COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, March 15, 2011

Semalam Tanyer En. Teman Dia Nak Hadiah Apa... End Up Aku Nangis Biler Dengar Jawapan Dari Dia!


Seriously b'day en. teman hari nie... aku tak pikir lagi pun nak belikan dia hadiah apa... lagi pun we both jarang beli hadiah sendiri2 pastu buat surprise... bukan tak mo cara tu... tapi biler dah almost 12 years celebrate b'day bersama .. end up dah tak tahu nak bagi hadiah apa and nak surprise apa dan lagu mana... unlesss lah aku ade duit berjuta-juta.. boleh lah aku belikan dia kereta Ferrari ker... pakej percutian round the world for 6 months ker.. so itu baru betol2 berbaloi nak wat surprise... hahaha...

As usual... memang every year akan tanyer soalan pebret... b'day tahun nie nak hadiah apa?  So semalam aku pun tanya lah kat en. teman...

Me:  Bee, esok b'day Bee.. so you nak hadiah apa?

Bee:  *sambil peluk aku*  I tak nak apa2 pun... coz for me.. when you got your new job.. that's the present that I've got from you!

Me:  *berderaiii air mata secara automatik* -cenggenggg betoi si gonjeng nie-

Bee:   alaa.. nanges pulakk.. jgn lah sedih... serious niee.. I'm very happy when you got your new job!  and this is for you as well.....



DSC_0582 copy

DSC_0583 copy

Terusss gonjenggg terbantut nak nanges biler en. teman wat surprise!   kelip2 bijik matoo sambil kesat2 air matooo plus senggeh2 sampai ke telingoo biler tengok 2 kotak besarrrrrrrrrrrrrrrrrrr punyerrrrr Ferrero Rocher di atas peha! ngeeeeeeeeeeeeeee... :D

Ehhhh!! nie b'day sapa nie? patot sapa surprise sapa nie? hahaha.. well.. nak wat camnoo... en. teman kan memang tokey borong cokelat.. setahun entah berapa kali dia bawak balik cokelat kat umah...  sib baik gonjeng leh maintain gorjes walaupun makan cukelat sepanjang tahun... hahaha...

Eeerrrmm.. hari nie no celebration kot.. just be together2 kat umah jerk laa... coz hari bekerja nie susah sikit nak pegi memana.. time pun very limited.. maybe over the weekend nie baru lah nak kuar gi dating!


26 comments:

Shu Shinju said...

untuk saye xde ke ferero rocher...hihihi...acah jer...

happy birthday abg nuar...:)

risa said...

so sweet...heheheh jumaat ni bday asben akak plak..pon dah malas nak buat suprise..ishh

lady XOXO said...

alorrrr so romantik ur hubby nie erk kak.. mmg sesuai sangat..

semoga berbahagia camnie selalu...

XOXO

-oP_ida- said...

MITHALI nyaa EN.SUAMI kakneena.......

btw, SKALI laGik uCAP hapPy befdayz ABG.nuar...

Lusa,turn saya plak tanya EN.soMi nak apa...eeehhehehehe

bonda dadif aka akish said...

alalalla...sweet babe!!!

dapat cekelat lg!!

=)

MiYOKO SuKi said...

sooo sweettt...!!!

nk seketul..

Diary Of One said...

oh awk ni... saya pnh tgk pic awk kat belog eynda...

:: noremy bte rahmat :: said...

hepy bzday buat encik teman awak...

Eri-chan said...

happy birthday nuar!..
alamak aku pun nak mnitik air mata sekali. apa kes...? hahaha..
semoga berbahagia korang berdua.suka tgk.

Aini said...

kenapa new job kak gojes? kenapa? kenapa?

Wahidah said...

yg pnting wai dpt nyanyi lagu bufday song tuk abg nuar...tu pun sbb ade org tu tgh bersiram..:P

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. kalau dekat dah leh passkan sikit! :D

NeenaAnuar said...

risa:
owh ye ker.. hehe.. takpe2.. idea lom mari lagi tu! :D

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehe.. TQ darlingggg!!! :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
haaa.. memang kita banyak persamaaan kann.. kalau dekat dah leh celebrate2 sama2 kann... Happy b'day to Asyraf as well! ;)

NeenaAnuar said...

bonda dadif:
heeeeeeeeeeeee.. Thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

MiYOKO SuKi:
buleh2.. mai la.. kalau dekat leh kite share2! :D

NeenaAnuar said...

Diary Of One:
owh ye ker? haha.. Thanks yeah! ;D

NeenaAnuar said...

noremy:
TQ sweetie! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
haha! jgn la nanges beb! hee.. thanks yeah! ;)

NeenaAnuar said...

Aini:
coz I just got a new job @ new company dear! ;D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
ahahahaha.. terbaekk laaa! :D

Kaseh said...

baru je nak tanya besday sapa patutnya ..haha tgk2 ko dh jawab.. suweet een teman tu beb..bertuah ko..

Mimy Hamid said...

neena kalau byk sgt meh campak kat aku satu...heheh

NeenaAnuar said...

Kaseh:
hehehee.. TQ soo muchh beb! ;D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahaha... takot tak sempat nak campak dah abis beb! heeeeeeeeee.. :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails