COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 6, 2010

Tag Folder / Gambar 8


Another TAG! hehehe... This time received tag dari Mimy & Lady! Thanks darlings! :D


Camgini syarat2 TAG nyer!

1. Go to your photo files… Select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!


P1030150
Ni lah gambar yg aku jumpa dlm 8 antara 8!


Ok... story behind this picture... pada korang2 yg dah lama follow blog aku memang dah tau lah kot story behind this picture! tapi since dlm masa hampir setahun dari tarikh aku pegi bercuti ke pulau terindah dunia nie.. dah ramai pun follower2 & silent readers yg baru sudi jenggah ke blog aku nie.. so meh lah aku story again a lil bit about this picture! :D

Gambar nie disnapkan oleh Mr. Tripod sewaktu percutian kami di Kepulauan Maldives last year! Time nie tengah dok jakun tengok anak2 ikan jerung.. pari & some sort of colourful fishes which is sangat2 jinak yg dok berenang di tepian gigi pantai jerk! walhal matahari dok terikk terpacak atas kepala.. tapi still layannnn jerk bersidaii sepanjang hari di tepian pantai! ye lah.. cam rugi lah pulak dah travel jauh2.. takot hitam nyer pasal.. aku tak turun berjumur.. wooohh.. adelah satu kerugian yg amat besar hoke! hehehe....

Soal tahap kehitaman kulit pulak tak yah ckp lah! masing2 cam sotong kene bakar dah kekdah nyer! nak2 en. teman.. dia punyer sunburn lagi dahsat dari aku.. coz aku di protect oleh make-up MAC yg agak tebal! hehehe.. cuma part tangan & kaki jerk tak dpt nak tolong.. takkan aku nak lomak lak satu badan ngan make up kot.. fenggssannnn! :p

Nak pass kan tag nie kepada 8 org yer??? errrmmm.. sat nak pikir... nie aku pilih at random yer.. jgn kecik hati taw sapa yg tak dpt.. bukan aku tak ingat kat korang... tapi nanti di lain2 tag akan aku tag korang lak yer... :D

1. Crazybeatiful88
2. Kak Eynda
3. Suezen
4. Sis Dee
5. Ecam
6. Aini
7. Ezma
8. Cik E

22 comments:

sisdee said...

chop..chop..tu nama kita ke yang di TAG?? hahahah...tq :D

Siti Shuhadah Zainol said...

sangt cantik gambar tu... :).. nak gi..tp, jauh sgt la neena...

Aini said...

sedang buat entri pasal tag ni..hehe =)

suezensuzanna said...

im ur new reader..so never know pun u pegi maldives..wahhh...cantik giloz...hehhehe..n ive been tag also..bgs lah...ngah takde idea nk update ape..hahahhha:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dak aih..xkecik hati aih..hehehhe...*fuhhh selamat...banyak sangat dah nie hutang tag sis nie..*

POSH76 said...

suspen sikit lucky tak tima...sbb utang lama pun tak berbayo hehe

jernih betul ayak laut tu...cam real la hehe

~eZmALiZa~ said...

yeay3!! ezma kene tag lagi.hehehehe.. :P akan di buat tag ni kak neena....


eeii..jelesnye..lawa gile pic..air kaler biru..fuiyoo..ini boleh meningkatkan semangat ezma untuk honey moon gak ni..kih3.. :P

Lady of Leisure said...

lawanya pic ni.. jernih betul air kan... anyway mmg i suka bangat baca entry pasal percutian neena..
:)

Mimy Hamid said...

thanks neena..buat jugak :))

eynda said...

Hah!! Sudah kena kekekeke....ok nanti akak buat...bestnyer gambar neena tu...bila la akak nak sampai situ :-p

TiTin said...

bestnye dpt g Maldives...this is one of my dreaming place...tp, tak tau bile dpt pegi...u r so lucky dpt g sana...

NeenaAnuar said...

SisDee:
wakakakkaa.. ye la kot tuu! :p

NeenaAnuar said...

Shu:
takper shu! nanti bile ade rezeki pegi yer! insyallah mana tahu satu hari nanti kannn... coz neena dulu pun tak penah termimpi pun satu hari akan ke situ.. tapi alhamdulillah.. tanpa diduga sampai jua ke sana... :D

NeenaAnuar said...

Aini:
alrite! ;)

NeenaAnuar said...

SueZen:
hehehe... no prob dear! pasai tu saja I citer balik sikit2 kann...

so nanti buat lah yer! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
wakakkakakaa... hutang tetap hutang yer! :p

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. pasai tu I tak tag sbb utang you dah banyak sgt... tapi jgn lupa buat gak yer! :p

tu lah.. memang tersangattt lah clear water! :D

NeenaAnuar said...

ezma:
baguih sbb suke kene tag! nanti akak tag lagi yer! :D

hihihihi.. bagus2.. mana tau kannn rezeki satu hari nanti akan berhoneymoon disituu... insyallah akak doakan tuk adik yer! ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
thanks dear! keep on reading keh! ;)

NeenaAnuar said...

Mimy:
most welcome babe! :)

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hihihi.. insyallah.. satu hari nanti mana tau akak akan sampai ke situ jugakkann... :D

NeenaAnuar said...

Titin:
insyallah dear.. one day you'll never know you akan dpt peluang ke sana.. coz I sendiri tak penah terpikir akan ke sana 1 day.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails