COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 11, 2009

Only Me!!

Adooiiii laaaa... camner lar aku leh tersalah pilih... patot lar budak2 sibuk dok tanyer ... mana gambar.. mana gambar... aku lak dok ckp... dah upload dahhh.. dah upload dahhhh.... isshhh!!

mana lar org nak nampak aku nyer photo album kat facebook tuh kalau aku gie letak privacy photo album for 'Only Me'.....



nie sumer akibat waktu upload gambar re-union hari tu, aku tak nak publish dulu kat facebook aku... sbb aku memang tak berapa gemar lar nak publish awal2 selagi aku tak abis upload & tak betol2 ready.... so tu yg aku custom 'Only Me' tuuu... so biler aku dah abis upload baru lar aku akan publish and biasanyer aku akan tukar lar options tu kepada everyone!

tapiiii... malang sekali aku dah terlupaaa babaaaasssss nak tukar option tuuu... padan muka aku!! huhuhu... sib baik lar si zool helmi YM aku tadi.. tanyer eh mana gambar kooo... still da same lar aku jawab kat dia ngan penuh confident.. "lorrrr... aku dah dah upload lar... ko tengok kat photo album aku... since hari senin hari tu aku dah publish dahhh..." tak lama lepas tu si zool jawab.. "weyy.. mana ade.. tak der pun aku tengok.." aku like .... "huh?? betol ker tak der zool? ermmm.. sat .. sat.. aku check yek!"

biler aku check memang betol pun... isshhh.. mengong arr aku niee... kepada kengkawan semua.. maaap kan aku.. sebab ade masa hari mengong aku sampai tuu.. korang paham2 jek lar yerrr.... huhuhuhu... :D

3 comments:

HasraRazali said...

tak pe...takpe...dimaafkan..:-))

Deqna said...

tulah aku ada gak tgk fb ko. tgk takde apa pun, aku ingatkan ko tak settle lagi..

aku pulak album dah create, tapi gambar2nya takde..aku upload2 tapi tak pernahnya sucessful...

NeenaAnuar said...

Hasra:
hehehehe...

Deqna:
hahaha...

upload jgn byk2 sekali memang susah... ko select around 10-15 pic jek at one time biler ko nak upload tuuu.. aku pun wat camtuh gakk.. but take time sikit arrr...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails