COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 22, 2010

Seluar Genie!


Sambungan dari citer tebiat sebelum pegi vacation... hehehe... ade lagi satu bende yg aku shopping before ke Penang... Actually ini kes TERjebakkk.. bukan memang niat nak gie shopping yer.. yg legging hari tu tuu.. memang dah pasang niat! hahaha... so ianyer dua bende yg berbezaa lah gituu! :p

Ok... a few weeks before gie Penang.. aku saja gie Central Market... Owh berckp pasal Pasar Seni nie.. dah lamaaaaaa giler aku tak ke sana taw! huhu.. serious dah banyak perubahan rupenyer kat dlm tuu.. diaorg cam dah renovate + reorganize CM nie kekdahnyer.. aku rasa now much2 better concept CM nie.. tak cam dulu2.. pening kalau masuk CM.. now cam best lak jejalan kat situ.. terasa diri cam tourist plak! hahahaha...

Ok ok dah sambung balik citer TERshopping aku tuu.... waktu jejalan kat CM.. aku ternampak lah satu seluar yg tergantung kat satu patong kat satu kedai kat dlm CM... aku cam dah TERbekenan lah plakkk kat seluar tuu.. apa lagi.. terus aku test! Lepas test.. dpt kelulusan pihak atasan.. sapa lagi my QA & QC... en. teman @ abg charming gonjeng I tuu... so apa lagiii.. collection dlm wardrobe aku harus bertambah lagi! ngagagaga.... :p

DSC_0649 copy
Nie lah seluar yg aku beli tuu.. santekkk tak? ngeeeeeeeeee... :D

Tadi gOOgle2 gambar Genie... terjumpa gambar nie.. Eh.. tak sangka pulak cara Genie nie posing sama ngan cara aku posing kannnn... hahaha...

DSC_0650 copy
Selesaa woooo pakai seluar Genie nie...

DSC_0652 copy
Selalu tengok minah2 salleh jerk yg pakai.... now I got it! :)

DSC_0653 copy
Material pun bagus.. menepati citarasa si pemilik! :D

Another Genie picture yg aku dpt dari en. gOOgle.. sama gak posing aku & dia kann.. sorang pegang seluar.. seorang dok pegang rambut... hehehe.. tak sangka lak aku pandai posing cam Genie.. ker Genie yg tiru aku nie? ngagagaga... Tapi yg pasti aku posing dulu dari jumpa gambar Genie nie! sbb aku posing2 tu kat dlm bilik Hard Rock Hotel Penang hari tu... Ngeeeeeeeeeeeee........... :p

Cara posing dah nak hampir sama... tapi bentuk badan jerk tak sama... adussss... OK! kat situ aku kantoi... surrender awal2.. memang aku mengakuuu badan Genie Biru & Pink tu memang lagi malatoppppppppppssss & hottttttttttttssss dari body akak gorjes gonjeng!


Korang ingat tak kat drama Geniie nie? aku suke taww layan drama Genie nie sekitar tahun 80's dulu...
Skg cam dah berangan nak tambah lagi collection seluar Genie nie.. hari tu tengok macam2 colour ade... tapi disebabkan sehelai seluar tu berharga RM70... maka aku simpan dulu hasrat tuu...sbb baru benor beli kannn.. simpan tuk next2 vacation lak... so ade modal nak shopping next time! hahaha... but RM70 tu kat CM la.. aku so far tak terjumpa lagi seluar nie kat tempat lain.. in case korang tahu & ade terjumpa kat mana2.. just roger2 me ok! :)

26 comments:

Deqna said...

hah aku ada satu.. beli kat karnival koop kat bank ni hah.. tapi lain sikit lah.. harga dia RM48 jelah.. tapi akak tu kata kat luar mungkin RM60++

mekchu said...

nak jugak yg patung pakai kan.. hehehe.. cantik kan... baru ada selai.. mmg selesa.. berangiiinnnnn je... hehehe.. neena, free2 wat lah entry sluar genie vs legging..

Shu Shinju said...

cantik..aritu tgk pon dah terbekenan... nak cari 1 lah..:)

Lia said...

cantiklah seluar tu.. ^__^

mizzura said...

haritu g penang..ada nampak..tapi tapi tak sempat nak singgah beli..kejar masa...berkenan gak..rugi..rugi.. :-)

MiYOKO TACHIBANA said...

cntikk....selesa kannnn..nk cari gakla...

shu, kalo jmpa satu nnti gtau ye...hihi...

sW33tdARLiNG said...

lawa!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

cikbedahlaser said...

i'm a genie in the bottle bebeh..
kam kam kamon in.. let me out...

heheheheh
CM mmg sudah berubah.. pasni tgu kasturi walk siap plak

Queen said...

suar genie ni best..sebab longgar.. =)

Just Call Me Bitt said...

im a genie in the bottle babe! yeaaahhh cun...tapi i tak buleh pakai sebab i pendek..hehehe

nur said...

salam neena, i've been your silent reader dah lama jugak..
tak pernah tinggal jejak pun..
this is my first time commenting here..
i've noticed yang you and hubby selalu pegi private hospitals bila ada health issues..
were you using the medical benefit from your company or using medical insurance..
tau-tau je la kat Malaysia ni employee's welfare sgtla tidak di amik peduli..
unless you're working with one of the MNCs..
so pandai-pandai sendiri la bab2 health and medical ni..
if you're not under any kind of insurance nak jejak pintu lobby private hospital tu pun tak berani..
sbb people's perception dgn private hospitals ni ialah..it's expensive..
with all kinds of virus yg ada skrg ni i'm thinking of getting a medical insurance..
and dgn AA yang tak abih2 dgn promotions nya now anyone can fly la sgt kan..
takut nanti balik from oversea terbawak "souvenir" from other countries pulak..
tak ke scary tu..
so if you're using any sort of medical insurance maybe you could perhaps write a post about it sometime..
banyak sangat insurance skrg ni sampai tak tau nak percaya yang mana satu..
if you ask the agent..wah..semuanya boleh..
so recommendation and suggestion from someone who actually has the experience is more reliable..
salam perkenalan..

Kak Nur

Liea said...

I'm genie in the bottlle.. alamak dah tulis baru perasan sama macam just call me bitt... isk malas nak padam la... cantiks! tapi kalau aku yg tembam ni memakainya, agak2 apa la rupanya... (sarung nangka? LOL) saje nak bg tau baru je katam baca all your post dear... makan 2 jam aku membaca ni... heheheh love it!

NeenaAnuar said...

Deqna:
ok la tuu.. dpt murah sikit kat situ kann.. kat luar memang tak kurang dari RM60 lah beb...

NeenaAnuar said...

mekchu:
betoi2.. selesa giler pakai seluar nie kan... neena pun baru ade satu jerk seluar nie... ermm.. menarik gak tajuk tu.. lengging VS genie yek! ermm.. ok ok.. insyallah akan dibuat satu hari nanti! :)

NeenaAnuar said...

Shu:
hah! carik2.. jgn tak carik.. nanti kite leh pakai sama2 secara boria lak! ;D

NeenaAnuar said...

Lia:
thanks sis! ;)

NeenaAnuar said...

mizzura:
hihii.. takpe... lepas nie kalau jumpa terus grab aje tau! ;D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
ha'ah... memang selesa bangat... so Tin pun carik satu tau.. leh kite pakai sesama nanti! hehehe..

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
hihihi... tu lar tuu.. :D

NeenaAnuar said...

Queen:
betoi2... angin banyak masuk tu yg selesa sangat tu! :D

NeenaAnuar said...

Bitt:
errmm... tak dpt nak nafikan lah beb.. memang seluar genie nie lebih sesuai tuk org yg agak ade ketinggian lah... huhuhuu...

NeenaAnuar said...

nur:
hi nur.. thanks for being my silent reader.. ok insyallah ade masa & kelapangan nanti I akan buat entry nie.. but so far I and hubby memang fully covered by company la.. so tak de lagi experience guna insurance sendiri lagi..

NeenaAnuar said...

Liea:
huhuhu.. 2 jam??? thanks beb! luv you!! ;D

MrS. F!zA said...

cantik sgt seluar ituuuuuuuuuuuuuuuuu.. ni yg terberkenan ni..

daha messo said...

sis..kat mane nak beli sluar ni??klu preggy bleh pakai gak kan??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails