COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, April 17, 2010

Jangan Lupa "Jom Teh Tarik" Esok Petang!


Hari : Sabtu
Tarikh : 17th April 2010
Masa : 4:00 petang
Lokasi : Restaurant Rasa Sayang @ Jalan Yap Kwan Seng, KL



Location sebenar yg kat sign "A" tu...
Restaurant nie betoi2 bersebelahan ngan Old Town White Coffee outlet taw!
korang sure takkan missed nyer lah!



Hi olllz!!

So, insyallah esok petang kite semua akan bertemu di restaurant Rasa Sayang kann... Thanks pada korang yg sudi nak menghadirkan diri esok... don't worry.. aku tak der tarikh tutup tuk 'penyertaaan' teh tarik nie... hahaha... so sapa2 yg interested masih leh joint kalau nak joint becauseeee........


DSC_1642
My Arm is Open Wide for You Guys!
Come & Joint us!

5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eh cam na leh terlepas lak N3 nie..hehehehhehe ingatkan yang sama hari tue..rupanya dah ada perubahan la...insya-allah...esok petang ketemu la kita...

Iena said...

k, c there bebeh!!!
*sanggup ku korbankan diet demi teh tarik free... hehehhee...

eqbalzack said...

nak ituttt......
tapi kena gi kampus lak esok...
kalau sempat abg eq turun k...

Ms AiReEn MoHd said...

weh eina popia ko seyes pg ker..aku nak pg gak...tapi boy tak der...die balik keje lambat plak...nyampah arrrr..neena 20th ni ade party tak?kekekekeke ur besday date tu

Mimy Hamid said...

ala neena tak dapaek join la...neena tak de next lagi ke session teh tarik....hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails