COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 2, 2010

Kes Rompakan Mamat Nie Sama Dengan Kes Rompakan Aku... So, Tolong Share! Kerana Kes Rompakan Bersenjata Makin Berleluasa DiKawasan Taman Perumahan Sekarang Nie!


Semalam Rudy bagi satu link blogger nie...  and share about this entry... http://doudemoeewa.blogspot.com/2010/11/i-got-robbed.html

Allahuakhbar!!!  adekah perompak yg merompak mamat nie adelah perompak yg sama merompak kami semua tempoh hari????  eeerrrrmm..... based on fakta2 yg diberikan oleh this guy... aku dapat rasakan perompak jahanam tu adelah perompak yg sama merompak kami hari tu!  and they are still alive & sedang bermaharajalela ngan sebebas-bebasnyer!! lagi buat aku rasa kuat coz Taman Permata nie adelah ibarat berjiran ngan kawasan Keramat which includes tempat aku kene rompak hari tu... so kirenyer diaorg memang buat rounding around that area.. 

So you guys yg stay kat area2 Keramat.. Ulu Kelang... Taman Melawati.. Taman Melati.. Taman Permata... Wangsa Maju... Setiawangsa... BE ALERT & BE AWARE OK!! coz kawasan tu dah jadik cam kawasan panas!! Especially for those yg stay kat kawasan rumah teres which takde security guard.. korang perlu lebih berhati-hati ok!  for yg tinggal area ber-security guard pun kene still alert tau! just like me.. even tho now I'm staying @ condominium.. itu tak bermakna aku boleh amik sikap sambil lewa.. now tak kire kat mana pun kite dah kene be more alert!  ibarat ko berada di mana2 pun tak selamat dah kat Malaysia nie!! coz si perompak2 binatang nie even can robbed you inside your house which yg kire rasa selamat kalau kite berada dalam rumah kan?? so beware oK!

And aku harap sangat korang2 yg baca blog aku nie.. kalau korang ade blog or FB.... just shared about this issue at your blog or FB yg makin menjadik-jadik lately nie so that ramai lagi kawan2 & kenalan kite kat luar sana boleh ambil iktibar & langkah berjaga-jaga after this so that tak ramai lagi yg akan menjadik mangsa si binatang2 perompak durjana nie in future!


Remember... SHARING IS CARING ok! :)

Ya Allah ya tuhan ku.... aku memohon agar Engkau berikan lah pembalasan yg setimpal buat si durjana2 nie di dunia ini secepat mungkin!  

Sepandai-pandai tupai melompat... tak sabar aku nak tengok mereka yg durjana nie semua tersembam ke tanah juga satu hari nanti! Seriously aku makin lama makin geram lah! kalau boleh aku nak amik parang tu and wodokkk jerk perot sekor-sekor tu biar mampos!! menyusahkan idup org tak abis abis!!! Huh!!!


12 comments:

-aNida OtHmaN- said...

kakneena...awat depa nie makIn KEJAMM nie.....malaih gheja tapi dok menyamunn org..hishhh...

tuhlaa tak sabaq jugak tgg depa TESEMBAM ke bumi..masa tuh kan..kita pakat ramai-ramai jijak depa..biaq sampai kuaq bijik mata...sebab depa kejamm sngt!!!!!!

Dee said...

mmg jahanam lah dorang2 ni..menyusahkan orang..x takut dosa kot..

[z@ck] said...

baru tau sis kena rompak..dgr pun dari kak dee hari tu...tak takut azab kubur kot kaki rompak ni..hurgh..marah ni..

MiYOKO TACHIBANA said...

semoga Allah bukakan hati mereka utk pulang ke pangkal jalan..Amin...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang menakutkan..manusia semakin bertindak liar...

Azmiezas said...

betul tu,..pegi mana pun dah rasa kurang selamat..

NeenaAnuar said...

aNida:
entah lah dik... tak tahu nak kata apa dah ngan depa2 nie semua.. hidup hanya utk menyusahkan hidup org lain! huh!

NeenaAnuar said...

Dee:
tu lah sis... huh.. sometimes dah tak tahu nak maki hamun apa kat diaorg2 nie semua!! :(

NeenaAnuar said...

z@ck:
yeaa... akak sampai ke hari nie masih marah dik.. tapi apa yg boleh kite buat selain tadah tangan padaNYA supaya diaorg nie semua bakal terima bakal yg setimpal secepat yg mungkin!

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
mudah mudahann... aminnn..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
yea.. memang dah makin tak selamat dah malaysia skg nie! huh!!

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
yup! exactly! :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails