COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 22, 2010

Amacam? Ade Gaya Tak?


A



_DSC0712 copy


_DSC0716 copy


_DSC0717



_DSC0718
YG PASTI!!!
Aku bukanlah ibunyer! :D

Aku memang sukee sgt carry new born! gerammmm... suke bau dia..... wangii jerk!

Dah... dah... jgn ade yg ngada ngada nak tanyer aku biler lagik aku nak ade baby dlm porottt nie... insyallah pasti ade satu hari nanti... Allah lebih tahu apa yg terbaik buat aku... So, selagi DIA tengah bagi masa & ketika tuk aku berhoneymoon nie... baik aku gunakan sepenuhnyer... esok2 kalau dah ade baby.. en. teman tak pandang aku pun aku tak herann dah.. sbb dah puas aku selama 5 tahun jadik baby dia! hehehehe...

So, at this moment... yg pasti en. teman ade lah BABY aku.. and aku adelah BABY en. teman... kami saling jaga antara satu sama lain sama seperti menjaga baby yg baru lahir! Oh I loikkke! The feelingss is really manjaa gitu.. hahaha...


21 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

ambik berkat kan kak neena....:))..

sisdee said...

bau baby adalah pling nikmat...tak terucap dengan kata2..hahahahahh

klu ada baby kat umah tu sure bau dia satu umah kan..hehehhe

tak pe enjoy ur day with ur hubby till one day tak terlayan nk ngejor baby nk ngejor hubby opppss...

Azmiezas said...

Ada..bergaya sangat..

bila lagi??..heheheh..

Deqna said...

teror ko pegang baby.. aku ni tak taulah.. rasa kalau pegang baby tambah lagi yg baru lahir, mau keras jer badan aku.. tak taulah ni nanti anak sendiri ni... harap2 boleh lah nanti...

nway, za nampak sihat jer...walaupun baru saje melahirkan..
tahniah sekali lagi wat za & lee

A D I A said...

lulus2 hehe.

sama la kita, 4 tahun ni kita baby kepada hubby kita. insyaAllah lepas ni rezeki kita pulak.

TiTin said...

akak dah ade potential nk jd ibu tuu...hehehe...

both of u, akak n mr teman sgt sweet la...sama2 jd baby ye ;)

suka gak ngan bau baby...

[z@ck] said...

insya-Allah..
nanti melekat la tu..
=)

POSH76 said...

enjoy selagi bley hehe...kalu pikir kang pening kepala...ambil berkat tu penting...

Bau baby mmg sedap...mummy dia steady yer lepas conceive....tahniah to ur fren...

seronoknyer ada baby

ratusiput said...

isk cam tingin lak nk baby...tapi...takmola...2 cukup stakat ni...ehehe...takpe neena..rilek je dulu...takde hal la...baik ko honeymoon pepuas..

ina mail said...

masa besar ni seronoklah, kalau dah beasr cam anak akak firdaus tu, dah pandai menjawab cam ko nak sepak je.khe khe.alah shahdunya akak tengok.lulus puspakom.

Cik Yayang said...

Ada...adaa talent..:-)

eqbalzack said...

ambik berkat...ambik restu...hehe

LiAnA said...

rindu nk bau baby..

takpe neena.. ALLAH tu Maha Mendengar..

Akak tau ur feeling.. so sementara ni just enjoyy ur moment.. sat gi ada anak.. dari 1 bag gi holiday mau 3 bag jdnya.. wakakaka hubby akak ckp
"baik bwk je umah ni sekali" :p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lulus sis...100%..insya-allah pasti akan ada jugak rezeki sis..satu hari nanti..yang penting jangan putus asa..usaha tangga kejayaan..* ha apa lagi..cepat la amik berkat malam jumaat nie..heheheheh*

nadzirah said...

waa...ye la...bile akak nak ade baby...n,both of u mmg sweet....slmt berhoneymoon...

Iena said...

aku pon sokak bau baby... sgt sokak! kalah perfume berjenama!!!

ye btol... kite skrg adlh baby kpd en somi... :)

mrs.hanibunny said...

aku suke nak emokan??? hahaha... gambar tersebut sangat menusuk kalbu... muahaha...yah... Allah ada rancangan yang lebih baik tuk kita...

Mimy Hamid said...

bau baby adalah paling best di cium..mucuk mucuk wangi pastu ermm sedap nya....ok neena honeymoon dulu tau...rezeki ada nanti..amin

♥ciK-t0ge ♥ said...

Hahaha.. suKe gaK baU baBY especiaLLy Lps bru maNdi..
hahahaha...

haPPy Nye aKak!

sm0ga baHagia saLu..

eheM2,,
PssTt.. akak biLa nk aDe baBY???


hehehehehe

SURIA AMANDA said...

whoaaa...dah ada gaya dah...mudah2an dikurniakan rezki ada baby lepas nih...x pun tunggu Lisa jer la...

NeenaAnuar said...

TO ALL:

THANKS FOR YOUR PRAYERS! INSYALLAH DOAKAN SEMOGA SATU HARI NANTI AKU BAKAL KENDONG BABY SENDIRI YER!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails