COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 15, 2010

Secretaries Week Celebration 2010!


Harus korang dah tau aku nak update pasal apa hari nie kan? hehehe.. ok lah.. aku pun kalau boleh tak nak delay2.. sbb aku tau korang punyer adrenalin tengah merembes secara kencang nak baca update aku pasal secretaries yg aku attend semalam kan? pasai tu gigih gak aku nak update hari nie coz tak nak korang nyer rembesann tu menurun graph nyer! hahahahaha.... :p


So, tanpa berlenggah aku akan hupdate jugak lah sikit2 start hari nie yer... gigih aku buat semua malam tadi taww... demi mu wahai pembaca blog ku sekalian... ku sanggup berkorban apa saja! hahahaha.. ayat tak bleh blah langsung! :p

TAPI!!!! aku nak bagi tau lah... gambar2 yg bakal aku papar kan kat sini jgn lah korang compare ngan gambar2 aku sebelum nie yer... sbbnyer firstly dah sah2 en. teman tak follow aku... so photographer aku tak der! then secondly... aku hanya pakai camera semi-pro aku jerk.. so harus lah gambar takkan se-superb camera en. teman yg pro tu! ikutkan hati nak jerk aku bawak camera en. teman tu... tapi confirm satu gambar pun takkan jadik... kalau aku yg amik boleh tahan lah lagi kot.. sikit2 bacis aku dah tau nak guna.. tapi kalau nak mintak tolong org lain amikkan gambar camner? bukan diaorg tak pandai nak amik gambar... tapi paham2 jerk lar camera pro nie.. giler punyer banyak formula ko nak kene set before boleh snap gambo... kalau tak betol setting ko... gamaknyer tak der gambar lah dipengakhiran cerita... aku sendiri pun terkial2 nak guna inikan org lain kannn... but at least aku berterima kasih jugak lah pada camera semi-pro aku tu... at least it still can snap a good picture... oh ya! aku banyak menggunakan mode available light jerk semalam... maknanyer tak guna flash langsung! sbb kalau guna flash.. gambar adelah sgtt tidak chantekk coz dia memang terang pada object.. tapi ko takkan nampak the natural environtment! hehehe.. korang paham ker apa yg aku membebelkan nie? takper.. tak paham takper.. janji aku dah terangkan & korang buat2 lah paham yer! hahahaha.... tapi basically sapa2 yg guna camera semi-pro & pro akan paham lah concept nie... jadi disebabkan aku tak nak nanti muke aku kelihatan seperti tepung gomak dlm gambar which is atas tindak balas direct flash.. maka semua gambar2 yg aku amik adelah without flash.. so gambar akan nampak tak sharp sikit arrrr but yet natural!

Ok... ok... punyer panjang mukadimah aku kannn... hahaha.. ok back to the actual story!
Pada sapa2 yg dah tengok status aku kat FB semalam mungkin dah tau lah kot aku pegi tengok artis mana semalam kannn...


P1060334_copy
My Lovely Favourite Artist! :p
No. 1015.. will that be my lucky numberrrr??


Tiket 1st tier tuuuuuu.... RM575 per person hoke! Macam tu lah tiap kali secretaries week! my boss memang suruh purchase meja under 1st tier which mean meja yg paling depan sekali & berdekatan ngan stage!! TQ boss! :D

Pasti ade yg berkata.... Anuar Zain lagikkkkkkkkk??? hahahaha.. jgn salahkan aku yerr... sbb bukan aku yg pilih this time... tapi boss aku sendiri yg pilih! Boss siap tanyer kat aku lagik... "neena, you don't want to see your BOYFRIEND at JW Marriot this year?" muahahahahaa... BOYPRENNNN???? Oh! I loiiikke that statement! :p Or mungkin kah jugak boss aku dah mula nak minat pada bakat anuar zain?... clap* clap* :D

Ok! aku memang peminat fanatik anuar zain! Pasai tu before this dah 3 kali aku pegi tengok Anuar Zain for secretaries week.. hehehee... first time in 2005.. pastu 2007... and then 2009... so this year aku rasa cam takkan nak pegi tengok anuar zain lagi kotttttt?? kang org2 lain bosan lak ngan pilihan aku kannn... hahaha.. lagi pun dah almost 7 years aku pegi secretaries week.. majority artis yg buat persembahan during secretaries week aku dah penah tengok show diaorg.. termasuk lah CT.. KrisDayanti & Anita Sarawak.. so for every year secretaries week akan menawarkan artis & hotel yg lebih kurang sama jerk! So, pada aku dah biasa sgt ngan secretaries week nie... pasai tu lepas2 nie nak pegi yg mana2 punyer show pun aku tak kisah dah... hehehe...

K lah... dah penat aku membebel.. jom lah layan gambar2 nie dulu... aku tau korang memang tungguuuu tang gambar jerk pun kannnnnnnnn.... :p


P1060303_copy
Sampai JW Marriot kol 12 noon... terus ke registration counter!


P1060277_copy
Pintu ballroom belum bukak... so, hangout kat ruang legar ballroom dulu till 12:30PM...


P1060305_copy
Sempat lah clik2 with my officemates!


P1060311_copy
Ohhhh!! aku sgt jatuh hati with the ballroom decoration! It was sooo lovely & dazzling! *time nie dah dok terpikir kalau lah en. teman ade ngan aku with his pro camera! uhuk.. uhuk...*


P1060310_copy
Setiap kerusi yg di reserve akan di-tag-kan begini... *adeh.. nape lah dia eja namaku begitu.. kurang glamourr taww! :p*


P1060312_copy
Da main stage! name of all sponsor terpampang kat backdrop!


Biasalah... kalau namanyer secretaries week nie... ko masuk hall kol 12:30PM.. kol 1:30 belum tentu ko dpt tengok artis yg perform on stage! semalam kol 2 ptg baru anuar jeng aku kuar on stage! arrrrggghhh... tension tol nak tunggu... in between the time bukan leh buat apa pun... just makan jerk lar makanan yg dihidangkan.... sambil2 tu adelah cabutan bertuah & short games yg diacarakan oleh MC...


P1060322_copy
Xandria Ooi.. *badan dia sgt gorgeous okkkkkk*


To me MC nie agak boring lah! Banyak sgt in between the time cam kosong.. tak der apa yg MC nie buat melainkan waktu satu games diorganizekan & then lucky draw... last year aku pegi yg kat Sime Darby tu.. MC done by Dee! memang enjoy giler waktu tu... tak kering gusi dibuatnyer! Tak seminit pun masa kiteorg menunggu artis nak kuar on stage tu tak terisi... ade jer selingan2 lawak yg dilakonkan oleh Dee.. baru lah enjoy camgitu!


P1060325_copy
maka aktivity apa lagi yg ade melainkan aktiviti ini! hahaha...


Ok.. dah... cukup buat masa nie... kang aku sambung lagi... :D

22 comments:

Deqna said...

dah ku agak dah.. mesti dengan abg nuar punya...

Siti Shuhadah Zainol said...

ala... to be continue plak... x sabar ni nak tgk anuar zain kite..hehehe...

Aini said...

Alaaaaaaaa cket nye gambor..tak cukup.. tak cukup.. muahahaha..

Mimy Hamid said...

best best jeles....i thn ni gi seminar je ada la artis AWIE..jadik la yerkk..more pic..hehe

TiTin said...

lorrr..tgh syok2 baca n scroll down tgk2 gambo, bersambung lak ke...mmm...cant wait for next entry..cpt2 upload ye...

mama-syira said...

nak tgk gamba peluk anuar zain ada tak? hehe

Iena said...

yess... more pikces plsssssssssss... :)

ina mail said...

neena cantiklah baju yang neena pakai tu.tak pernah jemu ngan anuar zain ye.nak gambar banyak lagi.especialy ngan anuar zain.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaah lama2 kan sis..i rasa anuar zain tue pun dah bleh recognize u dah..hahahahahah bestnya...

POSH76 said...

wow glam gitu....bessnyer ada abg nuar...I nak tngk ur full dress hehe

nadzirah said...

nak tgk gmbar yg byk lg...tak puas la..huuu...

NeenaAnuar said...

Deqna:
hihihi... but bukan aku yg pilih yer this year... Boss aku yg pilih... kekekeke..

NeenaAnuar said...

Shu:
sabar lar shu.. kite kene go step by step... tapi dah dpt pun tengok kannn... :D

NeenaAnuar said...

Aini:
pasti aini dah tengok on da next2 entry kan! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
eh ok lar tu beb.. at least ade gak artis during your seminar kann..tak lah boring sgt.. awat tak update about it at your blog? update lar.. leh share2 story gitu.. :D

NeenaAnuar said...

Titin:
hihihi.. saja suke wat suspennn... dah tengok dah pun kann? :D

NeenaAnuar said...

mama-syira:
adeeeeeee! gie tengok kat sticky note aku tu! :D

NeenaAnuar said...

Iena:
hihihi.. dah tepekkk dahhh! :D

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
thanks kak!
tak penah jemu kak! kalau hari2 jumpa dia pun okkkk.. suke jerk! hahahaa...

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
pandai lar you sis! memang dia dah recogize kite pun! heheheh...

NeenaAnuar said...

POSH:
ade.. ade.. wait for that entry yeah! :D

NeenaAnuar said...

Nadzirah:
by now i think you dah pun tengok kan? :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails