COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 1, 2011

Mula-Mula Baca Cam Terharuuu Jerk..... Sekaliiiii............


Uuuiikk???? terkojot-terkojott niee pepagi bukak blog nampak entry nie! huhuhu...

Bee oh Bee!! I tido you wat keje kat blog yek! takpe... teruskan.. blog ni blog you jugak.. suke hati you lah nak wat apa pun.. janji jgn OVERSHADOW I yg gorjes gonjeng nie sudehhhhhhh!!! ngagagaaa... :p

Vahh!! Vaahhh!! Vahhhh!!!! bukan main yerr.. mula2 I baca entry nie rasa cam ala2 terharu gituuu... sekali tang part lastt sekali tuu... teruss rasa nak gie toilet sbb rasa cam nak terber*k oookkkkkkkkkkkkkk!!!!  Dan dannnnnnnn perottt I memulass mulaasss tawwwwwwwwww!!!!  terasa seperti pulasann tu nak ku pulass kan ke teliingaaa muuu my dear!!!!

DSC_0267 copy
haaa... so ade berannii nak kasik I pulas telinga you skg sekuattt pulasan di perot I nie???
Oh! ade hati mauuukk berbinikk lagi satu yerrr...... errmmmmmm.....

DSC_0196 copy
NOOOOOOOOOOOOOOO WAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!

DSC_0239 copy
Elehhhhhhhhhhh!!! Skg dah ade yg gorjesss gonjeng nie pun tak terlayaannnnn... nak lagi satu yerkkk?? and are you sure you can get another gorrjess wife like me or even more?? *wahh statement tak leh blahh toi! :p*

DSC_0164 copy
But anyway.. terima kasih lah my BayBee sbb susah2 belikan I hadiah tambahan i.e. Wallet yg lovely ituu.. it just simply lovely like you my darlinggggg!!! muaaahh!! muaahhhh!!! nanti belikan lebih & lebihhh lagi okkkkk!! lalalalala... :p

18 comments:

InaAchik said...

aku kan...
tak tahan btol tgk gambar last skali tu! hmmmm, ko buat aku rasa nak ajak achik blk awl jer hr ni!!! ;)

lady XOXO said...

ahah.. owhhhhh rupanya suami kesayangan akak la wat entry erk..

suami akak tu lawak ler.. mmg terbaek la suami kamo akak.. syukur..

ha uh wina pown nk cakap kat suami akak.. NO WAYYYYYYYYYYYYYYYY tak leh ada lain.. ahahhaha sbb tak mungkin ada wanita dapat tandingi akak neena ... walaweh..

Suka wina tngok korang happy2 camnie.. wat wina teringin nk kahwin .. kah kah kah .. MOOD GATAI laks

Deqna said...

hah dapat pun masuk komen nie hah....berjangguit aku tak leh komen...

hah kan dah kena tempik en. teman... ada hati nak yg baru yer..hahahahahahahahaha

sW33tdARLiNG said...

so sweeeeeeeeeeeeeeet

eLLy said...

ngeh ngeh ngeh ade berani ke ;p

Nak Hadiah??? Jom Join beramai ramai ;)

✿ etiey erywan ✿ ©™ said...

suka giler tengok gambar u.. huhu sangat cantik

Fatin Khadir said...

Hehe...comel la akak gorjess gonjengg ni...Sweet

Nieta Shairi said...

So sweetttt <3

May your marriage will always be filled with blesses and happiness!

**I used to be your silent reader and now, here I am, I'm leaving a comment!

Adore your hair and your sweet face Kak Neena

-Nieta <3

♥MAMASYAZA♥ said...

kamu mmg cuteeee

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahaha.. ko ngekk.. memang tawwww!! takpe.. yg pasti skg nie tengah syiookk hisapp madu kann?? :p

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
yer darling.. en. teman yg buat entry tu... dia kan partner kat I'm yours niee.. hehehe..

dia memang selalu buat akak tak kering gusii.. hihi.. waahh.. kamu pun NO WAYY yer... bagus2 leh geng ngan akak! haha..

insyallah dear... satu hari nanti pasti peluang itu akan tiba.. akak doakan yer! cepat2 wina naik pelamin.. lagi cepat akak leh makan nasik minyak.. weeeee.. :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
haruss laa aku bertempikk fren! hehehe...

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
Thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

eLLy:
hahaha.. tu lah tuu nak tengok gak agak2 berani tak dia.. :D

NeenaAnuar said...

etiey:
hihi.. TQ darling!!! muaaahhsss!!! :D

NeenaAnuar said...

Fatin:
heeeeee.. TQ so much sweetiee! :D

NeenaAnuar said...

Nieta:

TQ soo muchh dear!! thanks for your pray and wishes!

Hhehe.. and also TQ soo much for being my blog reader and for all da compliments!! luv ya!! Muaaaahhsss!!!

NeenaAnuar said...

MAMASYAZA:
TQ soo much sista!! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails