COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 25, 2011

Ramai Betol Yang Memuji Baju Nie... TERIMA KASIHHH BANYAK- BANYAKKKKKK!!


Berdasarkan dari komen2 yg korang berikan.. ramai betol yg dok memujii baju nie... aku risau gak silap hari bulan kangg terkoyakk rabakkkk lak baju nie sbb dia dah hooovvver kembangggg dek kerana pujiannn meninggi dari korang semua! ngagagagaga....

DSC_0178 copy
Ok seriously aku memang nak ucapkan RATUSAN.. RIBUAN.. DAN JUTAAN TERIMA KASIHHHHHH lah pada korang2 semua yg dok memuji baju aku nie cantik... gorj

DSC_0185 copy
memang tak dinafikan yg aku sendiri sangattttttttt suke ngan baju nie.. pasal tu lah aku beli! heeee.... aku beli kat mana baju gorjes nie???  Aku beli kat Butik T & T Ampang Park... baju nie memang dah ready made.. sekali pandangg terus jatoh cintaaa pandang pertama gituuuu! :p

DSC_0181 copy
aku suke tang kaki kain, baju & pergelangan tangan tu... kalu berjalan nampak dia berombak-ombak! :D


DSC_0168 copy
Heyyy! ade yg nak tiruu design baju nie yek???
Hehehe.. actually ramai gak yg siap mintak permission dari aku utk amik design baju nie utk diaorg wat baju diaorg.. eh.. tak pe.. no prob! SILA kannnnnnn.. jgn segan2 nak amik.. jgn korang nak baju aku nie teruih udah ler... memang confirm aku tak kasik! hahahhaa... 

In away aku terharuu gak lah coz ade yg berkenan ngan baju aku nie sampai siap nak wat contoh bagai... so incase korang nak wat contoh baju aku nie.. kalau kot lah korang print gambo aku nie.. jgn lupa amik balik dari tailor korang tauu.. segan lak aku jadik model kat tailor2 tu kang! ngaggaga.. :p

41 comments:

Shu Shinju said...

mmg x dinafikan...baju kak neena giler lawa.... ditambah pulak org yg memakai tu lawa..berdouble triple lah lawanya....

Kyra said...

baju dah cantik tambah plak si pemakai ni pon cantik jga..so bercantik-cantik la dear...
siyes memang cantik la baju ni kale pink plak...auwwwwwwwwww
mak suka u

Diarihatiku1976 said...

ye.. siyes.. memang lawo... akaklah salah satu nak copy paste design ni...

nuraitul said...

cantik..sgt padan ngan kak neena..

lady XOXO said...

ohoiiiiii dah dapat GREEN LIGHT untuk COPY PASTE baju nie erk.. ekekke..

tunggu biler tunang leh tiru baju camnie ar.. cuma size ler lain.. ahahhaa..

MMG LER GOWJES kamo pakai baju nie.. sbb tuan gowjes pakai aper pown HOTS N SPICY.. eekkeke

KEBABOMMMMMMMM CONFIRM BAJU TU KOYAK.. ahaha.. sbb dah banyak kali kena puji nie.. TAPI PUJIAN IKHLAS

atty's said...

baju tu memang cantik sangat
kena lak org yg mengayakan nya ..
mcm model kat majalah wanita..kalo nak raya tu kan banyak model pakai baju raya..tuh..

kalo ada lagi baju tu ..nak rembat gak .hahahahaha

Nana said...

yes mmg lawa..
mcm tokti punye baju ehhe
eh dah dpt ke voucher kfc tu

ratusiput said...

erkk...aku tu...sebab aku pun dh copy paste gambo ko ni.sebab baju yg cantik.ko bli siap ek.kalau tempah lg mahal kan sbb beads dia lg tu...

MiYOKO SuKi said...

bj mmg cun melecun.....mula2 jumpa kak neena aritu, mmg ternganga mulut ni... *BIG WOW*

sgt2 gojes...

Kaseh said...

waaa beb aku suka sangat2 tapi badan aku gemuk lawa ke buat baju camtuh..hehe tapi mmg lawa pun design dia...nampak stylo..

Va Va Voom said...

That baju really nice and suit on u dear...sa suka tgk gambar Neena sangat photogenic.

Nurul Aima Hj Kaim said...

bagilah gmbr close up lagi baru senang akak tailor nak tengok :P..btw bj korang ber3 mmg tantek...

kathy jem said...

serius mmng lawa..tp kan neena kalo pakai apa smue nmpk cantek..serius!

CiK niNiEy said...

wah..saya tambah lagi jumlah org yg puji baju akak ni...cantik..! org yg pakai pun cantik..lg berseri...suke :)

daela said...

Hai salam kak neena..memang betul baju akk ni cantik..sy yg gebu ni pun terpikat...salam perkenalan..sy terharu betul baca pasal arwah mak akk, sy tersedu sedu sambil membaca blog akk di office..Saya harap kak neena byk byk berdoa semoga Arwah mak akk, dilindungi & ditempatkan dikalangan org yang beriman..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah makcik..memang cun baju ko tue makcik..cun melecun hoke...

Wanie Aziz said...

nak baju cmtu..nak nak...T_T

InaAchik said...

sebab baju cun, meh join contest jeng... mlm ni last! hehhee

yatt said...

lawa dan kena dengan org nyer yg lawa dan gojes... :-)

NeenaAnuar said...

Shu:
wahh.. dah sampai triple lawa niee.. hmm.. nak kene belanja ker nie? haha.. Btw thanks dearrr! muaahsss!!!

NeenaAnuar said...

Kyra:
hihi.. TQ sweetie! I suke pun baju nie salah satu nyer sbb warna dia tu! :D

NeenaAnuar said...

Diarihatiku:
hahaha.. takpe kak.. copy jerk. no prob! thanks yea! ;)

NeenaAnuar said...

nuraitul:
tq darlingg! muahss!!

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hahaa.. sampai malatop kamo puji akak! tQ sooo muchhh darling!! I do really appreciate all your sincere commentss!! muaaahhss!!!

NeenaAnuar said...

atty:
hehehe.. thanks sista! neena beli baju nie kat salah satu butik kat Ampang Park.. nama butik adoii dah terlupa lah plak.. tapi dia kat ground floor la...

NeenaAnuar said...

Nana:
hehehe.. wahh.. tok tii gituu.. TQ so much darling!! owh.. KFC dah dpt.. nanti I blog keh! thanks yea! ;)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ha'ah beb.. aku beli dah siap camgitu.. kalau tempah nie kengkadang ikut nasib gak.. biasanyer kalau bermanik nie memang agak mahal la..

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hahah.. sampai ngagaa ker? huhuhu.. sib baik tak masok lalat taww.. hehe. btw, TQ veryy much swettie!! ;)

NeenaAnuar said...

Kaseh:
ala bebb.. leh jerk.. buat lah cutting ko.. insyallah mesti cantik punyer.. btw, thanks beb! ;)

NeenaAnuar said...

Va Va Voom:
TQ soo much darling!! Muaaahhhssssss!!

NeenaAnuar said...

Nurul:
haha.. nak close up ke? adoi.. tak terclose up lak hari tu.. takpe. you preview then besarkan sikit gambar tu ek! btw, thanks for da compliments! ;)

NeenaAnuar said...

kathy:
huhuhu... TQ soo much darlingg!!! eh you pun sangat chantekk ok! luv to see you as well! sincere nie taw! :)

NeenaAnuar said...

CiK niNiEy:
hiks.. hikkss.. TQ soo muchh dear!! I do appreciate it! muahhss!!!

NeenaAnuar said...

daela:
Hi.. salam perkenalan dear..

Owh! sorry lah kalau akak dah TERbuat awk menitiskan air mata.. actually akak menulis ikut rasa & kata hati akak.. so basically it comes naturally direct from my heart!

TQ so much dear for your prayers! ;)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
TQ soo muchh bebb!!! muaaahsss!!!

NeenaAnuar said...

Wanie:
hihi.. TQ dear!! nak bagi camne.. akak pun ade satu jer nie! hahaha.. :p

NeenaAnuar said...

InaAchik:
ko memanggg taww ngekkkkkkkk!!!!!!

NeenaAnuar said...

yatt:
TQ soo muchh dear!!! :D

mama c'fa said...

salam kak neena.. saye pun de copy bju cth yg cntik2 yg kak neena pkai..tp x entepreme muke lo kt tailor. hihihihihi juz fesyen.. suke sgt2.. pahtu kak neena de story about bju n butik kak neena hntr kn. so saye nk g sane gaki la...

NeenaAnuar said...

mama c'fa:
hi salam..

owh.. hehe.. ok ok.. so far tempat yg akak gie jahit tu memang best la.. suke sgt ngan cara tailoring dia.. :)

mama c'fa said...

biar la rm kua lebih tp pkai best n berbaloi2 kn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails