COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 8, 2009

Signature Testing

Testing.. Testing.. 1.. 2.. 3...

Apa yg aku testing kan nieee??? errrmmmm... lepas tengok Cik Piah berjaya buat signature hari tuuu... aku pun nak lar mencubar buat aku nyer signature sendiri lak... actually, aku dah lama gak nak buat signature kat blog aku nieee.. tapi dari dulu dok cuba cam tak berapa nak jadik... So, pagi nie saja nak test tengok OK ker tak.... errrmmm..... tapi cam tak berapa berjaya lar.. aku felikkss giler.. naper apa yg aku dah publish niee... tak sama ngan apa tengok waktu waktu aku buat draft tuuu.. felikss tuk larrr.. ishh.. dah banyak kali dah aku buat... apa yg aku nampak waktu draft tuu sama ngan apa yg aku nampak waktu aku create signature tuuu... aku dah follow jugak toturial Ceera tuuu... dah ikut pun apa yg dia suruh... tapi still menghampa kan larrr... :(( naper yek jadik cam berbayang camnie... puas dah aku cuba.... tapi tetap tak sama ngan apa yg aku nampak as orginal signature yg aku pilih tuuuu... arrghh.. tension.. tension!!

nie yg aku tengok waktu aku generate signature aku tuuu....


and this is my signature look after aku publish!


ade sesiapa leh tulun takk.. naper dia jadik camtuhhh.... :(


5 comments:

Cik Pah said...

aduhai.. aku ari jadik pun secara kebetulan lah dik.. rase nyer ko ade choose option lain kot.. atau maybe bleh buat lagi skali..

NeenaAnuar said...

ohhh.. ye kerrr.... dah cuba beratus kali dah kak.. tapi still tak leh... tak per.. nanti ku cuba lagik! Thanks sis!

HasraRazali said...

Erm..hasra nyer signature,masa buat, takde pe problem ler pulak..

Suki Cida said...

mungkin warna background ni ke? oklah tu...cume gemukz sikit tulis dia... kasi org nampak ehhh... wakakak

NeenaAnuar said...

Hasra:
tolong ajar sikit leh tak? camner has buat?

Suki:
ha'ah... sbb dia gumukksss tu yg tak suka tuu.. huhuhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails