COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 25, 2009

Piece Of Cake?


Semenjak 2 menjak niee.. ramai lar kawan2 aku yg menghadapi masalah yg tanpa di duga kannn... maka kat sini, aku nak share something which maybe can motivate you ollz & jugak diri aku sendiri...

Baca & hayati OK!!












































Sooo... to all of you my frens out there... kalau agak2 rasa di duga or feel down... baca lar entry nie.. maybe you olllzz will feel better after that! Insyallah...

5 comments:

Hasra_Razali said...

Thanks, Neena...:p Its really meaningful...:-)

Deqna said...

Memang benar2 bermakna....kena sangat lah entry ko ni di saat sumer kawan2 sekeliling ko diduga dgn pelbagai ujian....

mai said...

i feel better now:)

just wondering "bila kiter happy, naper kite lupa kan DIA"..

Superstar said...

definitely good advice. thanks for sharing sweetie pie!

NeenaAnuar said...

Hasra:
Ur most welcome! ;)

Deqna:
yup betol! that's why aku share kat sini... bukan saja tuk org lain.. malah tuk diri aku sendiri...

Mai:
Thanks Mai coz sudi jengah blog saya nie.. and thanks for dropping your comment too.. singgah lar selalu yeah...

betol jugak apa yg Mai ckpkan tuu.. semoga ianyer menjadi peringatan tuk kite supaya diwaktu kite gembira, seharusnya kite mengingatiNYA jua.. Thanks Mai!

Superstar:
U're Most Welcome darling!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails