COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 11, 2011

Saya Bukan Malaysian Next Top Model Laaaaaaaaaaaaa!!!


Biasa lah kalau pegi holiday.. mana sah kalau aku tak ber-photogediksss sengsorang diri kannn...

DSC_0202 copy
tempat pilihan adelah di swimming pooL!

DSC_0163 copy
jom kite turun skg!

DSC_0212 copy
gonjeng amik mood! cuba spot dimanakah gonjeng berada? :D

DSC_0209 copy
yer.. gorjes gonjeng dok lepaking kat kerusi malas nie hah!

DSC_0221 copy
Ok jom kite mulakan...

DSC_0227 copy

DSC_0231 copy

DSC_0233 copy

DSC_0236 copy

DSC_0241 copy

DSC_0243 copy
gonjeng tetiba cam sentap! sbb nyer... errr.. sbb nyerr.. errmmm.. ade lah.. nanti aku citer...

DSC_0260 copy
penat lah berdiri....

DSC_0252 copy
kite duduk plak lah! :D

DSC_0255 copy

DSC_0264 copy


DSC_0258 copy


DSC_0262 copy
gonjeng boring tuuu.. errmm.. tak penah2 gonjeng boring tawww wat photoshoot!


DSC_0268 copy
tension pun ade gak!


DSC_0275 copy
gonjeng dah mula geramm.... dia siap2 prepare & timbang batu kat tangan dah tuu.. tunggu masa nak balingg jerk!
Nak tahu kenapa si gorjes gonjeng tu tennsioonnnn??? sebabbbbbbb nyerrrr adelahhhhhhhhhhhhhh.......


DSC_0279 copy
Apek nie laaaa.... adoiii... dia curik2 amik gambo aku waktu tengah dok posing tuuuu.... huhu... bukan la aku marahhh.. tapi cumaaa segannnnnnnnnnnnn lerrrrrrrrrrrrr apekk oiii..... I bukannyer  Malaysian Top Model pun!! hahahaa...

Hehehe.. aku tak tahu lah apek nie duduk sini ker atau masuk sesaja.. tapi mustahil org luar leh masuk sesaja dlm kawasan nie.. tapi aku tengok dia sengsorang jerk hari tu... tak de org pun ngan dia.. dia pun suke amik gambar... so waktu aku tengok dok nak posing2 tuu.. dia dari atas jambatan nunnn amik gambo aku kat bawah kat swimming pooll! adeehhh... biler aku perasann. terus aku cam terkakuu lakk jadik nyer.. segann woooo org luar nak main amik2 gamba camgitu jerk.. rasa cam dikejar paparazzi lak! ngagagaga... :p

Tapi sempat gak laa en.teman borak2 ngan dia.. dia turun kat pool lepas pada tuu.... dia tanyer en. teman.. pakai camera apa.. dah pulak dah... dia dah berkawan lak berdua tu.. haha.. tapi elok lah tuuu.... Bee dpt kawan baruu yg bernama Apek! hehehehe... leh tukar2 idea ngan org yg dah veteran.. mesti banyak pengalaman dia kannn... :D


DSC_0216 copy
Itu tanda nyer dia nak pi terjun pool! soo... waima bakal bersambung di lain entry! :p

18 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lepas nie sila beli paper cina mana taw terlepas dalam tue..hahahaha :P

~eZmALiZa~ said...

cantiknyer!! kualiti gambar sgt2 nice and superbb!!

tibe2 ase mcm nak gi mndi swimming pool..ekekeke.. :D

Shu Shinju said...

ni mesti apek hongkong mari.... so, akak terbang pi hongkong plak la yer...hihihi...

ratusiput said...

kalau lelaki dh jumpa lelaki lain yg berkamera godang mmg cenggitu ler jdnya...

Kaseh said...

nati gambo ko masuk magazine beb..hehe apek tu punya keje...

Nana said...

neena
serius resort ni lawa gilerrrr
gojes ok neena..
nape tak jadi model?

-oP_ida- said...

dahsat toL laaa....memang etbukti gojers....

sampai apek pun shott pic akak dendiam..ehehehehhhe

BTw suMe chantikkkkkkkk
pose terbaik

InaAchik said...

aku kena start beli ngan yin siang pau. kot2 la gambar ko terselit. yerla, vangga tgk kwn2 glemer ni... hahahahhaaa...

Eri-chan said...

beli magazine cina je ...sure ade..heheh..gambar cantikla beb..suka aku tgk.

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahaha.. kalau ade jgn lupa roger2 aku yek beb! :p

NeenaAnuar said...

eZmALiZa:
hehee.. TQ dear! haa.. apa lagiii.. gie carik Pool and terjun ok! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
haha.. tauuuu takpe beb! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hahaha.. ka HongKong wat kali ke duaa kaaa??

NeenaAnuar said...

Kaseh:
ngagaga... scarryy okkkkk!! ;p

NeenaAnuar said...

Nana:
heeeeeeeeeeee... I tak minat lah nak jadik model... I takat hobby jerk dok main posing2 cam model! ngeeeeee.. btw, memang resort nie nice dear.. kalau berpeluang nak pegi.. pegi taw! ;D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hahaha.. THanks dear!! :D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
ye laa.. ok lah tu ngekkk... ko hari tu masuk metro.. aku masuk nanyangsiangpau pun jadik laaaaaaaaaaaaa.. hahahhaa..:p

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hahah.. Thanks beb! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails