COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 30, 2010

My 2010 Chocolate Collection!


Tahun nie aku rasa tahun yg paling banyak aku makan cokelat!  Ye la.. tahun nie kan tahun yg penuh dugaaan & cabaran buat aku.. dari awal tahun hingga lah akhir tahun.. lepas satu2 dugaan yg menimpa.. mengikut kata segelintir pihak... coklat nie berupaya menghilangkan stress kan? tak caya gi terjah website NIE....

So waimaa.. tahun nie fridge aku tak penah kosong ngan cokelat... asal bukak confirm nampak cukelat... hehehe....  jom tengok collection cokelat aku bagi tahun 2010 nie... :)

DSC_2897
Collection bagi suku tahun pertama!

_DSC0352 copy
collection bagi setengah tahun pulak...

DSC_0278 copy
And collection di akhir tahun... :D
Most of da cukelat en. teman yg beli.... dia memang kaki shopping cukelat cadbury.. sbb ade kawan dia yg menjual cokelat tu direct dari kilang.. so harga murah sikit la... then some of it ade gak yg kawan2 bagi..... :)

Btw... CHOP!! jgn ade yg kata aku nanti leh kene kencing manis yerr! no... noo.. nooooo... aku makan bukan lah sekali harungg banyak camgitu.. tiap2 hari pun tidak sama sekali yer... cara pemakanan kene betol... kalau kite amik pada kuantiti yg sedikit dan pada kadar waktu yg sepatotnyer.. insyallah ok... aku nie lagi lah.. bukan lah seorang yg kaki kuat gula... everything will be less sweetness.. unless coklat or ice cream la.... nak wat camne kan... memang dah semua bende tu manis2 belaka.. so kire balance la bende lain aku tak kuat manis.. so takat makan cokelat jer yg manis... dan org nyer yg agak manis! :p

10 comments:

nuraitul said...

bestnye..sume yg sedap2..vochelle,cadbury..all of that is my favourite.. :)

SyaNa said...

adoi lama xmkn cekelat
sedap nyeee

Just Call Me Bitt said...

i oso luv cokeliyat (bak kate ismeth) hehehe...i simpan stock sebab tak sempat nak makan..tapi tu la sekali migrain daaaa

Shu Shinju said...

sedapnyeeee....suka coklat cadbury...

xi da ya said...

uwaaa,mnarik nye cpklat tuh!
"so takat makan cokelat jer yg manis... dan org nyer yg agak manis! :p"
terbaik ayat ni..hehe.

NeenaAnuar said...

nuraitul:
hehehe... :D

NeenaAnuar said...

SyaNa:
hehee.. nanti shopping cokelat lak yek! ;D

NeenaAnuar said...

Bitt:
cokeliyat! haha.. cute jer! ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
hihihi... kalau dekat lah pass sikit! :D

NeenaAnuar said...

xi da ya:
ngeeeeeeeeeeeee... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails