COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 10, 2009

Kenapa Saya Sayang Bini Saya....



"kenapa saya sayang bini saya......"

saya sayang bini saya kerana dia selalu masak...oppppsss kadang2 masak, kadang tak masak...tapi kira ok la..tapi bila bagun pagi saya yg selalu kejut untuk dia bangun pagi....kadang terlajak gak saya nie...

bila malam dia selalu tido awal, saya...eehhh asyik saya je, skema la pulak, "aku" la pulak...tulah bila malam dia selau tido awal, aku je yg selalu tido lewat, nak harap teman kan aku tgok tv eemmm haram dia nak teman mau dia tido dulu....

tapi semenjak ada berok brand nie kul 2 pagi pun sanggup tak tido lagi...eeehhh betul ke tajuk aku nie pasal "kenapa aku sayang bini saya" macam lari tajuk je...tulah jagan bagi aku tulis kan dah macam lari tajuk je nie....

kalau rasa lari tajuk tu, buat2 lah tak kisah ye, org baru nak berbloging nie....eemmm lagi apa aku nak cakap nie...oh ye, lagi kenapa aku sayang bini aku adalah dia banyak cakap, aku tak payah nak cakap, jimat suara aku skit ye tak..eeeeeeee...

yg paling best tu bila time pagi buta, aku tgah mamai dia boleh semangat nak bersembang ngan aku, takpa sayang punya pasal ok jelah, walaupun aku just cakap eemm...eemmm...eemmm..

mana idaknye pagi buta dah suruh aku pikir dan tanya soalan susah2 mana la otak nie nak cair lagi pagi buta....takpa nama pun tajuknya sayang bini kan...memang sayang pun...

lagi kenapa aku sayang bini aku adalah, bila time pagi nak gi kerja...bila masa ada sesekali terlambat tu dia boleh pilih baju yg berteknologi tinggi korang tau, dah ler lambat pilih la baju yg senang skit, dah aku jadi mangsa tolong pikirkan macam mana nak pakaikan.....eemmm kena ikatlah, kena bentuklah, bak kata kena pikir dulu baru jadi tau...huuuuhuuu...dugaaannn...tapi sayang punya pasal ikut jugak kehendak dia :-)

lagi aku sayang bini aku adalah aku suka buat show kat dia, tak kira la show apa pun boleh, menari ke, apa ke..janji buat dia gelak....so bila aku tak buat tu dia jadi boring and suruh pulak aku buat show lagi....tapi yg tak sedap tu suruh buat show tgah orh takde mood atau idea...tapi sayang punya pasal buatlah jugak....kadang tak jadi pulak aku punya show...ada kala klu tak jadi, tu yg nak buat tiger show pun ada....

eeemmm lagi apa aku nak cakap lagi ha...pening nie...agak2 lari tajuk tak karangan aku nie...nanti korang bagi markah ye sempena entry dlm sejarah aku nie...tak pernah buat, dah tua bangka nie baru nak buat...nampak bodoh je bunyinya...

cam sedap pulak bila dah start tulis nie, tapi tak jadilah dia kat sebelah nie gelakkan aku.....aku cancel la...so, tunggu entry aku akan datang..itu pun bergantung kepada permintaan peminat aku lah... "podah" kata bini aku..... ada ke peminat?

eemmm tak cuba tak tau kay....so korang bagi rating ye kat entry aku yg pertama nie...klu ada permintaan akan aku teruskan entry aku pasal tajuk yg lain pulak...bergantung pada cikgu (bini aku) nak bagi tajuk apa kat aku.....

sebelum berakhir nie aku nak ucapkan terima kasih kepada deyna yg paksa aku tulis entry ni.... "nanti kau deyna".. eeee gurau je... so apa lagi, kepada shah, kau tulis pulak kay...

aku dah tension nie, tak pernah aku tulis panjang nie, dah rasa otak kuar kat telinga nie,,,cair dah...so selamat beramal dan berjumpa lagi di episod akan datang.....

salam mesra dari khairol anuar (alamak nama penuh la pulak, ala sekali sekala)

byeeeeee..........

5 comments:

Deqna said...

cop ni blog sape yer? Neena ke Nuar? konpius sekejapan...

wah ada talent gak menulis laki si Neena ni yer... hebat2..

aku kasi rating 9.5 dari 10.. utk percubaan kali pertama not bad.. expression dah ada...unsur lawak ada.. cuma pitching tu lari sikit.. pitching? ini bukan nyanyi dah..

baju berteknologi tinggi tu camne ye Nuar? sila jelaskan dengan lebih lanjut yer..hehe

Wah neena nampak gayanya laki ko akan menulis lagi pasni.. jaga2.. kang dia over shadow pulak...

laki aku nampaknya masih belum menunjukkan tanda2 tuk menulis kat dalam blog aku nie.. takpe biarlah dia..

Suki Cida said...

erm rating???? akak suke rating2 ni... cida bagi 9/10...akan bagi 10 jika ada gambar... ahak! ok tak?happy blogging!

NeenaAnuar said...

To Bay-Beee....

wahhh... ni yg nak membuatkan aku nak komen panjang berjela2 niee... bukan main U yerrrr... now it's your turn tuk jawab kepada semua komen2 dia atas yerr.. huhuhu...

amboi... ambooiii... ambooiii... nie tajuknyer betol ker "Kenapa saya sayang bini saya" @ patot ker I tukar kepada.... "Sayang Bini punyer Pasal" niee?

Tapi tak perr Bee.. I paham... apa yg cuba U maksudkan kat situ... Disebabkan perangai2 I itu lar yg membuatkan U sayang kat I... kannn?? kannn??

anyway Beee... I amat terhibur ngan penulisan U ini OK! I know it's from ur heart... bersemangat giler I tengok U typing semalam...

I LOVE U BAY-BEE.... 4 EVER N EVER... U'RE SUCH A WONDERFUL HUSBAND!!

p/s: teruskan menulis yerrr... tak per.. kalau agak2 malas nak bukak blog sendiri.. guna jek I punyer blog nieee yerr..

HasraRazali said...

Wah? memula confius gak, sape yg tulis ni...ahaks!

Kena rating ke, En.Anuar? Senang kata....u ada peminat lah...so apa lagi, ur wife dh bagi greenlight tu, tulis la lagi...hahahaha.....

NeenaAnuar said...

Deqna, Cida, Hasra:
ok tq pada semua peminat (ewah perasan). Nie "I" buat coment pukal punya, wah rating tu terlalu tinggi tu...takut nanti lupa diri plak, eeeeee..tapi bagus gak dapat meluahkan perasaan kat sini, klu sesiapa ada tanjuk leh bagi la..nanti "I" leh buat entry baru...so kepada semua leh la bagi tajuk yg mencabar skit kat "i" key..

nota hujung rambut sampai hujung kaki: takde pun, saja je...eeeeee..


my wife:
ooooooo panjang ye komen tu, takpa nanti bagi upah key, gelagat u memang buat i teringat kat u...eewah jiwang la pulak...yg penting i love u so much...muaaaahhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails