COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, April 15, 2010

Dengan Inii..............


Saya mempersembahkan.........

Artis pujaaann ramaiiiiiiii.......

Yg sgtttt handsome!

Yg sanggatttt awesome!

Yg sangattttt mantop!

Yg sangattttt marvellous!

Yg sangatttt sanggatt lahhhh gorgeous!




P1060359_copy
ANUAR AZAIB!!!!! eehhh.. ehhh.. salah salah... tu laki aku! :p


P1060362_copy
ANUAR ZAIN!!!! *clap* *clap*


P1060394_copy
chicky guy!


P1060398_copy
serious sikit!


P1060368_copy
palingggg cute!! gerammm tol tengok lesung pipit dia tuuu!
aku suke giler ngan gambar dia yg nie... gigih aku shoot dari jauh okkk... sib baik lah camera berkapasiti zoom in 18 kali... duduk dari meja aku jerk semua2 gambar diatas nie aku snap tawww!! sib baik lah lighting atas stage tu power.. dpt lah gak gambar2 yg agak terang camgini.. itu pun tangan nak kene giler stable... kalu dpt guna tripod nie... harus lagi gorgeous gambar2 aku...

Amacam? anda berpuas hati dpt tengok wajah tampan abg anuar jeng?? sgtt gorgeous kan? aku dah banyak kali tengok pun dok terliurr jerk tengok muke chicky dia tu... dari berbaju coat sampai dah bukak coat nyer... tapi aku suke sgt ngan light purple yg dia gayakan tu...

anyway.. itu lah antara candid shots yg sempat aku amik semalam waktu dia buat persembahan atas stage... Overall persembahan dia memang mantop lah... suara dia tak yah ckp! memang giler punyer awesome! tapi aku sedikit keciwaa sbb dia banyak bawak lagu2 org lain.. bukan lagu dia sendiri yg famous2 tu... ade lah jugak dia nyanyi bukan tak der langsung.. tapi majoritynyer dia memang nyanyikan lagu2 org lain tapi dlm version dia lah.. aku gerammm.. sbb aku nak dengar dia punyer lagu2 hittts laaaaaaaaa... bukan lagu org lain! uhuk... uhuk... tapi mungkin on his part lak... asyik nyanyi lagu yg sama jerk kann... so sekali sekala sendiri nak berubah angin kottt...


Tapi tak kisah lah abg nuar... janji I dpt tengok your live show yg superb tu! :D

Ade lagii continuation nie taww... haa amikkk.. hari nie marathon sikit entry semua pasai abg nuar jeng jerk! makin lama makin climax tau aku nye entry.... so layannnnnnnnnnnnn!! :p

14 comments:

TiTin said...

cutenye abg anuar...

ade lg ke lepas nii...k, akan tggu ur next entry lak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang sangat cantik baju dia tue.nak2 lak kaler purple..pehhh ternoda i u...eh cilap..tergoda.. :P..

ina mail said...

nak lagikkk.neena ngan anuar mana ?

♥ciK-t0ge ♥ said...

he is s0o0o0o daMn h0t!

s0 g0rge0us..
HUhUH

Mimy Hamid said...

i love anuar zainggggggggg

POSH76 said...

kalu dah minatkan lantak ler jeles meles hehe....eee dpt pegang2 dgn abg nuar bessnyer...i pun giler dgn lesung pipit dia...hehe

eqbalzack said...

neena, skrg jugak abg eq buat lesung pipit kat pipi...bley?!

NeenaAnuar said...

Titin:
memang cute abissssss! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahaa.. kite dah agak dah.. mesti sis suke bile kite sebut purple! ahakssss! :D

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
kikikikiki.. dah tengok kannnnnnnn??? :D

NeenaAnuar said...

cik-toge:
yeeeeezzzaaaaa!!!

exactly babeh! sgt2 hot & gorgeous! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
I loved him tooooooooooooo !! heheheh...

NeenaAnuar said...

POSH:
hahahahaha.. sobak jer lar.. besttt yer dpt pegang2.. kelassss statement taww! wakakakkaa...

NeenaAnuar said...

Abq EQ:
hehehehee.. buat2 mana leh abg eq.. takkan sama ngan org ORIGINAL lah! tapi tak per.. abq eq nyer kumis tu yg paling mahal neena rasa so far! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails