COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 9, 2009

I AMMMM DAMMMMNNNN MADDDD!!!!!

I AMMMMMMMMM DAMMMMNNNNNNNN AGRREEEE RITE NOWWW!!!!!!

Listen both of u f***ng people!!! Just Go away from ME PLEASE!!!! U're not fit to be presence in My Life!!!

Theyy are beingg sooooooooooooo UNGRATEFUL PEOPLE!!!

REMEMBER!!!!!! ALLAH WILL PUNISHED TO WHAT U HAVE DONE!!

AND PLEASEEE!! DON'T TALKED ABOUT RELIGION IF YOUR BEHAVIOUR DOESN'T POTRAY IT AT ALL!!!

I'VE BEEN TOLERATING ALL THIS WHILE!!!

ENOUGH IS ENOUGH!!!!

6 comments:

Suki Cida said...

kasi tumbuk muke itu org... apa pun sabar k!

Deqna said...

Ni betul2 punya marah nie....

aku takoooooot... lariks....

sabar yer.. sabar... ko adalah insan yg terpilih utk menghadapi ujian ni.. kan kita pernah cakap psl ujian2 ni sumer...

NeenaAnuar said...

Suki:
kalau boleh bukan nak tumbuk lagi dah... kalau boleh nak bunuh terus jek! baru puas hati!! kalau lar membunuh tuh tak menjadik satu kesalahan!! Thanks yeah Dear! ;)

Deqna:
ko mesti tau pasal apa kannnn... uhuk! uhuk!
aku rasa cam aku dah abis sabar dah nie deynaaa... tak larat nak meneruskan kesabaran yg dah dok terpendam sekiah lamaaa... tu yg malatoppp camnie nih! :((

yea lar.. biler aku baca ko punyer statement nie membuatkan aku lebih tenang sikit skg nie... hanya org2 yg DIA sayang akan mendapat ujian2 sebegini...

apa pun thanks fren for being there for me! :)

HasraRazali said...

Ssungguhnya anda adalah insan yg KUAT...Tuhan hanya menguji kpd insan yg Dia tau, insan nya mmpu hadapi...Bersabar lah..:-) Cnyum cikit, adik cantik manis..:-)

Deqna said...

yea.. yg penting ko jangan pendam sorang2..aku percaya ur husband will be the nearest person to u rite... aku juga sudi mendengar segalanya.. thanks for trusting me to share everything yea...

NeenaAnuar said...

Hasra:
yeah betol!! tengah sobar lar nih!! c-yum tatapp c-yum.. :)

Deqna:
tak.. aku tak pendam pun... sememangnyer nuar tempat aku mengadu.. feels very lucky to have him as my hubby...

Thanks again my deary fren sbb ko sudi meminjamkan telinga ko tuk aku... I'm really happy to have u as my closest fren! Hugs!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails