COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 13, 2010

Bukan Aku Yg Masuk Majalah Laaa.... Tapi Kawan Aku Yg Masuk Surat Khabar!


Minggu lepas our
friend... Rosli Mohammed the owner of CST Production yg juga merupakan daddy kepada Baby Darwisy dan juga hubby kepada Pn. Za dengan bangga nyer telah keluar di ruangan Infiniti @ Kosmo!






We're really proud of you my friend! Lebih membanggakan biler CST merupakan the official videographer for.....


Majlis Perkahwinan Datuk Paduka Khairuddin & Datin Paduka Umie Aida!



Majlis Pertunangan Pembaca Berita TV3 ~ Saiful Nizam & Aidah (Gadis Melayu)


Selain dari tu... Lee jugak buat shooting videoclip for Vince....


"Biarkan"


In spite of that... Lee jugak buat video for Pre-Wedding & Post Wedding!



*cuba tengok video nie sampai habis... pasti korang akan nampak seseorang yg sggtttt familiar diakhir video tersebut! suke benor dia dpt interprem! :p*


Selain dari itu... sapa2 yg teringin nak buat video clip pasal sejarah cinta... pun boleh kalau nak amik Lee as your official videographer! Contoh cam video kat bawah nie...



Rasanyer tak perlulah aku perkenalkan lagi siapakah pasangan tersebut! :p


IMG_7390
Memang bestt giler dpt bekerjasama ngan Lee!
Time nie bulan pose.. gie buat shooting disekitar KL..
Letih tak terkata.. tapi terus terlupa dek kerana keseronokkan bersama mereka! :D


Seriously aku sgt jelesssss ngan org sekarang! Jelesss sbb org sekarang nak kawin senang sbb banyak giler choice dlm mendapatkan perkhidmatan photography & videography! Waktu aku nak kawin dulu.. punyer lah payah nak dpt... ade tu ade lah... tapi belum tentu berkualiti...

But yet during my wedding tak der lah teruk sgt pun my videographer & photographer... cumanyer apa yg boleh aku bandingkan antara gambar2 & video kawin aku ngan hasil kerja photographer skg & hasil kerje Lee as videographer.. agak jauh beza.... apa yg aku notice Lee sgt creative dlm hasil kerje dia... lagi bestt biiler Lee hanya pakai DSLR tuk buat video which org dulu2 pakai camera yg bapak besar yg leh disangkutkan atas bahu! well time change rite! ;)

Lagi pedih & terbakar biler tengok gambar2 kawin aku dulu.. tak der pun gambar yg edit2 & nampak unik & creative... semuanyer raw jerk & simple jerk... and then tak der nye dpt peluang tuk gie buat outdoor shooting! skg??? outdoor shooting dah kire perkara wajib dlm package! haii... napelah aku kawin awal sgt yer? hahahaha...

Pasai tu aku penah ckp ngan Lee... "naper lah aku tak jumpa ko waktu aku nak kawin dulu yer Lee!" dan jugak aku penah ckp ngan en. teman.... "Bee.. jom kite buat photoshoot wedding (videography & photography) lagi sekali... teringin taww nak buat outdoor shooting cam org2 skg nie!" :p


IMG_7593
Laki ku senyum sebagai tanda setuju! ahaksss!!


p/s: this year genap 5 tahun usia perkahwinan kami... eerrrmmm.. rasa cam sesuaii jerk tuk menunaikan hasrat aku tu kannn... hehehehehe... Btw.... terima kasih yg tak terhingga pada 'seseorang' kerana memperkenalkan Lee & Za kepada kami! ;)

29 comments:

Deqna said...

cayalah lee... maju bertapak2 sekarang nie...

tak lama lagi en. teman pun bakal mengekori jejak langkah lee...

p/s: za dah deliver ke?

Siti Shuhadah Zainol said...

neena,
suka la tgk semua video tu.. kalau cam shu kat penang ni nk service diorang boleh ke?
service mantop.. mesti poket kena tebal gak ni..hehehe...
tingin nak pggl diorang utk wedding shu nanti..:)

ina mail said...

happy je hati pagi-pagi ni dapat tengok gambar yang cantik-cantik.cam tulah akak, kalau tak busy , sebelum start kerja, segarkan minda , layan gambar kat blog neena dulu.thank ye letak gambar yg best kat sini.

suezensuzanna said...

neena!..alah..pegi je sewa bj n buat outdoor....!...

cikbedahlaser said...

waaaa best nye...
sgt jeles kan...
masa dlu..x kenal pon photog2 yg ade ni... n bdget pon ciput je...
klu tak leh wat best2 camni kan..
huhuhuhuhu
bile rasa nk wat post wedding... badan dh membesar lak.. segan lak aihhhh

Cik Yayang said...

FRIENDSHIP FOREVER...:-*
Hope all this wonderful friendship will be ever after...

Sesungguhnya keikhlasan di dalam persahabatan terlalu MAHAL harga nya..:-)

Congrate jugak utk CST..Cik Yayang sendiri melihat kejayaan demi kejayaan yang telah dicapai oleh director nya..sejak dari awal hingga ke hari ini..:-)Really proud for u, friend!

Mudah2an En.Teman bakal menyusuri seperti sifu nya, kan :p amiin..

Mimy Hamid said...

wow greatttttt la photog ni..RM mesti berbaloi

mrs.ecam said...

ai pong jeles u skangnyer gambo wedd lawoo2...ai kawin taun 2005 xdek makne nk outdoor2 tp leh jek kn tuk hadiah anniversary kang amik gambo wedd cam manten skang...hikhik...btw bangga ank mlayu leh jd cam LEE...heee

Nur Irfan Juezrie said...

huh..mmg best!! sume video2 ni best!! tahniah to abg lee.. tak lama abg nuar pun cmtu gak.. so, leh la mai penang nti.. nk photoshoot n videoshoot irfan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah great la...xlama lagi en teman pun bakal menyusul insya-allah...amin...

IdzaLia said...

betoi jugak kan.. masa lia kawen dulu pun susah nak dptkan perkhidmatan photographer ni.. huhu

POSH76 said...

beb mmg kelasla hasil nyer i pun dok senyum sorang2 tngk video tu....tngk2 en teman yg keluar....hehe

En teman pun expand biz lepas ni...tak sabar nak tngk ur video shooting lepas ni...mesti bess hehe

eqbalzack said...

ayo00...meremang tgk pic entry ni...meletop...top!


psstt...bila neena & abg sayang nak masuk paper ni...

Ms AiReEn MoHd said...

muke org tu sesikit macam paizal tahir jer aku nengok...gegosok mate..haah ade la...

NeenaAnuar said...

Deqna:
hohohoho... entah biler lar gamaknyer en. teman nak jadik begitu... apa pun kite berbangga sbb ade kawan yg macam Lee kannn...

p/s: dah deliver dah.. hari jumaat hari tu = 16/4/2010 pada jam 5:35 ptg.. baby gurlll...

NeenaAnuar said...

Shu:
boleh jerk Shu... soal harga Shu leh contact Mr. Rosli @ +60341050843 yeah! ;)

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hahahahaha... thanks kak! for sure lepas2 niee neena akan upload lagik banyak gambar yg chantek2 tuk akak yeer! :D

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
takper.. boleh jerk kalau nak buat post wedding skg.. soal badan no big deal lah... you still maintain apa... hehehe...

NeenaAnuar said...

suezen:
yeah dear! itu yg memang I plan2 nak buat pun nanti... :D

NeenaAnuar said...

cik yayang:
yezzaa! exactly! *wink* *wink*

hihihi.. thanks cik yayang atas doa tersebut.. bukan senang nak jadik cam Lee tu kannn... entah biler lar gamaknyer en. teman nak menyusuli nyer tu... apa pun, kami bangga coz ade kawan yg berjaya camgini kann... thanks for again yeah! ;)

NeenaAnuar said...

Mimy:
heheheheee... harus lah berbaloi ngan hasil kerja kannn.. :D

NeenaAnuar said...

ecam:
kite kawin on da same year la yer!

betoi2... tak ramai anak melayu kite yg berjaya camgini kannn..

NeenaAnuar said...

Jue:
abg nuar tu lambatt lagi kott nak jadik camgini.. insyallah.. kalau turun penang harus kak neena akan amik gambar irfan! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
mudah mudahannn.. aminnn... tapi bukan senang nak jadik camgini kann... lambat lagiii tuuuu... :D

NeenaAnuar said...

Idzalia:
tu la kann... skg nie org kawin senang.. macam2 service leh dpt...

NeenaAnuar said...

POSH:
hahahaa.. pasan pun you kannn.. ade lah dia terselit kat part last2 tu yer!

my next video shooting? hehehe... tungguuuuuuuuu... :D

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
harus lah gambar tu melatop abg eq.. dia guna 5D mark II tuuu...

pssttt... we ollzz tengah tunggu report dtg terjah kami lah nie! wakakkakaa...

NeenaAnuar said...

Aireen:
hahaha... memang pun.. ramai org kat muke dia ade iras2 faizal tahir..

-niD's- said...

nicelaaaa....video graper dia....
org dia pun eNsem...
NEeNa...tajUl lagu yg majlis pertunangan aida ngan saifuLnizam tu tajOk apa eh....tahu tak.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails