COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, December 17, 2010

5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ Bergedikss Disekitar Hard Rock Hotel!


Ok.. hari nie hari layan gambarr sesajer! dah puas aku bercerita panjang lebar dlm entry2 sebelum nie.. so hari nie.. korang tak yah susah2 nak baca... let's picture do the talking ok!

TAPI!!!! PERINGATAN!!! agak2 tak larat nak tengok akak gorjes lagi gonjeng nie beraksi... sila abaikan jerk entry2 utk hari nie yer... jgn salahkan aku kalau banyak gambar akak gonjeng jer disini.. nak wat camner.. dah sememanngnyer akak gorjes gonjeng nie suke bergambo.. lagi parah biler bertemu buku dengan ruas... yg hubby charming gonjeng pulak nak lepas gian & tambah ilmu 'menembak'... makaaa... hasil2 ini lah yg terjadik.. so pada yg suke leh lah layan.. akak gorjes gonjeng wanna say many thanks in advance... and pada yg tak berapa berkenan tuu.. takpe.. akak gorjes tak marah pun.. maybe kalian leh tunggu entry2 yg lebih berinfo di masa akan datang yer! :D

DSC_0350 copy
I'm 1 of fanatic fan of MJ!

DSC_0355 copy
Macam hantoo lak aku tengok mata aku time nie.. huhu.. sendiri takot! :p

DSC_0353 copy
Hola!

DSC_0360 copy
:D

DSC_0403 copy
kalau tadi nak pose2 during nite time.. now kite pose2 during day time pulak yek!

DSC_0391 copy
cuaca sangatt baik & indah time nie! 

DSC_0392 copy

DSC_0393 copy

DSC_0395 copy
simply love it! langit membiru.. disulami pepohan kelapa yg menghijau!

DSC_0394 copy

DSC_0400 copy
Happy to be here! ;)

DSC_0420 copy
Keep on rocking babeh!

DSC_0488 copy

DSC_0422 copy
Really nice view from this rooftop!

DSC_0423 copy
Hut @ Cabana nie boleh disewa... ikut jam boleh.. ikut 1/2 day buleh.. even for 1 whole day pun boleh!  rasanyer maximum per day RM80 kalau tak salah aku...

DSC_0424 copy

DSC_0425 copy
sayang langit dah tak membiru time nie..

DSC_0526 copy
tak dpt jumpa MJ live.. jumpa replika dia pun jadik lahh..

DSC_0527 copy
R.I.P. Michael Jackson!

DSC_0529 copy
Ngan abg charming gonjeng perlu ade gak.... Ngeeee.. :D

DSC_0532 copy
Ceaaa... aksi seorang photographer! :D
Harap maaf.. ianyer tak terhenti disini.. bakal ade sambungan nyer kelak! :p

22 comments:

Iena said...

giler meletop gambarnya mak cik!
xper2, tempeklah banyak mana pon, aku tetap layan oke...

Softtouch [Hanim] said...

apa yg boleh sy ckp...cantik cantik cantik...smuanya cantik..dr modelnya smpai lah ke pemandangan semuanya cantik..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

if i can catch you...

lady XOXO said...

meletop.. ahahaah..

cantek semua nyer kak.. wah wah pakai purple erk. ni jeles ni.. sweet

ZaliHazali said...

haha. scenery cantik la kat HRP ni.

Leez M. Saaid said...

neena yg gorges.....i like all your pics. Keep it up girl!!!!

Just Call Me Bitt said...

i likeeeee gambar gorges gonjengan kamu...hhhehehhe nanti i telek habisan info u pasal hard rock ni coz memang plan nak p sane...tapi tahun depan sebab ade occasion..hehehe share it babe!

Dee said...

hotel yg cantik..padanlah dgn harganya..rumah saudara dee dkt telok bahang tu je..tp x smpi2 pun..hihihi..

sWeEtdARLiNG said...

masuk blog Neena memang duk layan gambar jer.. cantik!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Lia said...

cantik ye view kat sana..

-aNida OtHmaN- said...

CANTIK...meleTooopppp......

kenangan abadi....

NeenaAnuar said...

Iena:
TQ beb! :)

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
hohoho.. TQ so mucchhh dear! :)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
yes!! please do so! hahaha...

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hhehehe.. TQ cutie! :)

NeenaAnuar said...

ZaliHazali:
yup! nice place.. you shud go! ;)

NeenaAnuar said...

Leez:
TQ so muchhh sis!! muahhss!!

NeenaAnuar said...

Bitt:
yup! you shud go here then! such a nice place for vacation! ;)

NeenaAnuar said...

Dee:
hehehe.. takpe.. lepas nie sis leh singgah sini plak! :)

NeenaAnuar said...

sWeEtdARLiNG:
hehehehe.. harap tak busan yek! thanks! :)

NeenaAnuar said...

Lia:
yea.. very nice view.. :)

NeenaAnuar said...

aNida:
TQ dearr!! muahhss!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails