COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 24, 2011

Pengantin Sibuk... Kiteorg Pun Tak Ketinggalan Menyibukkan Diri Jugak!


Sibuk apa?? Sibuk bergambar & berphotogedikss laaa.. ye lah.. lepas dah makan2.. pengantin pun buzzzyy dok posing2... kiteorg pun lepak2 jap dlm dewan tuu... sambil2 tu nak wat apa lagi.. kalau dah ade 'penembak' tepat en. teman berada ditangan... so yg lelain tak reti2 nak bawak kediri??

DSC_0049 copy
sebelum mintak dia jalan kan tugas.. harus amik hati dia dulu.. meh kite posing sambil feelin2 perantin baru tak berapa nak baru! :p

DSC_0045 copy
Zetty: "eehh! tunggu2.. I pun nak joint sekakii laaa!"  hehehe..  

DSC_0051 copy
The 3 gorjes lady in da ballroom! :D

DSC_0054 copy
oh terlupa.. ade lagi sorang.. adik titin... Yan yg kiri sekali tu pun gorjes gak!

DSC_0065 copy
sila sambut flying kissss dari kami yg gorjes nie! :p

DSC_0111 copy
OK.. si gadis2 nie tak abis2 lagi... Eh!! yg tengah tu pun gadiss ker? hahaha.. lantakkkk biaqqq piii laaaa... :p  Soo sila layan hingga ke penghujungnya yerr!!

DSC_0084 copy
tengok si gonjeng punyer nak posing.. sampaikan beg lens en. teman pun dia belasah wat props! hahaa..

DSC_0123 copy
Ok nie baru betol... seiring dan sejalan... seindah bunga di taman.. blaa.. blaaa.. blaaa...

DSC_0089 copy

DSC_0090 copy

DSC_0091 copy
Hah! Shu.. bila lagi nie??? Jgn gelak-gelakk.. Cepat2.. Akak & Titin dah tak sabauu dah nak jadik flower girls ko nie! hahaha... 

DSC_0099 copy
alololo... tomeynyerr... ni dah siap2 practice nak pegang hand bouquet org kawin eekkk??? baguih2.. nanti tak kekok! :p

DSC_0102 copy
sayanggggg korang ketatttt-ketattttt!! *adik Tin tu ade potensi jadik photographer taww!*

DSC_0157 copy
Ok.. udah2 la tuu.. pengantin pun dah abis posing dah.. so kiteorg pun mintak diri dari pasangan pengantin!  TQ soo much to Zetty & Sharoo for the lovely & warm welcome!  Selamat Pengantin Baru.. semoga berbahagia selama-lamanya!

DSC_0165 copy
dah kat luar dewan pun sempat pose gedikss lagi... Yg belakang Titin tu adelah Mak dia hokeyyy!!! giler sempoi & happening mak dia taww!!! Leh geng ngan kiteorg semua! hehehe..
Lepas itu kami bersurai kahhhh???  jawapan... kite tunggu selepas iniiiiiiiiiiii... :p




18 comments:

my everything said...

si cantik neena!!! cantik betol baju u ni!! i nak tiru boleh tak heheh nak kene mintak ijin dulu

Shu Shinju said...

hehehe...shu xtau nak cakap pe... mmg terbaek semua pic2 tu...abg nuar mmg super duper best photografer in the world !!!!!!

Nurul Aima Hj Kaim said...

comel korang dan baju :)

Kaseh said...

kasut ngan baju ko super gojes okayy..

MiYOKO SuKi said...

as usual...gambo mmg CNTIK....

nk cilok satu... :)

risa said...

happening nye korang neh

Kyra said...

smua cantekkkkkkkk
orang dah cantek
buat camna pon dh cantek dah..gojes la kamoo smua
n i more thing
dear cheq soka la baju kamoo..
nakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!

kathy jem said...

neena yg sentiasa gorjes..! =D

NeenaAnuar said...

my everything:
hehehe.. TQ very much my dear! owh boleh sajaa.. no problemo! jgn lah sampai nak mintak ijin.. segan I tawww! :p

NeenaAnuar said...

Shu:
haha.. kembangg vuntuitt abg nuar baca comment shu nie! thanks dearrr!! :D

NeenaAnuar said...

Nurul Aima:
heeeeeeeee.. TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

Kaseh:
hihihi.. TQ lalinggg!! muahss!!

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hik.. hikkss.. silakann.. nak lebih dari satu pun takpe! thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

risa:
hihihi.. akak kalau joint kiteorg mesti leh tune cam kiteorg gak! heeee.. :D

NeenaAnuar said...

Kyra:
Hehehe.. TQ sooo muchh darlingg for da compliments!! tapi part you nak baju I tu tak leh laa.. sbb I pun ade satu tu jerk! haha.. :D

NeenaAnuar said...

kathy:
TQ soo much darling!!! Muaahss!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

baru pasan muke sis ade iras2 cam Kajol...awww..soo sweet =)

NeenaAnuar said...

Khumaera:
huhuhuuu.. TQ sweetie! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails