COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, June 14, 2009

Tiring Weekend!


Hujung minggu yg amat2 meletihkan & membzzzkan!

Pheww!! macam2 occassion yg perlu aku attend dlm waktu keadaan aku yg tak berapa nak sihat nih.... adoiii larrr.... :(

But apa pun... walaupun aku tak berapa sihat... tapi aku still had fun over da weekend! ;)

Nak tau apakah aktiviti aku semalam & hari nie.... tunggu lar aku nyer next entry yg tak tau biler akan siap sbb aku tengah menahan kesakitan nie haa....

sakit apakah itu, akan aku ceritakan entry yg berikutnyer jugak yer... sbb skg nie aku nak tido lar.. tak der mood nak citer panjang2.... bak kata my dear fren Deyna... aku tengah pemalas lipas skg nie hah!

ADioossSS!!

4 comments:

Deqna said...

ko sakit apa nie? sakit ehem2 ker? ermmmm.. cptlah stori sikit..

HasraRazali said...

tak pe Neena..citer sikit2 pn kitaorg baca...hehehe....we're ur supporter

Cik Pah said...

take care dik.. mkn ubat yer..

NeenaAnuar said...

Deqna:
ehem2 apa kah ituu?? hehe.. yeeerr.. ehem2 bulan yg dok mengambang ngan terukk sekali OK!

Hasra:
TQ dear! luv u always coz being my supporter!

Cik Piah:
Thanks Kak! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails