COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, December 10, 2010

5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ Hard Rock Hotel Penang_Suasana & Aktiviti Pagi!


Every morning......

DSC_0293 copy
We woke up... Inilah aktiviti kami.. bukak langsir bilik luas... sambil baring atas katil yg gebuss tuu.. pasang radio & carik lagu romatik... pastu layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............ ngeeeeeeeeeeeee... :D

DSC_0284 copy
pastu kite minumm dulu!!!!!!!  walaupun dpt complimentary breakfast... we all tetap akan minum secawan milo panas sambil lepak2 disini sebelum turun ke tempat makan! :)

DSC_0285 copy
Take a morning breath!

DSC_0289 copy
Tiba2 teringatt kejadian ngeri yg menimpa diri beberapa hari yg lalu....

DSC_0292 copy
Percubaan utk membuangnyer jauhhhhhhh ke lautan yg luas terbentang itu!

DSC_0287 copy
tetiba dtg pulak putera bushyuk masham (sebab lom mandi pagi lagi) menenangkan puterinye!

Kalau korang perasan.. mana2 percutian aku mesti akan ade gambar ngan bathrobe camgini kan? hehehe... kiteorg memang suke pakai bathrobe nie.. rasa selesaa sangattt... :)

Pas dah santai2 di pagi hari.. mandi2 siap.. barulah kami turun ke....

DSC_0644 copy
Starz Diners for breakfast!

DSC_0640 copy
tempat makan ok.. food choice pun ok.. but if were to compare with Hard Rock Bali.. errmm.. rasanyer Hard Rock Bali lagi banyak pilihan food and also tempat makan dia jauhhh lebih berbesar berbanding kat sini.....

DSC_0633 copy
en. teman kalau ade option nasik.. memang dia akan bedal nasik!

DSC_0636 copy
nie kes tetiba geram kat si penyangakkk tarbus! tengok pisau teringat parang.... huh!  cuba melupakan tapi dia tetap hadir tanpa diduga.. tapi tak lah lama.. sekejap2 jerk.. biler  dia terlintas tu... maka tetiba jerk la jadik toing! almaklum laa.. waktu kat penang nie kan ker baru lepas 2 hari dari kejadian hitam tuu.. huhu... tapi apa pun.. aku nak ckp.. I still look gorjes gonjeng in this pic rite?? ngagagagaga... :p

DSC_0637 copy
tengok gambar nie nampak en. teman berisi sangat... now dah kuruss laa lepas dia demam... jauhh susut pipi diaa... :(

DSC_0638 copy
This is my favourite during my stay there!! every day aku akan makan pastry nie!  isi yg terkeluar tu bukan red bean tapi ianyer adelah COKELAT!! yummmiessssssss sangatt taww!!! en. teman tak layaann.. aku sorang bedal dekat 2-3 ketui! huhu...

DSC_0641 copy
nie pun boleh dikatakan hampir setiap hari aku makan... cereal with milk, longan & nangka!  owhh.. nangka tu sangatt sedapp okkk.. manisssss sesangatt!!

Food kat hotel nie adelah tidak mengecewakan.. bukan cam aku pegi Swiss Garden Kuantan dulu tuu.. food tak best langsung... chef tak bagguihh... yg kat hard rock nie besttt... chef dia ade citarasa aku.. especially dlm buat sambal... hott hottt sambal tumis dia....  cedappp! :D

Ok... panjang lagi cerita aku kat penang nie.. so harap korang jgn tension yek... gambar ribu rabann.. so entry pun banyakk gak laa kekdah nyer! huhuhu....

19 comments:

-aNida OtHmaN- said...

kakneeena SORI TO SAID.......ABGNUARRR klihatan COMEIIIIIIIIII sngt time nie....dia sengeh nampak JELAS kehappyan dia..ahahahahah

akak mcm mana pn memang menten GOJERS GONJENG punyoooo......

Shu Shinju said...

nampak sedap pastry tu...tapi mmg sedap pon kan..kak neena dah cakap...hihihi...

kak neena everytime nampak gorjes & abg nuar pon hensem i tell u..hihihi...

mummysyafie said...

cantik² la pic neena ni..

MiYOKO TACHIBANA said...

jeles sgt jeles...hehe...

as usual, gambo mmg sgt2 cntik...

mknn sedapnyee.....nyum..nyum....

ZaliHazali said...

hehe...mmg lagi teringin nak pergi HRP ni. selama ni duk berangan je...

Leez M. Saaid said...

hi neena..

kak leez suka singgah blog neena coz byk gambar yg cantik2 dan sgt kreatif. Termasuk org yg dalam gambar itiewww pun cantik..hehehe.

Hope u dah recover dari perasaan trauma tempohari. Biar Allah balas segala perbutan si penjahat tu. Sepandai-pandai tupai melompat...dia akan jatuh juga.
Byk2kan berdoa kay. Cool babe!!

Dee said...

like all ur pics sis..mmg cantik n look so romantic..

Amirrah Zawani said...

wahhh cantiknya.. biasa lah kalo perempuan bergambar, haruslah beriban riban :)

mekchu said...

haramak.. byk nye tertinggal cerita.. tp mmg nmpk uols happy togehter & no doubt..

penang hard rock hotel? terus tergoda lepas tgk gmbr2 kat sini.. ini harus dpt special prize ngan tokeh hotel ni..

neway, happy to hear neena dah recover w/pun not 100%.. dah update blog, means dah recover la kan.. kan.. hehe.. smile :)

NeenaAnuar said...

aNida:
hehehee.. takyah nak sorrryy dear... kami kat sini dok blushinggg sokmoo ngan komen kamu tuuu! hehehe.. nak2 abg nuar.. bukan main dia senggeh sempai ke telinga biler baca comment kamoo nie! TQ sweetie! ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
memang sedapp bangat shu! seyess tak tipuu! huhu.. TQ deary!! Muaahhsss!!!

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
TQ kakk! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
huhu.. thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

ZaliHazali:
takpe2... we ollzz pun start dari berangan-rangan gak! so insyallah one day your dream will come true! :D

NeenaAnuar said...

Leez:
TQ soooo muchhhhh kak Leez! insyallah.. semoga org2 jahat itu bakal mendapat balasan yg setimpal satu hari nanti! Alhamdulilah.. now I'm getting better & better day by day! thanks sis! ;)

NeenaAnuar said...

Dee:
TQ sistaa! :D

NeenaAnuar said...

Amirrah:
hehehe.. tu lah pasalll! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
alhamdulillah mekchu... now I'm getting bettr & better.. nanti mekchu leh la ke HRP nie.. nak2 biler ade promotion.. just grab it coz it's really worth it! :)

Azmiezas said...

bestnya..dah lama akak tak tido di Penang..pegi selalu..tido jarang..hehehe..

btw;..semoga Neena dah lupakan peristiwa hitam itew yer!!..kuatkan semangat u Dear!!..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails