COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, April 20, 2010

I Belanja.... Tapi....


Tanpa bertanyakan kepada tetamu yg hadir... ngan selumber jerk organizer buat order pada waitress...


"Ok... saya nak order 12 gelas teh tarik jer!"


_DSC0526 copy
Apaaa??? Ade yg teringin nak order menu yg lain????

"Boleyyyyyyy... tapi sila buat pembayaran sendirian berhad dikaunter pembayaran yer!"

Begitulah kata2 yg terpacul dari mulut madam organizer! Betapa jujur & straight forwardnyer madam organizer ngan memberi kata dua kepada tetamu2 yg hadir pada hari tu... sib baik tak lari lintang pukang semuanye balik meninggalkan dia sorang2.. baru padan muke dia kan! hahahaha... terukkk tak organazier kat atas tu? Taik idung masin yek? :p


_DSC0414 copy
Dahhh tuuuuuuu... kan dah namanyer "Jom Teh Tarik"... soooo dah tentu2 lah aku belanja teh tarik jerkk... hehehee....

Okkk.. seperti yg dijanjikan.. pada petang sabtu yg lalu... bertempat di...

_DSC0634 copy
Restaurant Rasa Sayang...


_DSC0419 copy
kami semua menikmati hidangan teh tarik! ;D

Waktu tu Awien & Yus (Purplelicious) tak sampai lagi... Aku & Has yang sampai dulu.. kebetulan pulak timing kiteorg sama.. sama2 masuk parking! hehehe...

Then tak lama lepas tu.. Yanie & Zack lak sampai... Then tak lama lepas tu... Iena & Achik lak sampai.. soo sambil2 menunggu yg lain.. we ollzz apa lagik.. biler en. teman dah keluarkan senapang patah dia tuk tembak2.. kami2 yg kaki suke ditembak nie... main tadah muke ajek lewww! :p


_DSC0410 copy
From Left: Yanie, Me, Has & Iena


_DSC0409 copy
Seekor kumbang disitu adelah Zack... hubby Yanie.. pengantin baru lagi nie... diaorg lah yg aku citer dulu en. teman gie wat photoshoot.. tup2 yanie terdetik dlm hati.. "cam kenal aku ngan photog nie" walhal member dok baca blog biniknyer si photog tu! hahaha...


_DSC0425 copy
Then.. tak lama lepas tu... Awien & Rudy lak sampai...

Tinggal Yus jugak yg tak sampai2 lagik... hehehehe.. takper dia dah roger bagi tau yg dia lambat sikit... so we ollzz pun memulakan lah aktiviti minum minum sampai kembong coz diaorg leh order berapa kali pun teh tarik tu... oh ya.. actually disebabkan cuaca agak panas.. so teh tarik leh jugak di tukar ke cold drinks i.e. teh ais.. hehehe... so ade yg order teh tarik... ade gak yg order teh ais.... yg bagusnyer.. diaorg semua bertambah2 order air teh petang tu.. bagus tetamu2 aku ... tak segan silu pun.. camgitu laaa...

Ok... sambil minum2 harus lah disulam ngan sessi borak2 kan.. beramas mesra bak kata si yanie... hehehe...


_DSC0438 copy
"Weellllll... You know me! "
Penuh perasaan aku bercerita... biasa lah.. kalau tak penuh perasaan tu bukan aku namanyer! ahaksss!! :D


_DSC0443 copy
mereka semua menumpukan perhatian sepenuhnyer biler madam organizer bercakap.. melain kan yg sebelah kiri aku tu.. apa bende yg dia dok attract sgt kat belakang tu? hehehee...


_DSC0445 copy
Hah Iena! Cepat perkenal kan diri hang! :D

So kami pun borak punyer borak punyer borak... sampai lah ke acara seterusnyer... nak tau apa acara seterusnyer tu... korang tunggu lah next entry yek! hehehee... :p

28 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

eee...ruginya x dpt join...:(

azzey said...

mcm pnh nampak je restoran tu....tapi kt ne ek??? reunion ke persidangan antarabangsa nie?

Cik Yayang said...

Chantekk nyer gambar2 nih..:-)

A D I A said...

err air lain selain teh arik takleh order ke?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alamak napa mak buyong nie xda dalam gambar nie nyek..*soklan cepuput..* hahahahaha

suezensuzanna said...

eheh..next time kalo ader lagi gathering nih..nk join lah:D

Deqna said...

kalau shah takde program hari tuh.. tentu aku pun mengeteh sekali ngan korang sumer...huhuhu

eh eh rudy sudah berambut pendek lah..

Mimy Hamid said...

kalau aku tau si iena ni dtg memang aku join tapi neena seriusly bukan takmo dtg aku salah paham ingat benda ni contest...hahaha len kali aku sure pegi..bestnya

Vee Violet ~vLockheart~ said...

sweeettt.... :)
tak saba nak jumpa you nanti...

Yaniez said...

huhu.. best beramas mesra... :D

Iena said...

nape gambo kat sini cantik2???
ops, lupa... senapang nuar senapang besar... pasti pelurunya power!
ko jgn serik ajak aku lg wei walopon temanku susah nk bukak mulut cam terkena sumpahan keluar katak bila berckp... dia mmg begitu... yg pasti dia pasti ttp setia menemani isterinya...

#btolkan... aku bisa baca kata hati ko bab order mengoder tu kan?! hahahhaaa... ina nujum mak belalang!!!

POSH76 said...

bess betul gathering ni....rugi tak joint huhu

Lady of Leisure said...

meriahnya... teh tarik petang2 best kan... kalau ada cucoq lagi terangkat hehe

Nur Irfan Juezrie said...

wow bestnya ngeTEH.. nk join jugak!!

NeenaAnuar said...

Shu:
alahaiii.. ciannyer... takpe... nanti neena turun penang.. kite jumpa yer! ;D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
TQ cik yayang.... ;)

NeenaAnuar said...

azzey:
restaurant tu kat area jalan yap kwan seng kL... nie perjumpaan blogger2 ... hehehee...

NeenaAnuar said...

Adia:
tak leh! hahaha.. kijamm kan organizer nie?? tak lerrr.. dah nama pun teh tarik sessionn.. so memang kene order teh tarik jerkk.. :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
mak yong tak sampai lagiii.. cam ner nak ade dlm gambar.. hehee..

NeenaAnuar said...

suezen:
hoyeh.. hoyeh.. joint taw! :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
takpe.. dah tak der rezeki kannn... maybe next time...

ha'ah... brodin dah berambut baru... :)

NeenaAnuar said...

mimy:
contest???? weii.. kan dah terang lagi bersuluh aku kata tu award a.k.a teh tarik sessionnn... hhihihihi.. takpe.. maybe next time yeah! :D

NeenaAnuar said...

Vee:
yeah! mee tooo! :D

NeenaAnuar said...

Yaniez:
hihihihihi... *wink* *wink*

NeenaAnuar said...

Iena:
eeeehhhh.. dak serikkk arrr... harap korang enjoy that day! :D

NeenaAnuar said...

POSH:
takpe... next time kite jumpa yeh! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hihihihi... betoi tuu! :D

NeenaAnuar said...

Jue:
boleh2.. nanti akak turun penang.. kite nge-TEH yer! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails