COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, December 23, 2010

5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ Shopping at Rock Shop


About Penang trip.. this will be the last entry about it... kalau dah pegi bercuti.. harus bawak balik ole2 utk diri sendiri sebagai tanda kenang kenangan kann? Since aku ngan en. teman pengumpul brg2 Hard Rock & Planet Hollywood.. so harus lah we olllzz shopping brg Hard Rock kat Hard Rock Hotel Penang hari tu....

DSC_0522 copy
Sedang memilih!

DSC_0523 copy
Done with our shopping!
Apa yg kami shopping kan??

DSC_0792 copy
Alaa.. takat sorang satu T-Shirt jerk... jadi laaaa.. :)

DSC_0794 copy
Design t-shirt yg sama tapi tak serupa.. concept ala-ala... My back is your front and your back is my front! :D
As overall... we had so much fun @ Hard Rock Hotel... enjoy our vacation there.. enjoy coz dpt jumpa bloggers2 dari Penang yg sgt happening... enjoy dpt makan makanan yg super duper marvelous & delicious! so in total.. memang percutian ini kami berdua sangat2 berpuas hati! rasa cam tak cukup dan tak puas jerk to stay there for 4 days.. huhuhu... ye lah.. since Penang nie kan ker food heaven... so banyak lagi tempat2 makan yg best cam rojak pesembuq... cendol... dan macam2 lagi lah yg tak sempat lagi kami nak terjah... takpe... kalau ade rezeki tahun depan.. pasti aku ngan en. teman akan terjah Penang lagi sekali.... Insyallahh... :)

8 comments:

Shu Shinju said...

terjah lagi tau..jgn x terjah...:)

Shu Shinju said...

anyway..t-shirt tu cantek...sukeeee...

xi da ya said...

menarik nye baju tu!
heee~

mummysyafie said...

cantik baju..phewitt..sedondon..

NeenaAnuar said...

Shu:
insyallah dear! ade rezeki harus terjah lagii! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
thanks shu... :)

NeenaAnuar said...

xi da ya:
TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
hihihi.. TQ sis! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails