COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, March 29, 2011

Burung Apaaaaaa???? Burung P !!!!


Semalam aku & en. teman tengok Awan Dania... Slot semalam diaorg wat shooting kat Perth, Australia.. terujaa tengok sbb 3 tahun lepas.. aku dah penah jejakkan kaki ke benua terbesar  tuu.. so biler tengok Awan Dania wat pengambaran kat Perth.. teringat tempat2 yg kiteorg dah penah pegi dulu.. mengimbau memory betol! coz most of it tempat yg diaorg wat shooting tu adelah tempat2 yg aku dah penah pegi dulu... So rasa cam syiokk jerk tengok balik tempat2 tuu.. terasa seperti berada disana!

Then bile tiba kat part Dania & Ikhmal jejalan kat Caversham Park... adelah scene diaorg bergambar ngan burung... Then ngan confident jerk en. teman ckp...

En. Teman: eh.. haaa.. ni burung pirates!

Aku: *tersedak air liur aku* bukan pirates laaaa Bee.. Burung Parrots! hahahaha....

Adoii laa Bee oii...  Sib baik awak tak sebut... Burung PUNAI!!!!  sampai sakit perot aku gelakkan dia semalam... hahahaha... 

Di Caversham Park.. En. teman bergambar kenangan bersama The Pirates Bird of Parrots! hahahaa...

Sib baik tang dia nampak Kaola semalam dia tak sebut Paula! ngagagagaa... :p

18 comments:

-oP_ida- said...

hahahahahhahahahahah.......
noti erk akak, gelakkan abgnuar....

kalO kola sebut pauLa...ha jenuhhhhh...hihihihih

risa said...

saje je ko gelakkan kat dia kan adik gonjeng..tak bek tau...sat2 hahahahaha tak menahan nak gelak gaksss

Mama Gee said...

besttnyaaa dpt pegangg koalaaa...

mizzura said...

eee...koala tu tidor ke apa...haha...burung pirate eh...pirate caribean ke...kuikuikui...

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hahahahaa... mauu paula abdul marahh kat en. teman!

NeenaAnuar said...

risa:
ngagagaa... akak pun sama!! ;D

NeenaAnuar said...

Mama Gee:
heeee... itu pun takot2 gak tuu! ;D

NeenaAnuar said...

mizzura :
ha'ah.. kaola memang keje dia tidooo jerk memanjang.. pemalas lipas tol! hehehe..

MiYOKO SuKi said...

oooo...camtu ye ropa burung pirates.....

hahahahaha....

comella koala tuuu

Dee said...

bestnya..dh smpi ostolia..hehehe..

eLLy said...

Kenapa paula tu dok cam tu ;p

Idy said...

terasa rindu pulak dgn perth..semlm mmg mengimbau kembali memori dkt sana..

hahahahahahah!! bunyi dah lebih kurang sama tu.. :)

ratusiput said...

ahahaha dia teruja tu sbb tu tersalahh2 sebut...

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hahahahaha... :D

NeenaAnuar said...

Dee:
heeeeee.. suke lah kak dee sebot ostolia.. :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
paula.. eh koala tu pemalass lipas kak! :D

NeenaAnuar said...

Idy:
ahaha.. jom2 kite pegi perth lagi sekali jom! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehehe.. gamaknyerr lah kotttt! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails