COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, April 26, 2010

Dah Hampir 6 Jam Mendarat!


Holaaaa!!!!!


Kan aku dah kata.... aku dah addicted ngan internet! pantang jerk aku nampak perkataaan INTERNET.. teruih aku singgah! hahaha... Nie kat town boleh lagi lar nak bertenet-tenet niee... esok dah nak bermalam dalam hutann... so dah sah2 tak dpt nak bertenet selama 2 malam... huhuhu...

Okkk... beberapa jam jerk lagi... tawaran hadiah aku akan ditutup! thanks to some of you yg dah pun click2 to be as my followers! Hadiahhh dah sah2 lambat sikit lar korang akan dapat... hihihi.. sorry yek! once aku balik KL... nanti aku akan mintak korang punyer address!

Alrite! aku chow dulu... nak gie sambung dating ngan en. teman! hahaha.. See ya!!! Muuaaahhhsssss!!!

5 comments:

Lady of Leisure said...

enjoyyyyy... nanti update lagi tau...
:)

IdzaLia said...

bermlm dlm hutan.. best tu..
take care ye..

SURIA AMANDA said...

Akak nih bercoti kat mana nih?by the way..Happy Birthday to you...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah cam cita adamaya la...berhoneymoon kat hutan..hehehe enjoy ur hutan..eh cilap ur holiday.. heheheheh

NeenaAnuar said...

TO ALL!

TQ guys! Muaaahhsss!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails