COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, April 2, 2010

Nak Sangatttt Kannnnnnn??? Hah! Ambik!


Lepas en. teman potong rambut hari tu.. aku nampak perubahan yg makin mendadak lak pada dia... makin lama makin chubbbyyyyy giler lak dia aku tengok!! hohoho.. ni bukan mengeluh sbb dia gemuk... aku lagi suke ade lah... sbb tak sanggup nak tengok dia kurus melidi cam before kawin dulu.... cumanyer aku tak nak lah dia terlalu gemuk sampai leh dpt penyakit!


Last year aku dah penah buat entry pasal en. teman punyer transformasi! Korang yg dah lama follow blog aku mesti tau camner rupe & gaya en. teman dolu2 kannn... but pada yg baru masuk blog aku nie mungkin ade gak yg dah khatamkan blog aku nie... TQ very muchh you ollzzz coz sudi nak meng-khatam-kan blog aku yg tak seberapa nie!! *iklan jap*

Ok.. buat yg baru masuk tapi tak larat nak review & khatamkan blog aku nie... takper.. don't worry... aku akan buat preview lagi sekali tuk korang... Ini semua gara2 semalam waktu aku snap gambo terbaru dia yg bergaya rambut ala2 gay-boy itu tuk ku tempekkan kat entry nie! hahaha... so aku pun snap lah satu jerk... sekaliiiiiiiiiiiiii dia suda bersuara....

"haii... takkan sekeping jerk kot? kalau gambar you bukan main banyak dlm satu entry.... asal biler tiba gambar I you nak bubuh sikit?"

Bolehhh??? laki aku pun dah giler nak menggedikk jugakk rupenyer kat blog binik dia nieee.. hahahaha.. hah! dah tu aku kata lah.. posing cepat aku nak amik gambonyer! tak nak lak dia tu.. leh lak dia kata takat dlm umah tak best lah nak posing banyak2... pulakkkk dahhhhh....

Ok lah! demi tak menghampakan dia... maka aku ngan gigihnyer carik gambar2 dia yg tak penah aku publish lagi kat sini.... korang tengok lah perubahan gaya rambut en. teman! so layannnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!


SC_0362
~Nov 2005~


P1010634
~May 2006~


P1020619
~Dec 2007~


P1030830
~Nov 2008~ *abaikan background tu! :p*


P1020734
~May 2009~


Amacam?? puas hattiii suamiku??? besaq gedabaq dah gambo2 semua nyer! hehehehe... saja jer bubuh gambo2 dari mula kawin till now! ade 2 perubahan yg boleh kelihatan disitu... 1st.. tang perubahan style rambut! 2nd.. perubahan dari segi ke-tembam-nan dia! Nak tengok dia makin tembam & debap ker tidak dari 2009 - 2010?? hah! tengok ajer gambar dia yg aku snapkan malam tadi dengan gaya potongan rambut yg ala2 gayboy ituuuu.... :p


_DSC0646 copy
~Apr 2010~


_DSC0648 copy
selalu dia buat rambut pacak2.. this time dia ubah style sikit... pendekk betoi potongan nyer!


Skg aku dah kene kawal sikit pemakanan en. teman... dia punyer selera makan now nie makin meluap-luap gamaknyer.. aku tak kisah.. memang suke ngan outlook dia skg nie.. tapi cuma tak nak dia overweight sampai ke tahap boroiiii... sbb I don't like men with booroooii stomach! hehehee... itu tak per lagi lah.. tapi yg paling aku takot kalau makan banyak sgtt.. nanti penyakit lain lak yg menyinggah! entah ker kencing manis... high kolestrol... & macam2 lagi lah! tu yg aku paling takot sekali! apa pun.. aku akan pastikan gaya en. teman takkan kembali seperti tahun 2005 tuuu.... hehehehe....

30 comments:

mrs.ecam said...

weh ok la nie dr ms mule2 kawin dl...skang xdek la gumuks sngt...tp nmpk berisi....ni komen ikhlas dr aku...

p/s : ko jgn lupe jwb tag aku ek...klu x aku suntut ko...kih3

~eZmALiZa~ said...

seyesly kak neena,,nmpk btol perbezaan mule2 kawen dgn skrg,,ezma la tu org yg baru terjah blog kak neeena..mak aii..mmg lain..kih3.. :P

Cik Yayang said...

Mmg nmpak sgt perubahan En.Teman Neena ni...:-) "terbukti EN. Teman mendapat penjagaan yang rapi dan teliti dari Neena :-))

ina mail said...

Hebatlah neena ko transformkan en teman. Dulu akak tengok kemain skema lagi. dapat kat ko jadik stylo tu en teman.cam ni barulah moda.

Siti Shuhadah Zainol said...

wah..semakin hensem hubby neena... hehehe... jgn marah erk... ckp hensem jer.. xde niat lain...:)

Ms AiReEn MoHd said...

haah byk beza...takazut aku yg last last da jd berisi lak...senang ati tu...heheheheheh chumel jerk..aku ni manjang chumel...abis tak kan nak kate buruk kalau da chumel kan kan...hahahaha aku tak der idea plak nak taip ape kat blog

eynda said...

Sekarang lagi better dari dulu...dulu kurus sangat kan...rambut pun dah up to date kikiki....well done en.teman :-D

Cik E said...

haah la berbeza la...berisi sikit xpe ...janji perut jgn ke depan..hehehe

LiAnA said...

sekrg ni nmpk macho skit.. sebb yg dulu tu nmpk cam budak2kan...
mau en teman tak tido mlm org puji dia wakakaka..

akak gurau je na :D

POSH76 said...

lelaki kalu dah kawen beselah...yg takde perut pun ada perut..hehe

macho gitu en teman hehe

babyfreaks@ratusiput said...

tapi sib binik dia maintain...makin cantik plak tu...ehehe...bini kalau laki chubby kire setia lg apa...cuba laki kang kalau bini alignment dh lari...mula la....ade2 je kang...

mrs.hanibunny said...

beb... apa daaa gay boy??? ok lah tu... skema! wakakaka.... aku suke tul la transfomasi hang buat kat en teman... thn 2009 hansem....MIL hang tentu vanggakan??? penjagaan hang mmg kelassss

NeenaAnuar said...

ecam:
memang ok sgttt dia skg dari dulu kan... cuma aku takot dia bertambah2 ok lak lepas nie.. hihihhi...

p/s: beb! aku dah buat lew tag tu.. ko gie cariik kat labels aku under tag yer! anyway, thanks coz sudi & ingat tuk tak aku yer! muuaaahhss!!

NeenaAnuar said...

ezma:
hahahaha.. lain kan? haa.. pasai ezma lah kak neena tempekkan balik gambar2 en. teman nie! hehehe.... :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
wah ayat cik yayang! penjagaan rapi & teliti tuuu... huhuhu... TQ cik yayang! :D

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
wakakakaka... stylo moda modi! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
eeehhh... no prob shu! terima kasih daun keladi atas pujian itu... lain kali sila puji lagi! hahaha... THanks SHu! tersenggih kambing en. teman baca comment Shu nie! :D

NeenaAnuar said...

Aireen:
huhuhu.. takper beb.. ko ngan en. teman sama2 chomel! seyes!

takper.. nanti biler ade idea.. tulis balik yeah! ;)

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hehehehe.. thanks kak! neena pun suke ropee dia yg skg bukan dulu! :D

NeenaAnuar said...

Cik E:
hihi... betoi2.. tu yg nak kene dipantau skg nie.. :D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
memang pun kak! dia dok baca comment2 dia nie.. senggih kambingg tak sudahh.. perasannnn tol! hahaha...

takper kak... neena suke sgt bergurau senda nie! hehehehe...

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. betoi tu beb! mesti mau kehadapann jerk porott diaorg kan!

suke en. teman baca statement you babe! dia kata TQ berrry muchh!! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
huhuhu... TQ laling!

hahahaha.... I loiiikkee your statement! totally agreed! :D

NeenaAnuar said...

hannibunny:
hehehee.. gayboy yg skema! ahakss!

vanggaaaa kaaa?? nanti aku nak tanya dia lah... wakakka.. TQ fren! :D

[z@ck] said...

haa..nampak berisi la..
=)

Aini said...

Wah sehat nampak..bagus2.. dah kawen dah ade org jage tu yang berisi tu.. =)

cikbedahlaser said...

perubahan yg ketara.. nasib makan tahun kak..
tp comel jugakkan lelaki berisi ini...
sy suke suami sy yg gomok... tp gomok tang perut je..ceh...

NeenaAnuar said...

z@ck:
memang berisi masak ranum dah pun! hahaha...

NeenaAnuar said...

Aini:
hehehe... dia membesar bagai johan! ahakss!!!

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
hahahaha.. memang tang perot yg paling chomell kannn.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails