorjes gonjeng naik!
Jom! sapa yg ade gambar atas buaian.. mari ramai2 joint contest nie... :)

11 comments:

InaAchik said...

haruslah 'adik' igt 'kak' gojes gonjeng oi... 'adik' kan peka orgnya...

#wah tetiba rase muda belia pagi ni!!! ;p

Shu Shinju said...

gud luck kak neena..:)

Nana said...

wow!! sangat gojes nih...
suke sgt pic ni..
tq sudi join ek
nantikan result dia 8/3/11
good luck!

Kyra said...

gud luck cik adik manis neena gojes yer...

Mak Izz said...

la.. sy igt k'neena pertandingkan gmbr naik buai kt tepi laut maldives tu. menarik tertarik tau!

anyway, good luck to u!

Dee said...

cun lah..tukar jelah gambar sis..x salah rasanya..hehehe..

Amirrah Zawani said...

wahh menarik lah kontest ni..
gud luck :D

-kak LiMaH- said...

GOOD LUCK akak.....cun abeslaa pic nie..siap kenyit mata tuh ehhh

NeenaAnuar said...

THANKS ALL FOR DA WISHES! ;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

nice picca...!! gud luck!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Nana said...

dah cek ke?result ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails