COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 30, 2010

Nak Tanya Pendapat Korang!


Dear All My Beloved Readers.... ceeeaaaaa... macam nak tulis surat cinta lak aku rasa! hehehe...

Aku nak tanyer & mintak pendapat korang nie..  errmmm... menjelang tahun baru nie... maka bertambah lah lagi setahun usia blog aku nie.. so aku nie cam baru ade rasa2 jek laaa... macam nak tukar layout blog... tapiiiii...... serious aku rasa cam dah selesa sangatt dah ngan layout yg sedia ade nie... korang rasa camne? korang selesa tak ngan layout blog aku yg sedia ade skg nie?  or maybe korang nak bagi pendapat lain ker like how to make it more friendly with you guys... sila2.. aku alu-alukan comment dari korang semua.... :)

11 comments:

Dee said...

rasa ok je..tp kalo tuan tanah dh boring mcm sy yg cepat je boring ngan template blog sendiri..sy tukar je..

joijoi80 said...

kalo ikut pendapat joijoi..memangla kita sayangkan tp kalo rasa nak perubahan takut org bosan..tukarla... yg lama tu saved la buat kenangan takkpun biler jemu tukar balik ke lama..
header cantik ..cuma sekali sekala tukar kaler background.. mungkin baru nampak kelainan

itu pendapat je... it's up to u .

Just Call Me Bitt said...

mana2 ok. test la buat dulu then tanya lagi..hehe kadang2 nak load pic u mcm lambat tapi bukan salah u la coz i cek laju jugak page loading u...ni gara-gara tenet saya yg lembab ni...hehe

sW33tdARLiNG said...

kadang2 kita rasa cam boring kan ngan layout blog sendiri tp kita tak sedar layout tu sebenarnya trademark... [going to change also]
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Shu Shinju said...

kalau tukar pon cam ok... x tukar pon ok..hihihi..mana2 jer..ikot tuan umah..:)

Softtouch [Hanim] said...

sy ok je ngan neena punya template ni...tp kalu neena boring, neena tukarlah mcm neena nk upah org ke..kan byk org buat biz ni atau guna je blogger.com punya template...

[z@ck] said...

saya lebih suka kalau akak seragamkan warna font untuk setiap entry..mungkin kalau pakai layout putih lagi ok kot. =)

mekchu said...

tukar la template.. kasik lagik gempak.. tak pun kasik bling2.. sesuai dgn ur style.. no more dark b.ground.. kadang2 sakit mata nak baca.. just my 20 cent *wink

Eri-chan said...

aku tukar ikut mood. dulu blog aku background hitam gak. pastu aku rasa tak ceria dan sedih je..itu pasal aku kaler kuning sekarang..heheheh

Nurfarahin said...

sis neena,pkai layout putih lak.tuka yg simple2 je eh.sbb kn nnt lame nak loading nk bce blog sis.hehe.almaklumla internet nie slalu menyipot :D

NeenaAnuar said...

DEAR ALL...

THANKS FOR YOUR OPINION, SUGGESTION AND VIEWS.... INSYALLAH ME WILL TAKE INTO CONSIDERATION.. REALLY APPRECIATE IT! MUAAAAHHSSS!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails