COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 1, 2010

Eksklusif Award!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Awarddd lagiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! huhuhuhu.....





Thank you so much to Abg EQ @ Physic Teacher @ Paksu 'Jahat' diatas penganugerahan award EKSKLUSIF ini.... sila tahu yg award nie di design kan khas oleh beliau sendiri & ianyer mengambil masa hampir 2 purnama kata nyer!! gigih sungguh beliau!

Setiap bulan abg EQ akan pilih 10 blogger tuk gie pekena teh tarik ngan dia! So, aku & en. teman (en. teman pun part of my blog member.. so dpt lah jemputan sekali! hehehe..) merupakan da 1st badge yg terpilih coz this award baru 1st time dilaunchkan!

So, sapa2 nak gie nge-TEH ngan cikgu physic yg hensem tuu... sila2 lah ke blog beliau yer! :D

Ok.. disebabkan bulan nie bulan special aku... so aku berbesar hati nak passkan award nie pada anda2 yg berada disekitar lembah klang!


DSC_1642
Let's Go for Teh Tarik Babehhhh!!

Hehehehe... Ingat! Teh tarik je yerr... kalau korang nak nasik lemak ker.. roti canai ker sila tambah sendiri... hahaha.. giler taik idung masin aku! :p

Ok ok.. tak pun bergantung pada crowd yg datang nanti... kalau tak ramai mungkin leh dipertimbangkan.. kalau ramai... terus terang hanya TEH TARIK yg leh aku sponsor kan yer! Jadi tunggu apa lagiii... jika anda berminat nak ber-ramah mesra dengan saya sambil menikmati ke-enakkan TEH TARIK... sila2 lah drop your email address @ contact number to me so that senang tuk aku contact korang nanti! Tarikh & lokasi akan diberitahu kelak! But for sure somewhere in this month of April! ;)

Btw... korang leh bawak spouse yer! Aku paham.. takkan lah korang nak dtg sorang2 kann.. I'm sure majority nyer dah berkawin mesti nak bawak hubby... yg dah ade boypren/girlpren nak gak bawak pasangan masing2.. yg dah ade tunang.. mesti mau bawak tunangnyer... yg single minggle mesti nak bawak paling tidak sorang kawan kannn??? So.. jgn segan2 nak joint yer! :D Biler aku kata spouse maknenyer sorang jerk lar yer.. jgn korang bawak satu betalllion bas lak kang!! fenggssannn akak kat situ kang! hahaha...

Pada korang2 yg jauh tu... kot2 ade yg nak turun KL leh gak lah joint... tapi kalau korang tak dpt nak turun takper.. don't worry.. nanti later2 biiler aku kebetulan turun ke tempat korang.. akan aku war2 kan kat blog aku nie... so insyallah kite leh berjumpa!

p/s: ade ker yg sudi nak nge-TEH ngan aku nie? hahaha.. pasan artisss lah pulak! :p

16 comments:

Cik Yayang said...

Wahhh,
Best nyer dgr...
Dah macam reunion utk followers Neena je ni...ermm menarik..menarik..
War war kan la yer..;-)

Lady of Leisure said...

nak join tapi ai segan hehehe.. maklum la ai kan anonymous... :)

mrs.ecam said...

wow ngeteh...bestnyer...tp..tp..tp...err heeee

Siti Shuhadah Zainol said...

ala... kite jauh..xdptla mengeTEH tarik ngan neena..huhuhu...:(

Yaniez said...

hohoho.. kak berminat nih.. nak join.. ehehehe

bleh tak.. tapi date lom tetap lagi kan?? ni address yaniez_3884@yahoo.com @ 0133712219.. :D

eqbalzack said...

oleh kerana ada ayat2 manis pada entry ni (kecuali statement paksu jahat tu) abg eq berbesar hatinak tambah 1 gelas teh tarik lagi utk neena n ur abg syg...hehe

thanks buat entry ni neena....

Deqna said...

count me in... saya nak mengeteh jugak...

menarik lah award teh tarik ni yer.. mcm fesyen award sekang ni kan..

joijoi80 said...

hik2 teringin nak join tp len kali la..

POSH76 said...

mcm bess ajer tp kene tngk schedule Mr Y sibuk manjang huhu

kelas la award ni hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya...nak itut..nak itut... :P..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

cantiklah u ni dik

Liea said...

me too... kali ni Mr.Hubby mesti join... leh dia berborak dgn en.Teman pasal hobi diorang tu.. mukakaka (opss.... pada sesiapa lagi yg laki diorang sama macam laki saya hobinya join ok gaks...)
hheheheheh

Diarihatiku1976 said...

ala... kite jauh..xdptla mengeTEH tarik ngan neena..huhuhu.

Uncle Lee said...

Hi, love your blog. You're very creative, and love your use of colours too. Outstanding!
Best regards and you keep a song in your heart, Lee.

Drama Mama said...

kalau turun penang jgn lupa war-warkan...nak teh tarik free! hahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

TiTin said...

cam menarik je..tp, i jauhla..so tak dpt nk join..nnti, kalo u dtg penang, roger2la i ye..bole kite pekena nasi kandar kt sini.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails