COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, December 12, 2010

5th W.A. > 1st Trip to Penang Island @ Hard Rock Hotel Penang_Suasana & Aktiviti Malam Hari Pulak!


Kalau sebelum nie dah tengok suasana & aktiviti disiang hari... now kite tengok suasana & aktiviti malam hari plak!

DSC_0347 copy
Seriously suasana Hard Rock Hotel di waktu malam tersangatttt lah santekkkk!!!

DSC_0367 copy
around the main entrance of the hotel!  seriously aku sangatt suke ngan colour purple yg menyinari bangunan hotel nie!  sangat lively & beautiful!

DSC_0368 copy
Di sebelah kiri hotel.. terletaknyer Hard Rock Cafe!  so kalau sapa2 yg memang kaki berjimbaa di kalabul malami.... silakann lah ke situ... aku ngan en. teman dah lama dahh meninggalkan zaman 'jahiliah' tu.... ngagaga... takat nak tengok2 live band ok laa kat area open air kat lobby tuu buat kami.... ngeeeeeeee.... :D

DSC_0366 copy
Gitar yg sentiasa menjadik mercuu tanda HR Hotel!

DSC_0346 copy
From a different angle!

DSC_0370 copy
Rock Shop!  Sapa2 nak shopping product Hard Rock.. sila lah ke sini... kat hotel nie.. ade 3 kedai RockShop tau.. satu kat sini.. satu lagi kat bahagian dlm hotel... & satu lagi kat dlm bahagian Hard Rock Cafe.. actually ketiga-tiga RockShop tu jual product yg lebih kurang sama jerk.. tak banyak beza pun.. cuma sometimes ade yg jual kat cafe.. takde kat luar nie.. so senang citer.. ko jalan lah ke ketiga-tiga Rock Shop nie! hehehe...

DSC_0373 copy
@ Lobby Area!

DSC_0362 copy
Salah satu tempat yg menjadik kegilaan ramai manusia biler berkunjung ke HR Hotel Penang nie... terletak di kawasan entrance hotel... org yg tak stay sini pun boleh bergambar coz ianyer berada di kawasan public! :D

DSC_0361 copy
Adelah tidak sah jika tidak bergambar dibawah kerdipan lampu2 neon yg menggoda & sentiasa bertukar-tukar warna ini.... usaha tetap diteruskan bagi mendapatkan angle yg terbaik!

DSC_0363 copy
Hoyeh!! berjaya jugak akhirnyer! :D

DSC_0629 copy
Ok.. now view dari balcony bilik kami pulak diwaktu malam hari!

DSC_0625 copy
Swimming pool.. pukul 9 malam dah tutup... so NO ENTRY!

DSC_0624 copy
Seriously memang awesome view during nite! I luv it so much! :)

DSC_0279 copy
Kalau tadi dah view luar bilik.. now kite view dlm bilik lak yek! :p

DSC_0382 copy
Eerrkkkk!!!! aksi yg belum terlampau!!

DSC_0385 copy
OK!! now dah confirm melampauuuuuuuuuuu!  so pendek kata.. apa lagi aktiviti malam hari yg ade selainnnnnnnn... ahh! malas lah aku nak elaborate bebanyakkk!  coz aku tahu korang sangat bijak dlm menilai nyer! ngagagagagaga... :p

16 comments:

hanabanana said...

gmbar yg last tu i like sis! hehe. duk bape mlam kat sane?

Iena said...

after entry ni... terus aku dah ader keputusannya...
my vote goes toooooooooooooooooo
HARD ROCK bebeh!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pepel wow...cantik gila.....
opppsss.....gambar last tue...sila tutup mata klu xmo kena ketumbit yer kawan2......

MiYOKO TACHIBANA said...

phewittt...gambo yg last tu, no komen....sy budak tak kawen lg...hihihihi....

mmg cntik Hard Rock Hotel niii...thumbs up utk gambo2 yg mantap...as usual kann...

-aNida OtHmaN- said...

adeihhhh memang SANTEKKLAAA view dia tatkala malam..........

auwwww..pic las tuh paling tak tahan..terbaikkkk maveles laah..ehehehehhehe

Awangku Johan said...

folo blog awak ek...
mai la folo blog saya ek

Iryani Noor said...

iskkkk pic last tu...*tutup mata =p.. ngehehe..
nway sker gambar lampu merah hard rock tu.. cantikk

xi da ya said...

nice!cntik nye hotel tu ek.?
rate mahal x..?hehe.

NeenaAnuar said...

hanabanana:
thanks dear! stay 4H 3M jerk kat sana.. :D

NeenaAnuar said...

Iena:
adekah anda pasti ngan pilihan anda itu?? hehehehe...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
heheheheehe.. :p

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hehee.. TQ dear.. nanti leh lah Tin honeymoon kat sini pulak! :D

NeenaAnuar said...

aNida:
hehehehehe.. tettttt!!! btw, TQ sweetie! :)

NeenaAnuar said...

Awangku Johan:
thanks sebab sudi singgah sini! ;)

NeenaAnuar said...

Iryani:
heheheeh.. TQ dear! :)

NeenaAnuar said...

xi da ya:
memang cantik la hotel nie.. harga dia berubah2.. time akak pegi nie time promotion.. so kire berbaloi gak la.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails