COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 3, 2009

Water Bungalow VS Superior Room @ Maldives

Sapa terigin nak duduk kat water bungalow nie??? sila angkat kaki!!! jom kite layan gambar2 water bungalow nie dulu...

memang penuh privacy bungalow2 nie...


da walk way...


keh.. tuk gambar2 yg kat bawah nie... aku curik dari flickr photos album... sbb aku tak duduk kat water bungalow nie.. nak tau naper aku tak duduk situ?? haaa.. nanti aku citer why & why!!! aku kasi korang syioookkk dulu tengok ini gambarrrr.... layaannnnnnnnnn............



tempat anda bermandi manda... dari dlm bungalow leh nampak laut!! sangat cantikk OK!


nie interior nyer... cantik jugak..


nie kamar beradu anda... cantikkk jugakkk kannnn...


anda boleh terus terjun tuk mandi manda di lautan yg terbentang luas itu. cantik jugakkk kannn???



tempat anda beristirehat bersama pasangan anda.... bayang kannn!!! cantikkkk kannnn.......


Anda teruja??? Cantik??? Teringin?? Yeeeaaa.... Udah.. cukup2 lar tuh... jgn nak dok verangan tak sudah2..... anda boleh verangan2 kalau anda sanggup membelanjakan uwang sebanyak... RM3,000 utk 1 org dannnnn tuk 1 malam sahaja.... ini bermakna... total cost tuk 2 org duduk dlm bungalow yg mewah itu = RM6,000 tuk 1 malammm... jadi kali kan lar berapa malam yg hendak anda duduki.... kalau 2 malam dah RM12,000.. so pikir2 kan larrrrrr dan selamat beramallllllllllllll... kih... kihh.... kihhh....

giler seehhhhh.. korang ingat aku tak teringin ker nak dodok situ!! sumpah cam nak giler aku nie kalau boleh memang lar nak sgttt duduk kat water bungalow tuu.. tapi apa kan daya.. yg aku mampu hanya iniiiii..........



nie lar chalet yg kami duduki selama 4 hari 3 malam... it is superior room with sea view.. ok lar.. janji ade sea view....


chalet nie cam umah teres pun ade aku tengok....


kami yg melepak di waktu malam... jadi larrr.....

For water bungalow... hanya ini lar yg dpt ku titipkan sbg kenangan.... wah.. sadiss gilerrss..


dan jugak ini..... tompang jek lar amik gambar.. diaorg tak larang lar kite nak dtg bergambar atau mandi manda kat situ.. tapi cuma kite kena jaga2 jek supaya tak menganggu guest2 yg ade kat water bungalow tuuu.... al maklum lar.. mereka kan sedang bermadu asmaraaaa kannnnnnnn........ nanti tervanttuu pulaks!! hahahhaa...


Hubby ku cuba memujuk ku dgn berkata... "Dear jgn sedih yerr... nanti biler Beee dah jadik jutawan... kite dtg sini lagi.. and kite stay kat bungalow mewah nie yerr...." wahhhh.... ngan selamba badakk jek dia ckp dia nak jadik jutawan.... kalau betol lar.. aminnnnnnnn......... akan ku bawak koraang sekali gie sini..... huhuhu.....

apalagiii.. setelah ku dengar kata2 dari laki ku ituu... aku pun ngan begitu terujanyerr...


melompat girang!!!! YEAYYYYY!!!

keh.. nanti kite ketemu lagi di entry yg berikutnyer yeeerrr... Daaaaaaa....

4 comments:

Suki Cida said...

haruslah... yang bathtub tu hiasan je... kalau cida dah terjun kat laut... waaahhh sangat tenang... 12k tuk satu malam? tuk 2 org? giler nak mampus namanya tu... ahak! tak pa, tengok je ok... nak tido je pun...kalau tido sana 12k tapi bangun2 dlm beg ada 24k, aku sanggup :p

mama-syira said...

adoi cantiknyaaa!! tak dapat pegi tgk gambo pun jadik la.. ni dah leleh air liuq ni. hahaha

Superstar said...

mak aih!! 3k perpax for 1 nite only??????? giler.. haha kena tunggu bonus baru leh pergi. lepas tu balaik mesia kayap. hahahaha... tapi jgn lupa bawak kitorang kalau dah jadi jutawan. hehe

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
tak.. 12K tu tuk 2 org tuk 2 malam.... hahahaha.. betol gak tuu... kalau bagun2 pagi ade duit lagi banyak... memang selalu jek lar gie situ kannnn... heheheh...

mama-syira:
memang cantik! tak leh nak di gambarkan ngan kata2 selagi anda tak tengok ngan mata kepala sendiri... huhuhu...

Superstar:
yup! giler kann.... hahaha.. pegi tau.. kalau ade peluang.. memang best tempat nie.. especially for honeymoon couple! amat sesuaiii OK! hahahaha.... boleh... insyallah kalau ku jadik jutawan satu hari nanti! amainnn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails