COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 20, 2010

Awal 8 Hari Laaaaaaaaaa....


OK.. adegan seterusnyer camgini....



_DSC0534 copy
Makan sesuatu yg sangaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttt delicious!! sampai kalau boleh ngan sudu sudu2 tu sekali aku nak gigit! punye sedapnyer! hahahaha.... aku berkerut tu bukan tak sedap taww.. tapi TERLALUuuuu sedap nie! sumpah tak tipuuu okkkkkk....

Keh.. apa yg aku makan kan tu? aku makan birthday kek! sapa punyer birthday kek? lagi mau tanye! birthday kek aku lew! hehehe... mula2 memang aku plan nak beli pun.. since my birthday just around the corner.. so aku pikir2 cam ok gakk kalau aku bawak kek sambil minum teh leh lar kite makan kek kannn....

Birthday kek aku kali nie sgt2 speciallllllllll okkkkk... nak tau special kenapa? okk.. tu kite story kat next entry lah! hahaha... saja nak kasik baca banyak2 entry! :p


_DSC0454 copy
Ni lah kek speciallllllll itu! See betapa specialnyer sampai aku kene decorate pakai bontot garpu! :D


_DSC0468 copy
Sedang tekunnn menulis perkataan perkataaan ajaib diatas kek tu! :)


_DSC0480 copy
Tadaaaaaaaaaaaaaaa....
"8 Hari Lagi.... Baru Aku 30 Laa.."

OMG! I'm going to say Hi Hi to number 3 and bye bye to number 2?????????????? Elehhh drama queeen lak plakkkk! hahaha...

Welll!! to me it's just a number dude!! dua kaa.. tiga kaa... ampat kaaaa... lima kaaa... tak kisah lahh.. as long as we're living in an healthy lifee... appreciate & value our life.. that's good enough for me dowh... ko percaya lah bulat2.. walhal dlm hati kechikkk dia tu ade gak rasa2 cam nak terkhucil!

Ok.. sebelum buat kek cutting... harus lah bergedik2 santai dulu yer! :D


_DSC0477 copy
With gugurlss... tapi Yus tatap tak sampai2 lagi waktu nie.... Sorry dear tak dpt nak tunggu sampai you dtg.. sbb semua org dah pakat tak tahan tengok kek yg marvellous tu! hehehe..


_DSC0483 copy
Now with gugurlls & boboyss...


_DSC0489 copy
Opppocoott! tetiba lak terkojott sbb en. teman ade kat belakang aku! hahaha...

Okkk.. baru lah upacara memotong kek pun dilakukannn.. wah.. awal2 dah pre birthday nie.... :p


_DSC0498 copy
Sib baik tak dak lilin.. kalau tak jenuh aku nak kene tiup lak dah! hehehe...


_DSC0501 copy
Dlm hatiku berkata... "AM I GOING TO JOINT DA 30's CLUB SOON?? JUST COULDN'T BELIEVE IT!" Tapi kuntuman senyuman ku itu masih kelihatan like 20's kannnnn??? hahahaha...


_DSC0503 copy
Okkk.. mai nak habaq sikit... kek ni SUMPAH sangattttttttttt sedapppppppppppppppp okkkkkkkkkkkkkk.... haaa... kalau tak caya gak tak tahu lah... tanye lah semua2 yg makan hari tu... semuanye kata super duper yummyyyy delicioussssssssss!!!


_DSC0506 copy
See.. aku bagaikan artis yg sedang memotong kek bufday! camera non stop klik kluk klik kluk sana sini.... hahahaha....


Hagak2 sian tak kat en. teman? tak der pun muke dia lagi kan! alolololo.. buchuukk aku nie....


_DSC0530 copy
Bayangggg kannn... sedappppp tak sedappppnyer kek tuuuu... sampaikan photographer pun berhenti amik gambar sampaikan kesudahannyer tak der satu picture pun yg dia snap org lain tengah makan kek! dia yg tengah makan kek ade org tolong snap kan! hahaha...

Okkk... waktu makan kek.. memang semua org tak layan bende lain dah... memang semua dok pakat layan kekkkkkkkk jerk! tu lah korang.. sapa suruh tak joint... kan dah melepas nak merasa kek yg sgtt marbelesss itu! hihihihi... saja mau kasik korang berasapp vuntuit sikit! :p

Alrite! for the last session.... kite sambung nanti kat next entry yek! ;)

p/s: sorry my dear Yus... gambar you masih lagik tak kelihatan dlm entry nie.. sbb sis memang tak sampai lagi kan waktu kite buat acara nie... tapi yg pasti di entry akan datang akan ade you picture keh! sabaaaqqq noooooooooooo.. :D

46 comments:

Cik Yayang said...

Wah! Birthday gurl tulis kt kek birthday sendiri..tu baru best eekkk..tak penah orang buat...hihihi..

Vee Violet ~vLockheart~ said...

alaaa... awatnye tak simpan kek tu untuk vee...
(^^.)

Yaniez said...

baru la birthday gurl.. merasmikan kek besday dgn menulis atas kek tu..huhu...

spesel kek tu sampai leh tulis2.. :D

♥ciK-t0ge ♥ said...

waHahaha.. mCM tiramiSU..
sedapnYerrrr...

aNyway...

haPPy bec0ming 30..

eventh0ugh u wiLL be 30..
u stiLL maintain Like 20 s0mething...

Hahahaha...

:P saye ta tipu..

:)

**haPpy besdaY**

Yana@Nana said...

salam kak neena..30th ke..tak mcm 30th aja ..still muda lah..
cntik sgt pic2 yg ada kat blog akak ni..sapa ambik tu..

akak pun cntik..

hppy bIRTHday TO KAK neena juga ya..

Mimy Hamid said...

birthday in advance..ok la tu...waa jeles lagi tak dapat join..neena do againn..sian aku

Siti Shuhadah Zainol said...

sedap la kek tu kak neena.. sape yg buatkan?

Nor Aishah said...

sedapnye kek tu... nak mintak pun tak sempat.. huhuhu... telan lior jelah

ina mail said...

Neena apa ada pada 30, tengok cam akak ni dah 4++ tapi masih ingat belasan tahun cam mana tu.perasankan. alah tak pe janji ko cam beyonce lagi.pedulik ngan 30. tiramisu ye..mabeless..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhahaahahaha nasib baik dah terangkan next2 ada gambar kita..hahaha klu x..maw sentap kejap nie..wkakakakakakak *just kiding*
dan memang ternyata kek tue sangat sedap..kot x..xkan la en shukri siap bertambah2 kan..hahahahahahah....(eleh diri sendiri pun makan bertambah xnak lak ngaku kan..hahahahah)

Iena said...

ko jgn x hengat adegan ko lupa mo salah countdown besday ko... dr 8 jd 5 days! cam excited nk masuk 3 series jerk... seb baik angka 5 leh ditransformkan kpd 8 ngan tanpa cacat celanya...

#kesedapan kek tu x perlu diragu... sapppoooo la yg buat tu yer... aku rase kembang semangkuk dgr kata2 pujian neh...

(apasal aku excited bebenor komen panjang cam leh siap 1 entry ni... hu3)

Deqna said...

dah nak masuk 3 series dah kita tahun nie kan... oklah tuh.. yg penting hati sentiasa 2 series kan..

wah kek has memang nampak lazat..has lepas ni leh amik tempahan yer....

korang start dulu sebelum yus sampai kan.. yus dapat tak makan kek tuh? hehehe dia kan mak yong gak ...

mrs.ecam said...

weh pueh ati tngk gambo dlm blog ko ni...pnuh n besaq punyer...wii wii wii...xpe umo dh nk msk 30 tp muke still menten muda...psstt bg kek 2 sket..pnat aku jek ko nih...hikhik

sisdee said...

wah..kek apa tu yang..cam sodap jek (oh pntg aku tgk kek) heheheheh...

eleh..that only no le .. still cute what...hehehhehe...lagi OK dari Me nie hahahhaha

eqbalzack said...

kadang2 pic yg guna diedit guna sepia/grayscale...lawa kan neena...

nampak classic sgt...

Lady of Leisure said...

neena nak masuk 30 serius i terkejut sebab neena nampak sangat muda.... serius, u hv such a baby face... :)

LiAnA said...

di manakah kek itu di beli...
sangat sedappppp... sehinggah akak mengesat air liur yg meleleh huwaaaaaaa

Azmiezas said...

Wah..awal2 sis nak wish u..Welcome to 30's Club ya..heheheh..

Suka masuk blog awak,..meriah..n happy gitewww..

POSH76 said...

ooo belum lagi birthday...i pun ingat tak sempat nak wish lagi...beb u still look like 20's ala 3 tu just a number jer hehe

btw kek tu nampak sodap sgt la kat mana hang beli tak nampak cop pun hehehe

-niD's- said...

wow....beshnya.....ada gak yg sudi sponser kEK yg sedap tu...dan-dan telIOQ....betuah nEena.....
even angka nak masuk 3...dun wory masih kelihatan ala-ala 20an....
eheheheh...NeeNa u looK so cute...chumeiL sentiasa

Emmelly Hanafi said...

wah...mmg nmpak sedap gile kek dia...dah r sy skang pantang nampak kek apa pon...citer ar cpat pasal kek tuh kak..huhu..

Anyway, hepi besday siap2...semoga murah rezeki dan panjang umor...

Nur Irfan Juezrie said...

sedap nya kek tu.. dari akak cite pun dh tau kesedapannya.. huhu... kak has, boleh pos ke penang?? heehehe (dengan muka yg tak malu)

azzey said...

sedapnye kek tu...mane nk cr tiramisu kek nih???? x sabau dh nk rase nih!!!!

NeenaAnuar said...

Vee:
alololo... tak sempat nak simpan dah abis ler vee.. hihihi...

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hahahah! memang sgt special kek tu kan! :D

NeenaAnuar said...

Yaniez:
hihihi.. tu lar tu.. memang speciall sgtt! :D

NeenaAnuar said...

cik-toge:
memang tiramisu pong!

thanks for da wish dear! stil maintain like 20's??? hahaha.. i loikee! nanti leh kasik hadiah nie... hehehee... tQ again yeah! :D

NeenaAnuar said...

Yana:
salam dik.. huhuhu.. TQVM! malusss lak rasanyer! hehehe.. TQ.. TQ.. :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahaha.. ko la plak buat babe... insyallah aku joint! hihihi..

NeenaAnuar said...

Shu:
memang sedaappp sgt kek tu shu... cik has yg buatkan kek tu! :D

NeenaAnuar said...

Aishah:
hihihi... nanti leh order ngan cik has yer.. :D

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hahaha... betoi tu kak.. yg penting jiwaa modaa kannn! hihihi..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hihihi.. ye laaa.. kang baby majork.. susah nak pujokk.. hehehe..
memang kek tu mantopp sgt kan! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
muahahahaa.. aku lupak sudaaa part yg salah kire hari tuu... hehehee...

takpe.. ko komen lah panjang mana pun yg ko nakk... aku lagi sokak! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
tu lah tu.. alah.. itu sekadar no sajer kannn...

memang leh order jek ngan has lepas nie..

jgn risau.. mak yong dpt rasa kek tu! hehehe..

NeenaAnuar said...

ecam:
heheheehe... nanti aku blanja ko makan kek yek! :))

NeenaAnuar said...

sisdee:
itu namanyer cheese cake tiramisu!

hehehehe.. thanks dearrr.. :D

NeenaAnuar said...

Abg EQ:
wah.. lepas nie rasanyer nak buat gambar2 dlm bentuk sepia/grayscale jerk lar... hahahaha... thanks bro! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
wwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh...
TQ TQ very much darling! *blusing2* :D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
kek tu tak dibeli.. tapi di buat oleh seseorang... cik has yg buat.. kalau nak nanti leh order ngan dia yer! :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
hihihihi... thanks sis!

singgah2 lah selalu dirumah saya nie yer! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
huhuhuhu... thanks babe... memang pun.. it just a number kannn... hehehe...

memang tak dak chop pun kek tu babe.. my fren yg buatkan... :)

NeenaAnuar said...

Nid:
hihihi... alhamdulilllah... ade rezeki nak makan kek sponser kannn...
kemabang kempuss vuintot kuu.. hehehe... thanks darling! :D

NeenaAnuar said...

Emmy:
memang sedap giler pong kek nie emy...

thanks emy! :D

NeenaAnuar said...

Jue:
memang sgtt mabelesss jue kek nie! hehehe...

NeenaAnuar said...

azzey:
nak kene special order from cik has azzey... hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails