COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 29, 2010

Majlis Aqiqah Baby Airisy!


Ni citer hari raya haji yg lepas!  Amik ko! citer dah berkurun baru nak update skg... atterr... kan ker siaran banyak tergendala hari tu... hehehe.. Alrite.. nie kenduri majlis aqiqah baby Airisy i.e. anak kepada our beloved fren Lee & Zaa.. diaorg buat  majlis nie during hari raya haji bulan lepas... alhamdulillah.. majlis dah pun berjalan ngan sempurna... 

Ok.. aku takmo citer banyak... layan gambo sudah... sbb entry nie memang penuh ngan gambo sesaja... abis kekdahnyer en. teman yg Official Photographer on that day.. wahh.. wahh ... waahh.... terharu + vanggaaa pun ade okk.. ye lah... buat shooting tuk anak dara tuan kepada CST Production lah katakan.... 

So let's picture tell you the story ok! :)

DSC_0687 copy
cantiksss kek airisy.. sedap pun sedapp...

DSC_0579 copy
'Pengantin' pada hari itu....

DSC_0003 copy
cam kenduri kawin kannn.. I loiikkeee... especially theme warna pink purple! luv it!

DSC_0608 copy
Pelamin nan indah buat si pengantin kecil!  Simple & sweet.. i loikke it too!

DSC_0212 copy
Airisy with mummyy....

DSC_0014 copy
Majlis dimulakan dgn bacaan doa selamat...

DSC_0034 copy
See.. pengantin kecik dah ready for majlis aqiqahnyer....

DSC_0035 copy
Got kissess from her lovely parents!

DSC_0144 copy
Hah! nie ngan Mak Tiri... nampak tu takde senyum2 @ kisses2...

DSC_0067 copy
Hehehe... nie baru betol... tadi tu propa jek lebeyy!! :p

DSC_0445 copy
Majlis Marhaban pulak...

DSC_0167 copy
Semoga Airisy menjadik anak yg soleh... aminn....

DSC_0280 copy
Kasih Ibu membawa ke syurga...

DSC_0276 copy
Elok jerk org start nak cukur jambul dia... dia pun.. zzzzzZZZZzzzzzz.....

DSC_0290 copy
tido setido tidonyer...

DSC_0299 copy
bagi air zam-zam & madu pun dia belasah telan sambil tido.. hehe.. cute lah airisy nie!

DSC_0348 copy
Daddy dia wat aksi stunt pulak.. gunting rambut anak ngan sebelah tangan! seriau aku tengok!

DSC_0687 (2) copy
Sepanjang masa cukur jambul.. memang Airisy tido jerk.. good girl...

DSC_0083 copy
Bile dah jaga dari tido.. Uncle Nuar terus click2 gambar pengantin kecik nie...

DSC_0087 copy

DSC_0118 copy

DSC_0431 copy
hehehe.. sian baby kene dera hari tu! :D

DSC_0460 copy
Kasih sayang seorang abang kepada adik....

DSC_0647 copy
Airisy sambung kene dera lagi... hehehee.. jgn ingat dah abis yer Airisy!

DSC_0649 copy
Untie2 & Uncle2 gorjes pun nak buat cukur jambul Airisy...

DSC_0676 (2) copy
Wah! terserlah kecerian abg photographer nie kannn.... hehehe...

DSC_0499 copy
Untie Yanie & Uncle Zack pun dtg pada majlis Airisy hari tu....

DSC_0530 copy
Untie Iena gorjes ngokngek pun ade pada hari kejadian... bila gonjeng bertemu ngokngek.. maka inilah jadiknyer! :p

DSC_0585 copy
hot mummy & mummies to be! :D

DSC_0562 copy
Airisy & Darwisy dah biasa dah ngan tabiat2 sengal uncle2 & untie2 dia nie! hehehe...

DSC_0594 copy
Abis majlis... mummy Airisy ajak posing2.. apa lagi.. Untie gorjes gonjeng nie pantangg disua part2 nie.. hahaha...

DSC_0596 copy
3 good buddies forever! ;)

DSC_0597 copy
Owh.. sgt tak tahan tengok body mummy airisy yg beranak dua nie! cam anak dara you... huhuhu.... takpe.. esok2 aku menuntut ilmu ngan ko Zaa... hehehe...

DSC_0698 (2) copy
Kalau tak declare dah kawin.. agak2 leh dpt title anak dara lagi tak we ollzz?? ngagaggaga.. :p

DSC_0683 (2) copy
Keluarga bahagia.... complete!

DSC_0689 (2) copy
Both of you are meant for each other... happy forever & ever!

DSC_0612 copy
Ngagaga... Nakkkkkkkkk jugakkk kannnnnnnn! :p

DSC_0700 copy
Hello Darwisy... Hi Airisyy...

DSC_0701 copy
percubaan membuat muke cute Airisy... tapi malangnyer tetap secute Airisy! hehehe.. :p

DSC_0524 copy
Ok... nie kes Untie gorjes gonjeng dah takde keje... dia mula nak buat hal...

DSC_0525 copy
Caaaakkkk!!!! :D

DSC_0527 copy
Yang benor tak puas pos ing ngan baju raya tahun lepas nie... tahun lepas pakai 2 kali jer.. pastu tahun nie baru pakai sekali nie...

DSC_0529 copy
So tu yg gedixxx lebeyyy!! ngeeeeeeeeeeeeee... :D

11 comments:

Iena said...

punyer lama aku tunggu entry ni!
akhirnya mucul juga... alhamdulillah... sujud syukur aku! hahhahaha

Queen said...

nik dah lama cari hook tempak sangkut cage tu..neena tau taknak beli kat mana?

Mimy Hamid said...

airisy ni mmg good girl kannnnnn...baik je...geram kiut sgt....dan aku frust gak tak dapat dtg...aku demam on that day...

Eri-chan said...

gila cute...
za dah mcm pengantin baru pulak dgn baju yg gojes pink tu..
heheheh..akhirnya keluar jugak citer ni...

mekchu said...

meriahnye majlis.. mcm nak smbut menantu.. tgk gmbr je mcm rasa ada kat sana.. iena ngokngek ye.. hahaha..

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahhaa.. biasalah akak gonjeng nie kannn.... :p

NeenaAnuar said...

Queen:
tak tahu lah sweetie.. kalau I tahu nanti I habaq mai kat you naaa... :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hehe.. biasa lah si airisy tuu.. takpe beb.. bukan rezeki kite nak berjumpaaan hari tu kann.. maybe next time.. ;)

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hehehe.. biasalah Zaa kan mummy gorjes ituu...

NeenaAnuar said...

mekchu:
hehehe... tu lah zaman skg punyer majlis kann... meriah btol! :D

Rosli -CST said...

tq neenna and nuar.. yeahhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails