COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 23, 2010

AXIS on News!


Last week.. my house
Axis Crown kuar dlm newspaper berita harian di bahagian hartanah...



_DSC0389


_DSC0390


Eeerrmmmm... menurut article nie... project akan siap sepenuhnyer by end of this year... aku berdoa & harap sgt2 umah aku nie siap lah by end of this year.. kalau takkk... aku dah rasaa cam nakkk pitammm dah dok bayar 2 umah! satu umah sewa skg & satu umah nie yg dah pun kene buat full payment every month to da bank coz dah complete 3 years of construction!

But so far alhamdulillah.. progress quite okkk.. takde lah sampai tahap terbiar... on that ground aku syukurr sgt2 lah.. coz kalau kene project2 org lain tu kengkadang lagi larr teruk! umah sampai tahap terbengkalai... tak per lah.. walaupun delayyyy for a few months dari tarikh sebenar penyerahann.. janji umah siap sudah! itu dah cukup haappy buat kami! korang pun tolong2 lah doakan tuk aku yer.. supaya umah aku cepat siap... pastu aku buat makan2.. korang dtg keh! hehehe.. korangg kalau part makan aku tauu pasti korang terujaa nyer lah! hahahaa... :D

p/s: bangga lak rasanyer umah aku siap ade website sendiri... cam nie lah hidup dlm zaman IT kann... hehehee...

16 comments:

Yaniez said...

ehehehe... moga2 cepat siap kan.. cepat gak kitaorg merasa masakan kak Neena.. :P

Siti Shuhadah Zainol said...

Ya Allah Ya tuhanku..bagila cepat umah kak neena siap..supaya kak neena boleh wat makan2 & aku dijemput ke umahnyer..(nampak sgt cam x ikhlas kan shu ni)..hehehe...xlah..ikhlas sgt2 sebenarnya...:)

Iena said...

yessssssssssss... aku manusia teruja yg nk makan2 wei... jgn lupa ajak aku tau!

ina mail said...

syoknyaa tak lama lagi pindah umah baru.boleh buat open house umah baru nanti.

POSH76 said...

mesti tak sabo nak pindah rumah baru leh buat housewarming hehe

A D I A said...

haah moga cepat siap rumah. i rumah dah 2 tahun siap pun tak pindah2 lagi hehe. jgn ikut i ye.

Mimy Hamid said...

tak sabar nya nak jenguk umah baru ko...hihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bihun sup satu..wah dah order nie..nak makan apa..hahahhaha

NeenaAnuar said...

Yaniez:
hihihi.. insyallah.. doa2kan lah yer! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hahahahha... cute jerk doamu nie dik! thanks dear! nanti akak jemput yer! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hahaha.. harus! nama ko aku takkan lupa! :D

NeenaAnuar said...

kak ina:
hihihi.. betoi2.. tak sabar nie! hehehe..

NeenaAnuar said...

POSH:
ooooooooo... sgt2 tak sabar nie babe! hihihi...

NeenaAnuar said...

Adia:
wahh! 2 tahun? lama tuuu.. hihi..

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihi.. aku lagi tak sabaq nie.. nanti ko leh lar jalan2 umah aku kann.. :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahah... siapppppppppppppppp!!! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails