COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, June 7, 2009

My Outfit @ Maldives

Outfit lar sgt kan... saja nak coretkan jugak a few info about my outfit here....

1st - TOPI

Aku biler jek dah plan nak gi maldives niee.... terus aku verangan2 nak beli topi nie......



Kalau ade yg masih ingat aku penah janji nak citer ngan korang akan apa yg aku shopping kat sini..... sorry lar yek mungkin dah agak lapok.. tapi tak per lar.. saja jek nak citer skg... tak sangka dah puas aku mencarik sekian lamaa.. akhirnyer aku berjaya jugak dptkan topi nie kat Debenhams The Curve ngan harga RM30 sahaja.. ade quality lagi... sedap jek pakai..... memang puas hati lar dpt topi niee.... huhuhu... aku namakan topiku ini.... My Maldivian Hat... ahaks!


2nd - KAIN PARIO




Kain pario nie kalau korang masih ingat pada entry nie.... officemate aku bagi hadiah waktu aku punyer b'day bulan 4 hari tuuu... so thanks guys coz pario nie amat2 lar cantikss sekali... & diaorg cam tau2 jek aku sukakan pario.... but waktu member aku nie belikan hadiah nie... diaorg sumenyer tak tau yg aku akan pergi bercuti ke maldives tau.. nobody knows... but diaorg tau yg aku memang sukakan kain pario lar... so, since one of them pegi bercuti ke bali... so, diaorg sumer berpakat tuk belikan aku kain pario tu dari bali.... :))

3rd - SWIMMING SUIT



Swim suit tu aku dah beli agak lama.. waktu nak pegi perth australia dulu... tapi tak berpakai2 pun sampai lar gi maldives niee... nak tau naper..... sbb kat aussie pantai dia kite org asia memang tak mampu nak mandi.... coz sejuk nak mamposss... memang tak tahan nyer lar.... sejukss gilerrzzzz.... rasanyer cam air dari freezeerr kalau kite mandi... so tak berguna2 lar swim suit itu.. sampai lar aku ke maldives...

9 comments:

Suki Cida said...

ur outfit yang cantik ialah baju puteh bunga biru tu... that one is nice and sweet...

anyway u beautiful darling... so pakai apa pun cantik ;)

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
TQ Dear!! memang I pun suka dress putih tuuu... memang beli dress tu pun khas tuk pegi trip nie jek!

Deqna said...

ooo itu lah bendanya yg ko beli kat debenhams hari tu..

NeenaAnuar said...

Deqna:
yeeeeerrr.... itu lar dia nyerr... hehehe.. macam lar surprise sgt kannnn...

Cik Pah said...

hah..aku nak cakap gak pasal topi tuh.. punyerlah sexcited kan ..dari kl naik flight pun ko dah pakai topi tuh.. amik aura dulu yer.. anyway cantek topi ngan baju baju ko pakai kat sane..

NeenaAnuar said...

Cik Piah:
hahaha... tu arr pasal.. awal2 aku dah pakai topi tu kannnnn.... nak amik moood bercuti lar tu kunun2nyerr.. huhuhu... TQ Sis!!!

HasraRazali said...

Suka tgk gaun putih tu gak...cantik..:-)

NeenaAnuar said...

Hasra:
TQ!!! :D

qaseh abadi said...

cantiklah pario tu.i suka tgok perempuan pakai pario.masukkanlah pic u pakai pario lagi.cantik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails