COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, December 21, 2010

5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ Aktiviti Santai di Hard Rock Hotel!


Entry percutian aku di Penang sudah makin hampir ke penghujungnyer... namun ini bukan lah entry yg terakhir yer... hehehe... amik ko! sebulan amik masa nak update citer yg hanya tempoh percutian selama 4 hari 3 malam! welll... you know me! :p

Ok... jom layan gambar-gambar kami bersantai di Hard Rock Hotel nie...

DSC_0534 copy
Kat carpet pun jadik! hehehe...

DSC_0503 copy
Ni pe kes dok amik gambar kaki jerk nie? hahaha....

DSC_0507 copy
I ♥ my charming gonjeng damn muchh!! Muaahhsss!!

DSC_0511 copy
suke tawww ngan kerusi bolat nie! selesaa gilerrr okkkkkkk!!! rasa cam nak beli jerk utk umah baru aku nanti.... huhuhu...

DSC_0515 copy
See... leh duduk berdua and still got lots of space!

DSC_0513 copy
every day around 2PM.. akan ade aktiviti2 happening kat area pool hotel nie.. diaoarg akan pasang music... than sapa yg nak joint wat senam robik ker.. menari ker.. leh jerk joint... mostly budak2 lah yg suke joint nie..

DSC_0537 copy
now masa utk kami merendamkan diri dlm pool pulak! rugi kalau tak mandi.. dah lah laut tak leh nak jejak... Ok.. hotel nie agak strict sikit lah biler nak masuk mandi kat pool dia nie.. kite keen register ngan kasik nombor bilik.. then baru dia kasik towel & labels kuning tu.. kalau takde tu.. tak leh masuk.. motip sorang angkat dua sorang angkat tiga jari? nak bagi tahu dah 5 tahun hidup bersama... ngagagaga.. :p

DSC_0539 copy
jom mandi!

DSC_0549 copy
cuba nak joint the Beatles kat atas nun! :D

DSC_0550 copy
nie kawasan 'pantai'.. kat Hard Rock memang trademark dia ade dua jenis pool.. satu normal swimming pool & satu lagi sand pool..

DSC_0552 copy
dah celup2 badan.. kite pekene tembikai sejuk nie dulu.. owh sangat chill! adoiii.. terserlah sunburn kat tangan aku akibat berjemur di tepian pantai waktu buat photoshoot before that! huhu....

DSC_0553 copy
kalau nak tahu.. tembikai tu free tau.. staff Hard Rock akan buat rounding jerk ngan tembikai.. ko bedal lah berapa kali pun ko nak bedal! :D

DSC_0556 copy
Pastu sambung rendam lagik! :D

DSC_0571 copy
now mandi kat main pool pulak.. leh tahan tahap kedalaman pool nie....

DSC_0568 copy
shhhhhyyyy... jgn ckp banyak.. layankan aje! :p

DSC_0577 copy

DSC_0582 copy
floating is my favorite activity!

DSC_0573 copy
tetiba lak terasa seperti bercuti di Bali!

DSC_0581 copy
Yeay!

DSC_0583 copy

DSC_0584 copy
nampak ade akak gorjes yg tengah baca paper kat situ? hehee.. gambar nie ala2 papparazi lah... en. teman shoot dari balcony bilik.. fuh.. jauh cam lense dia leh zoom in yek!

DSC_0411 copy
Kat sini ade gak pool utk budak2.. siap ade cam taman permainan lagi...

DSC_0541 copy
Tiba... tiba... nampak sesuatu yg pelik disitu?

DSC_0559 copy
Jengg... jenggg.. jenggggg...

DSC_0562 copy
Yiiihhhaaaa.....

DSC_0563 copy
ternyata akak gorjes gonjeng masih berjiwa muda belia kannnn.. :p

DSC_0547 copy
Jgn ko ingat aku naik sekali yer.. berulang-ulang kali aku naik taw! ngagagaga... :p
Hehehe... tak hagak2 kannn.. amik ko.. nak lepaskan tension nyer pasal! tapi korang jgn ingat slides tu only meant for children okkk.. actually org dewasa pun boleh layan taw... in case ade mak ayah yg nak bawak anak2 naik sama ngan diaorg.. cam ade certain budak2 kan takot nak naik sendiri kannn.. so leh lah parents bawak kan diaorg naik slides nie together2... tapi akak gorjes gonjeng nie lain pulak citer nyer.. anak takder.. dia lah yg jadik kanak2 gituu.. and en. teman jadik bapaak kepada kanak2 itu! hahahaha.. :D

20 comments:

hanabanana said...

bestnye sis! yg sand pool tu mmg awesome! dah penah tgok, tp xdpt mandi pon. huhu :(

Dee said...

kalo anak2 sy tgk..sure dorang dok dlm tu x kuar2..hahaha..

Shu Shinju said...

wah...bestnye mandi kolam......

Iena said...

tak nak komen aper, cuma nak gelak secara guling2...
memeng jelas ke'beliaan'mu!
mak sokak hokeh!!!
sebab kite sama2 belia... :)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya.....yelah budak2 tgk mesti dia suka n xnk kuar

MiYOKO TACHIBANA said...

bestnyeeee.....

azzey said...

Neena: mmg betul punya santai dan happy nih!

Liea said...

yeay! suka tengok Neena happy... alhamdulillah... Isk lama betul aku tak terjah blog ko ni... ok nak layan jap...

mama-syira said...

antara tempat yg teringin nak gi gak ni. jap nak kira bajet dulu..hahahha

-aNida OtHmaN- said...

makaiiii...syoKK abiss nie....suukanyaa tgk....
akak PIC akak selit BUnga tepi tlinga tuh memang cun abesss....

bekenan tau....hihihihi

NeenaAnuar said...

hanabanana:
takpe.. lepas nie ade rezeki gie holiday kat sini yek.. :)

NeenaAnuar said...

Dee:
hehehe.. itu sudah pasti kalau budak2 kannnn.. ;D

NeenaAnuar said...

Shu:
tu lah sian korang kan tak dpt nak merasa kolam HR nie... huhuhu..

NeenaAnuar said...

Iena:
muahahahahahahahhaa.......... :p

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
tu lar tuu... :)

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
NGeeeeeeeeeeeee.... ;D

NeenaAnuar said...

azzey:
hahahhahaa... :p

NeenaAnuar said...

Liea:
hihihi.. thanks beb! ;)

NeenaAnuar said...

mama-syira:
takpe.. budgeet2... kalau dpt time dia promo.. just grab it.. jgn tunggu lagi dah tau! ;D

NeenaAnuar said...

aNida:
hehehhe.. TQ sweettiiiee!!! muahh.. muahhhss!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails