COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 16, 2010

5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ Picnic di Bilik 436!


Lepas balik dari makan2 ngan bebudak blogger penang kat PMC malam sabtu tu.. ingatkan itulah pertemuan kami yg terakhir.. rupe2nyer tidak... bebudak comei tu habaq nak visit kami di Hard Rock Hotel pada sebelah petang hari ahad tu... Aku ngan en. teman ok jerr.. coz we ollzz memang tak kemana-mana pun on that day.. lepas breakfast. balik bilik.. lepakings dlm bilik jerr.. ye lah.. dah bayar bilik hotel mahal2.. baik spent time kat situ jerk kann.. kalau keluar rugi lah takat balik bilik pastu tido malam jerk... hehehe...

Ok.. dah jom tengok apa yg berlaku di.....

DSC_0381 copy
Room 436!

DSC_0304 copy
we ollzz ber-picnic di sini... hehehe...

DSC_0297 copy
susah payahh betoi adik2 aku nie dok bawak memacam makanan hari tu... macam2 adaa.. ade pulut panggang yg seddappp... ade samosa yg sedapp.... dan jugakk adaaaaaaaaaaaaa....

Laksa homemade by Anida! Yumm.. yumm... sedappp taw korang! :D  *gambar diimport dari Shu.. thanks dear!*

DSC_0298 copy
Si budak comey nie dtg ngan baju yg Untie Nin hadiahkan utk dia.. cute lah Sofea...

DSC_0300 copy
Kesian Sofea... dok tinjau org dok swimming jer kat bawah tuu.. huhu.. sorry dear.. Untie Nin tak buleh bawak kamu2 semua turun ke pool coz kalau masuk nak mandi kat kolam tu kene register lah pulak... then diaorg akan bagi TAG kat tangan cam kat Sunway Lagoon tu.. agak strict jugak la tempat nie! huhuhu...

DSC_0301 copy
Jemput makan semua!! :D

DSC_0321 copy
Makan punyer makan dah pun membawa ke senja....

DSC_0314 copy
Sambil menikmati panorama matahari terbenamm.. sama2 kami menikmati buah mempelam dengan membenamkannyer ke dalam.....

DSC_0327 copy
sambal cicah rojak homemade by Anida! perrghhh!! I tell youu!!! sangattttt marveloussss OKK!! kalau org penang panggil kuah rojak nie... Garam Belacan! :D

DSC_0332 copy
Dari balcony dah membawak masuk ke dlm bilik... sebabnyer hari sudaa hujan daaa...

DSC_0336 copy
Sebelum mereka semua pulang... haruslah bergambar kenangan beramai-ramai dahulu...

DSC_0341 copy
Really missed all of you guyss!! muahh.. muahhhss!!
Seriously aku sangat terharu dengan hospitality yg diberikan oleh adik2 ku yg juga merupakan rakan2 blogger aku di Penang nie.. they are so kind.. so sincere.. and so helpful!  seriously rasa cam banyak terhutang budi pun yer gak... sepanjang 2 hari bersama mereka... We really had fun there!  TQ so much pada Shu & Gjal, Tin & Fairuz, Nida Sekeluarga... Terima kasih yg tak terhingga atas layanan yg korang berikan pada akak & abg nuar.... kot2 ade kami tersilap kat mana2.. harap dimaafi yeah...

Gambar terakhir kami pada hari itu... *thanks to Shu for this picture*
Sedih gak waktu nak berpisah nie... dah lah hari hujann.. huhu.. tapi takpe.. setiap yg pertemuan ade perpisahan.. dan melalui perpisahan itu jugak lah bakal ade pertemuan semula (bak kata akak purple).. so insyallah kalau ade rezeki.. ade kesempatan.. pasti kite semua dpt ketemu lagi dimasa hadapan....

So kalau korang nak baca citer2 penang2 ku versi adik2 ku di penang nie.. boleh lah korang singgah kat entry2 di bawah nie yer! :)








10 comments:

-aNida OtHmaN- said...

TAK SIA-SIA galas beg KUNIN yg berat dan sarat ada mcm-mcm tuh...untuk bekelah di BILIK 436.....berbaloi-baLOiii...

p BERAT..BALIK ringan saja..hahahahhahah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya....makan mangga muda dengan garam belacan..sedapkan...aduhhh terliur sudah...

aik...tetiba gonjeng sengal terharu di sini..sebab ada kata2 dia dalam n3 nie..heheh fengsan...

MiYOKO TACHIBANA said...

rindunye kt sis neena n en teman...
rindunye kt balcony HR hotel tuu..
rindunye mkn beramai2 kt balcony...
rindunye nk mkn laksa n garam belacan nida...
rindunye kt sume2 org....

pendek kata, miss uoll soooo damn muchhh......muaaahhhhhh.....

suka sgt ngan relationship yg kite bina sama2 niii...da cam one big famili... :)

Just Call Me Bitt said...

cicah tu yummeh la neena...yg tu konpem i belum pernah rasa..hehehe ape namnya yadi garam belacan...ade jual ka mcm mak bee punya tuh?

NeenaAnuar said...

aNida:
hehehee... tQ dear! makanan2 yg dibawa hari tu memang semua nyer mabeless2 belaka! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehee... dah2.. gonjeng senggal takyah nak emo2 kat sini.. vurukkss taww! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
akak pun sama dear.. rindu sama semua2 tuu.. insyallah.. semoga hubungan ini dirahmati sampai biler2.. aminnn... :)

NeenaAnuar said...

Bitt:
garam belacan tu kirenyer kuah rojak lah dear.. hehe. tak jual dipasaran sbb nie homemade dear.. made by blogger Anida.. :)

Mimy Hamid said...

melepak luar dalam tu terbaekk laaaaaaaa...ni sure gosip chit chat ni..aku leh bayang ni sore ko neena oii...hehe

NeenaAnuar said...

Mimy:
ngagagagagaga... :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails