COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, December 15, 2010

5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ Just A Small Souvenir As Remembrance!


Biler aku dah plan nak ke Penang... aku memang dah siap2 carik small souvenir tuk adik2 aku yg kat Penang tuu... sekurang-kurangnyer.. adelah something yg bleh dijadikan kenangan... :)

DSC_0201 copy
Aku dah siap2 bungkus ngan suratkabar.. then tanpa aku check sapa punyer sapa punyer.. aku main bagi jerk...

DSC_0204 copy
Nida betoi dpt memang dia punyer!

DSC_0207 copy
Then excited nak tengok Shu & Tin punyer pulak.. tak sangka terror gak aku bagi tanpa tengok sapa punyer! hehehe... sebab masing2 dpt masing2 punyer!

DSC_0208 copy
Sudi lah kirenyer adik2 ku terima token yg tak seberapa itu dari akak yg gorjes lagi gonjeng! :D

DSC_0212 copy
Ade utk adik Wina jugak! :)

DSC_0213 copy
Chomel se-chomel adik2 ku semua... :)

14 comments:

lady XOXO said...

TNGOK CAWAN NI.. TERINGAT GAMBO KAT KAMERA.. DAH TANGKAP DAH.. NK WAT ENTRY.. LUPA.. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NAMA WINA ADA

SYANG KAK NEENA.. INGAT LUPA WINA..

MMG CUTE SEH.. MAKACIH YA KAK.. BG KAT WINA.. LOVE U

-aNida OtHmaN- said...

kami comeL....KAKAK kami lagik comeL ....dh comel GOJers plak tuh..terbaikkk wOOOO...

kakNEena terima kasih yea...dalam susah payah ada gak sebenier kat kami di sini......

lebiu kakneena..muahhhhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

untuk adik gojes sengal nie xda ke??? sentap rrr.. :P..eh sentap mana leh men jelir2 lidah salah icon plak.. :(

Nur Irfan Juezrie said...

wow.. comelnya.. cute je cawan tecik tu..

ratusiput said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Atiqah Adnan said...

untuk qah?

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe.. takpe... no worries dear.. u're most welcome! luv you too... muahhh muahhss!!

NeenaAnuar said...

aNida:
no prob dear... luv you too! muahh.. muahhsss!!

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahahaa.. gorjes senggal pun nak ker? alololo..

NeenaAnuar said...

Jue:
TQ dear! :)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
aramakk.. dah dua org mintak nie.. errmm.. nanti aku pi tengok kat kedai tu.. ade lagi dak.. cawan comei nie! :D

NeenaAnuar said...

Atiqah:
hohoho.. org ketiga nie.. biler nak jumpa Qah nie? hehehe...

Mimy Hamid said...

sweetness la ko ni neena...appreciate person

NeenaAnuar said...

Mimy:
TQ so much beb! I'm just being me.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails