COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 7, 2009

Ade lagi?

Ingatkan dah abis dah.. rupe2 nyer ade lagi belated b'day gift tuk aku... hehehehehe... my officemate ajak gie makan kat Burger King KLCC.... kirenyer celebrate aku nyer b'day & sorang lagi budak receptionist (Elaine) yg nak berhenti keje since dia nak further studies..... naper aku dpt hadiah nie lambat... sbb joanne baru balik dari Bali... so diaorg memang dah planout nak bagi gift from there....

nak tengok aku dpt apa this time... watch out!!! (gambar agak kureng memuaskan sbb guna camera phone)


me, elaine, joanne, navin & nanthini (standing)


nanthini, fariez, jeevan, me, elaine & joanne

sessie bagi hadiah....

nie lar yg aku dpt... aku suka sgt... yg kain pink itu adelah pario from Bali tau!! dtg khas dari sana... huhuhu... & also keychain warna purple sbb bebudak nie sumer tau yg aku sukkan colour purple...

nie gambar close up sikit.. bebudak nie cam tetau jer aku sukakan pario!! diaorg kata sbb aku suka beach .... that's why diaorg decide bagi aku kain pario nih... thanks u olzz... sememangnyer aku tak der lagi kain pario berwarna pink garang begini yerr... :))


selain hadiah... kiteorg dpt wishing card jugak....

elaine dpt cute teddie bear with words "Forget Me Not"...

2 comments:

HasraRazali said...

Aduhhh best nyer kan jadi Neena ni..biar dh bertmabah2 usia nya, masih diraikan...cm Hasra, skrg ni dah terasa makin kurang smbutan, sekadar wish ajer...tp itupn dah memadai..:-)

NeenaAnuar said...

alar.. ciannyer kat hasra... neena memang suka & dari kecik memang dah biasa ngan meraikan hari jadi nie...

biler b'day hasra? nanti kalau ade kesempatan kite celebrate sesama keh! jgn cedey2 tau! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails