COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 28, 2010

Blogger Award Friendship!


Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni:
~ TQVM to POSH & Purplelicious! ;)

FIVE name that people call you:-

~ Neena
~ Angah
~ Ina (family belah en. teman yg panggil aku Ina)
~ Kajol (hah nie aku tak reka2 citer yerr... memang ramai yg kata muke aku sama cam kajolll... sampaikan ade dulu sorang budak office aku panggil aku kajol jerk! hehehee)
~ C*** (mintak maap sgt2.. nie nama manja aku ngan en. teman.. dia memang panggil aku ngan gelaran nie... nak reveal kat korang.. tapi cam alahh... biar lah rahsia! hihihihi..)

FIVE important dates in your life:-

~ 25th April - My Birthday! (baru jerk over.. so sapa2 nak kasik hadiah masih lom terlewat... hahaha)
~ 15th March - En. Teman's Birthday!
~ 19th November - NeenaAnuar's Wedding Anniversary!
~ 24th March - My mom passed away! (al-fatihah)
~ 21st June - My Dad's Birthday!

FIVE things that you done yesterday:-
(yesterday tu berdasarkan hari nie waktu aku tengah dok draft entry nie lah yer.. sbb sah2 aku buat autopublish entry nie...)

~ makan kek secret recipe! yummyy nyerr!
~ bersih kan umah sikit2 sebelum ditingalkan buat 1 minggu!
~ buat checklist barang2 for my holiday!
~ submit borang BE thru E-Filings!
~ dah start packing barang2 for my trip!

FIVE ways to be happy:-

~ Be alwaysss with my Bay-Bee @ en. teman!
~ Go on vacaaaaaaaaattttttttttiiiiiiiioooooooooooooonnnnnnnnnnnnnn!!
~ Shopping!
~ Menjalankan tanggungjawab sebagai hamba Allah di muka bumi niee...
~ Meeting friends & familiies!

FIVE favourite movies:-

~ Transformers!
~ Kuch Kuch Hotta Hai!
~ Enough!
~ Maid in Manhattan!
~ Khabi Khushi Khabi Gham! (nampak nooooo minat hindustan kannn! hahaha)

FIVE favourite hobbies:-

~ Blogging!
~ Spa!
~ Shopping!
~ Swimming!
~ Go on vacation!

FIVE favourite places for vacation:-

~ All these islands that I've been before > Redang, Langkawi, Maldives, Bali & Phuket!
~ Terengganu.. coz it's my late's mom hometown!
~ Australia... dah cover Perth & Gold Coast... now target nak gie Sydney & Melbourne lak.. tak tau lah biler leh dpt target nie plak! hehehee...
~ Cameron Highland!
~ Switzerland (tak sampai lagii.. tak tau lah dpt sampai ker idak! hahaha...)

FIVE reasons you answers the survey:-

~ I memang suke jawab tag... nak2 tag yg sempoiii camgini... : D
~ As my appreciation to my blogger frens yg sudi kasik I award & tag nie!
~ In away can deliver a few info about my self to my readers!
~ Suke tengok award tu.. bear tu sgtt lah ch0mel lotte!
~ dah tak der reason apa nak kasik lagi dah... hahaha...

FIVE persons to tag:-

~ seriously aku sgt2 tak dak masa nak go thru sapa yg dah dpt & sapa yg tak dpt lagi tag & award nie.. aku takot nak main tag aje kang... korang dah buat pun tak guna gakkannn... ok... so why not sapa2 yg tak dpt award & tag nie lagi..... PLEASE!! PLEASEE!! PLEASEE!! KAMOOO JGN MALASS! (cam lagu alif satar) hahahaa... so silalah amik ngan tangan yg terbuka yerr... aku betoi2 nak kasik kat korang nie... amik taU!

4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya makan kek SR..kita pun baru lepas makan kek SR semalam..hehehhe

IdzaLia said...

heheheee.. bleh le lia ambik ye dan buat homework nnti.. xmo malas2.. tocei2..

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
memang best... dah cam addicted dah jadiknyer! hehehee..

NeenaAnuar said...

Idzalia:
boleh! dipersilakan yer! thanks! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails