COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 23, 2010

Home Made Salads!


Weekend baru nie.. aku balik kampung en. teman... ah kak sepupu en. teman buat salads for dinner.. aku suke gak makan salads! tapi salad akak sepupu en. teman nie lain sikit rasa dari yg biasa aku buat.. maybe before this aku selalu buat makan ngan thousand island + mayonnaise jerk kott.. so aku rasa cam dah common sgt makan camgitu.. so hari tu waktu kat kampung... try salads yg akak sepupu en. teman buat tu.. sedap lak rasa nyer.. lain dari yg lain... so lepas dirisik2 dari ahkak sepupu tuu.. dia pun bagi tahu apa yg dia bubuh kat dlm salads dia tuu... rupenyer selain dari thousand island & mayonnaise.. dia bubuh sos salad utk buah buahan + bawang merah sikit.... patot lah aku rasa lain.. sebab so far aku tak penah lagi makan ngan sos buah tuu and bawang merah....

So kelmarin... aku teringin nak makan salads tu lagi.. aku pun buat lah sendiri kat umah... sambil2 tu boleh lah men-diet-kan diri yg dah semakin tembunn nie.. aim sekarang nak dpt body figure cam Genie kat entry sebelum nie... waaaaaaaaaaaaaaaaa gituuuuuuuuu! ahakss!! :p

DSC_0184 copy
ade salads, kobis, capcicum, cellary & bawang.. then 2 jenis sos.. thousand island, mayonnaise & fruit dressing!
Senang jerk buat salads nie.. tak yah masak... just hiris2 jerk semua bahan2 tuu... very the healthy food gituu.. memang sangat2 sesuai tuk org yg nak diet secara sihat.. nak2 tuk makan malam... kenyang pun kenyang.. again pada akuu laaaaa.. org lain kot tak kenyang tu aku tak tau.. so jgn salah kan aku yer! :p

DSC_0187 copy
yummmm yuummm.....
Tapi aku kann... sebenarnyer kannnn.. ade tambah lagi satu bahan tauu dlm salads aku nie.... shhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyy... nak tahu apa yg aku bubuh? serios salad aku nie tak layak masuk AFC sbb aku bubuh cili padi.... ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee............. alaaaaa..... aku bubuh sikit jerrr.. nak kasik kick and up to my citarasa jerrr... :p

16 comments:

Shu Shinju said...

hahaha... tu nampak cili padi terselit kat situ...hihihi...

kalau shu confirm dah x letak cili padi.. saye x tahan pedas..huhuhu...

~eZmALiZa~ said...

slurrrppp!!!

berbunyik2 perut nie kak neena...hahahaha.. :D

Alida Ali said...

patut la ada nampak hijua kecik2 tu...igtkan letak kacang panjang...

Mimy Hamid said...

ini namanya salad berapi beb

Dee said...

patut nmpk cili api kt situ..hihihi..

sW33tdARLiNG said...

hahahahaha.... mat salleh marah taww!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Queen said...

neena..u should try peanut butter dressing beb..tu pun terangkat jugak..hihihi

-aNida OtHmaN- said...

woPP...glurpppp pebret nie.....kalo G pizzza mesti ammed sayor-sayoran nie dl..sebab masam-masam manis rasanya..hihihi....

menu yg best di kala sedang BERPANTANG diet..hihihi

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. nampak yek cili yg tersembunyi kat situ! :D

NeenaAnuar said...

eZmALiZa:
hehehehe... nanti makan taw! senang jerk buat salad nie.. :D

NeenaAnuar said...

Alida:
hehehehe.. kantoi! :p

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahhahaa.... :D

NeenaAnuar said...

Dee:
hihihi.. nampak jugak yek! :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
kwangg.. kwangg.. kwanggg... :p

NeenaAnuar said...

Queen:
owh ye ker? alrite.. will try it later! thanks! ;)

NeenaAnuar said...

aNida:
bestt kan makan salad camgini... tu arr kalau nak kurus cepat dlm pantang.. selalu2 lah makan menu nie! hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails