COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, April 7, 2010

Have You Been In Any Magazine Before?


Lokasi @ Lift Lobby.....


Lady : have you been in any magazine before?

Me : No... hehehehe... why?

Lady : no... you looks very familiar... I thought maybe you have came out in any magazine like Her World...

Me : hehehehe... nope... :D *sambil sengggih sampai ke telinga*


Itu adelah conversation antara aku & seorang Auntie semalam... Aku selalu terserempak ngan dia kat ruang legar lift or washroom kat office aku... before2 this memang dah banyak kali lah aku terserempak ngan dia.. coz office dia satu floor ngan office aku.. so memang sentiasa akan bersua muka lah... tapi all this while kalau bersua muke... we both akan berbalas senyuman and say hi or hello jerk!

But yesterday for the first time dia tegur aku selain dari mengeluarkan perkataan hi! hehehe... and conversation tu sgt2 membuatkan aku terkezuttttt beruk biler dia tanyer penah kuar magazine ker tak??? hohohoho... apaaakkahh??

Tapi kann!! Jap... Jap....





P1040530
Aku nak pikir jap! Betol ker aku penah kuar kat magazine before?? Hahahaha... :p


Ker dia penah baca blog aku?? hehehehehe... Anyway... Sib baik dia kata majalah HerWorld... kalau dia kata majalah PlayBoy amacam??? Fengsan!~ :))

38 comments:

Siti Shuhadah Zainol said...

kalau playboy... ha..naiya la...
anyway.. neena mmg sgt cantik & patut jadi cover magazine.. mana tau kan satu hari nanti..rezeki.. :)

LiAnA said...

hohoho kalau majalah playboy bkn neena yg pengsan.. tp en teman yg pengsan wakakaka..

maybe muka neena mcm model kot tu yg familiar

suezensuzanna said...

seb baik bukan playboy....:P

SURIA AMANDA said...

hahahaha....lawak lak...kira ok la sis..orang tegur pnh masuk majalah, kak long lisa lagi best...orang sampai sekarang ckp dia fara fauzana...siap amik2 gambar lagi...haru....

Mimy Hamid said...

hahaha yerlah neena nasib bukan playboy...herworld ok la jugak...tapi neena mmg pun muka u kan eurasian...maybe model hindustani kot...heheh

CuppyCakeMommy said...

u deserved it babe..i klu jumpa u pun tah2 toleh 2 -3 kali..macam ku kenal..tapi di mana ye?..ok now i noe..muka u ada iras kajol tau...hahah

cikbedahlaser said...

playboy??? hahahaha habis la..
pelanduk 2 serupa brg kali..

re : sebab...sebab.. saje je provok... sy suke singgah since tgk akak promote hubby akak tu... tnjuk kt suami...then die kata..ehh ni sepol dak opis abg.. hahhahaah tu je sbb die...

[z@ck] said...

Her World?
Mag apa tu?
hahaha..kan saya dah cakap..
akk ada bakat jadi model..
model first lady..
=P

ina mail said...

ohhh keuar magazine tak cakap ye. nak buat suprise lagi ke.

sisdee said...

bukan dia jek ckp tp i pun nk ckp ni..mmg muka u familiar babe...hehehehehehhe....

tp i tak tau kat mana...:D

sweet n stailo....err tp mmg pun..bukan kat playboy muaahahahahah (baca pun tak pnah) :p

POSH76 said...

wah glemer gitu....yelah muka u kan ala2 kajol gitu...hehe

Mana tau leh dapat offer lepas ni hehe

A D I A said...

i pun rasa familiar je muka u ni (wah dan2 familiar), tapi i serious hoccay heheh. i rasa u have this model look kot :)

btw i dulu penah masuk mag, majalah kuntum hahaha. bersorak beramai2 abis upsr

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha nasib baik la kan..klu Playboy kita pun nak mintak la tengok aksi tue..wakakkakaka

TiTin said...

betulla kata Posh tuu..muka u ala2 KAJOL...tula, i pun bile tgk muka u cam familiar je...cam penah tgk je b4 niii...tp, tak tau kt neee...ooo...rupa2nye, dlm cite industanlaa..

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

cantik giler photo nih

Nor Aishah said...

hehehe.. tapi kan memang ada rupa dalam majalah.. hehehe...

Lady of Leisure said...

wah glemernya neena ni heheheh... teringin nak jumpa on the teh tarik tapi i segan heheheh...
:D

mrs.hanibunny said...

naaa aku rasala...

dia tengok majalah bollywood lak... muke ko kan ala ala kajol... wakakak... may be dia tengok muke hang macam kajol dia kata her world... muah muah muah... tak pa... pujian tu... layannnn

NeenaAnuar said...

Shu:
memang naiyaa gilos! hahaha...
*blushing* *blushing* thanks shu! tapi rasanyer lagi suke jadi cover kat blog sendiri jer kot.. hehehe..

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
wakakkaaa... betoi tu kak! totally agreed!

waduh waduh.. model kahh?? ahakss!

NeenaAnuar said...

Suezen:
huhuhuhu.. nasib baik kan! :D

NeenaAnuar said...

Amanda:
wah ok lar tu.. sampai nak bergambo! hebat seeehhh.. :D

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
wahhhhh!! thanks for your compliments! malusss lah! hehehe...

NeenaAnuar said...

Mimy:
wakakkaka... eurasian! perrghh.. terharu aku babe! hehehe.. nehi.. nehi.. ko co ko co hottai hey! :p

NeenaAnuar said...

Z@ck:
hehehe.. zack just google "herworld maganize" mesti jumpa! :D

tak nak lah first lady! wahhhh memilihhh gituuu!! :p

NeenaAnuar said...

cikbedahlaser:
yea... maybe gak lar pelanduk 2 serupa kannnn.. :D

re: uuuiiiikkk!!! jap2 I dah confius niee.. Sepol tu abg ipar I.. en. teman punyer abg.. nama en. teman adelah Kayrol Anuar.. baik u check balik with you hubby bebetoi.. dah terbalik lak dah siapa yg pelanduk 2 serupa now nie! kekekekeke...

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
wakakakakkaka... :p

NeenaAnuar said...

POSH:
hohohoho... offer yg perlu di pertimbangkan! wahh gituuu! :p

NeenaAnuar said...

SisDee:
huhuhuhu.. wah2.. di majalah mana kah yg penah I kuar before yek? hehehe..

thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Adia:
huhuhuhu.. ramainyer yg familiar nie! thanks babe! :)

ok la tuuu... janji masuk majalah kannn.. :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
wakakakkakaa... tak baik tawww! :p

NeenaAnuar said...

Titin:
muahahahhahaa.. thanks deary! :D

NeenaAnuar said...

Crazybeautiful:
thanks sis! ;)

NeenaAnuar said...

Aishah:
TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
alaaa.. jgn lah segan ladyy.. you may remain as anon! :D

NeenaAnuar said...

Hanibunny:
agaknyer lar kot! hahaha...

nadzirah said...

haha...majalah playboy saya pom terkezuttt...haha

NeenaAnuar said...

nadzirah:
wakakaka.. bleh buat semua org fengssann gak kotttt.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails