COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 23, 2010

Fakta No. 5 Sempena Our 5th Wedding Anniversary!


Disebabkan percutian di Penang adelah tak dirancang sempena anniversary kami yg ke-5... maka terpacul lah satu idea dengan menggunakan no. 5! hahaha... Actually kannn... trip ke Penang nie bukan lah the main trip for our wedding anniversary coz aku dah purchased satu trip which suppossed to be our wedding anniversary celebration lah konon.. tapi trip tu lambat lagi laa... tahun depan! hahaha... korang ingat tak ENTRY YANG INI? haaa.. nie lah trip tuk tahun depan tuu.... :D

Tapi disebabkan ade a few trips yg aku ngan en. teman dah buat & akan buat before the main trip tahun depan.. so tu yg dpt idea.. nak menggunakan nombor 5 nie sebagai fakta sempena our 5th Wedding Anniversary Celebration!

OK.. kalau korang perasan... in all my Penang entry aku ade tulis camgini kan kat semua title nyer... "5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ blaaa...blaaaa blaaa..." in case la ade yg tak paham... maksudnye adelah..  5th Wedding Anniversary > 1st Trip adelah ke Penang... So, lepas nie... akan ade title camgini pulak... "5th W.A. > 2nd Trip to ......." then bersambung lagi.. "5th W.A. > 3rd Trip to ....." dan seterusnyer sampai lah yg terakhir sekali nanti... "5th W.A. > 5th Trip to ..............."  hahaha.. gitu lah kisahnyer...

So lepas nie for our 5th W.A. > 2nd Trip... di manakah destinasi kami seterusnyer? dah pegi ke belum pegi? jawapan nyer dah! kami dah pun pegi ke..................


DSC_0767 copy
Sini!
Insyallah will update it later2 keh! kasik relax dulu since dah banyak sangat citer percutian nie kannnn... heheheh.. :D

Another 5 fakta about our wedding anniversary hari tu.. adelah.. our loves songs...






Owh.... skg saya sangatt lah fanatik dengan nombor 5! ahakss!!! :p

8 comments:

Shu Shinju said...

wahh...banyak lg ni..kisah percutian akak....

-aNida OtHmaN- said...

dahsat ni.....MEMANG celebrate habis-habissan......BESHNYAA kalO jadik mcm akak...happy jaaa....

akak,fanatik NO.5 erk??? woOOOOo....

Eri-chan said...

weeee no5 ya...bestnya..
cepat2 upload pics

Mimy Hamid said...

felda residence?? menarik jeeeeeeeeee..next review pls

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe... jalan sesaja akaak ko nie kan.. hahaha.. :p

NeenaAnuar said...

aNida:
ishh.. idak ler celebrate habis habisann... saja jerk terlintas kat kepala nak wat lima.. itu pun kalau kesampaian... hehehe.. ala dear.. dlm suke2 tetap ade duka kann.. mana ade happy jerk 24 jaam.. hidup takkan sempurna tanpa dugaan betoi tak? :D

akak tak lah fanatik no. 5.. tapi sejak usia perkahwinan berusia 5 tahun nie.. terus terasa cam suke jerk la ngan no 5 tu.. hehhee..

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
hihihi.. insyallah beb! ;)

NeenaAnuar said...

Mimy:
alrite babeh! tunggggguuuuuuuuuuuu... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails