COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 16, 2009

1 Jam Buat Kerja Giler!


Lepas abis Salangai Poojai Ceremony malam tuu.... kami meneruskan perjalanan....





aikk.. cam salah arah jek aku niee... cam nak gie utara jek!


Jam menunjukkan kol 10:45 malam...


Pasangan bollywood dlm kereta! Nuar kata cam nak berjalan malam raya Deepavali jek! huhuhu....


Errmmmm..... nak tau apa keje giler yg aku maksud kannnn.... jom layannnnn.......


Pasan tak si Bunny kat sebelah aku tuu pun dok berposing sama! ahaks! secara kebetulan lar pulak, biler aku tengok balik gambar nie cam aku bergambar bersama Mr. Bunny!












































dlm banyak2 gambooo... gambo nie yg aku paling suka! muka ala2 model gituh... wahhh pasan sendiri! tak per... diri aku harus kene bangga kan! huhuhu....


Haaaaa... itu lar keje giler yg aku lakukan selama 1 jam kat dlm kereta! syok sendiri ngan camera while my hubby dok driving! sampaikan hubby aku ckp.... "fuh! mesti org hairan apsal bercahaya2 dlm kereta nih!" hahahahaha.... aku ckp.... "tu maknanyer kereta kite ade org special kat dlm dia..." ahaks!! dan jugak sampaikan tinggal satu bar jek aku nyer battery camera... boleh??? hahahaha.. tu lar akibat nyer kalau camera dah kat tangan aku! huhuhuhu....

Errmm... 1 jam?? jauh nyer perjalanan aku kannn... ke manakah aku?





yeahh... aku meneruskan perjalanan malam tu jugak ke rumah mak mentua ku!!


Winduuu giler kat kg mak mentua aku nih! dah lama gilerrrzzz tak balik sana since my MIL dah stay kat Subang with my BIL.... since diaorg balik hari tu... kami pun balik sekali coz rindu sgt kat kg tuuu & jugak windduu nak be with them @ Besout!



tepat kol 12.01 tengah malam... kami pun tiba di hadapan umah MIL... we ollzz disambut oleh mereka2 yg still berjaga & tak tido lagii...



Sooo... apa aktiviti aku berikutnyer di sana... cam biasa lar korang tunggu next entry... coz kalau tak separate2 camnie... mau panjang berjela-jela aku nyer entry nih! huhuhu...

4 comments:

HasraRazali said...

Hehehe...kira dh cm menari dlm kereta ni, Neena..Nasib tak tersinggung kepala En.Nuar tgh drive ek..hehehe

NeenaAnuar said...

Hasra:
hahaha.. lebih kurang arr tuu... menari sorang2 tanpa ade pasangan.. coz pasangan sibuk bawak kereta! huhuhu...

Deqna said...

haah dah cam menari dalam kete pulak... bagus gak ko wat aktiviti, kalau tak mesti ko tido kan.. sekurang kurangnya Nuar ada peneman....

cam whoring sudah semestinya bagi kita kan..

NeenaAnuar said...

Deqna:
haa.. pandai pun ko.. memang dah masuk waktu aku tido dah kalau dah kol 10 ke atas tuu... hehehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails